öncelikle iyiki K.K var diyorum çünkü burada paylaşmaz,fikir istemezsem çıldırabilirim.beni çook üzen 2 konu var arkadaşlar..kısmetse 2 aya kadar evleniyorum ve bir hevesle eşya aldık,mobilyalarımız herşeyimiz o kadar içime sinmişken eşimin ısrarına karşılık tanıdığı kişinin bulduğu evi tuttuk..ev site içinde aslında içi bakımlı güzel ama,benim hayallerimdeki,aldığımız eşyaları içinde hayal ettiğim ev değil..inanılmaz bir burukluk ve istekizlik yaşıyorum.kontrat herşey yapıldı yerleşiliyorda,kısaca vazgeçlecek bir durum ne maddi nede manevi açıdan yeni ev kurduğumuz için mümkün değil.evin ne tarafına baksam itici geliyor bana..mutfak tezgahı ile ufak e ufak ve istediğim şekilde asla değil..5 yıllık site içi bakımlı ama bana itici geliyor nedense ısınamadım..bu durumu aşıp mutluluğumun gölgelenmesine izin vermemeye çalışırken duydumki kayınvalidem memleketten 2 ay kadar bir süreliğine kalmaya gelecekmiş..ben tüm eşyamı yerleştirdim benden önce gelip onlar kullanacaklar..yani ben 2inci el eşyalı ve tertemiz bıraktığım halde kirlenmiş bir eve gelin gideceğim..sizce bu saygısızlık değilmi arkadaşlar..ben kullanmadan tüm eşyamı bu kadar uzun zaman onlar kullanıp birde kirletecekler..bunu eşime söyledim tlfda ve tartışıp tlfnu kapattık..onada çok kızıyorum bu tavizi verdiği için..hangisine üzüleyim sizce söylermisiniz çıldırmak üzereyim...