Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

Burda millet senin üzüntünü yaşıyor sense pişkin pişkin dalga geçtiğini itiraf ediyorsun umarım anlattıklarını yaşarsında dalga geçmek neymiş görürsün.gerçekte bu tür şeyleri yaşamış insanların yaşadıklarıyla kendine eğlence çıkarmışsın yazık çok yazık acıyorum sana nasıl bir beynin var

Eşinin abartılığı kıskançlığı, kendisinin de bir haltlar karıştıryor olduğuna delalet edebilir.
Senin verdiğin cevap ortalığı iyice karıştırmış.
Bu kadar şeyden sonra nasıl bir arada yaşayacaksınız?
Aileler filan bu kadar yüz göz olduktan sonra çok zor bence.

gücü sana mı yetiyor... neden o adama gidip sormamış karıma neden bakıyorsun diye. tabi yusuf yusuf dimi

Kızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Ne yapmalıyım yardım edinnn
Eşini çok mu seviyosun?
Ay şimdi deliiricem..!!
Canım senin eşin varya piskopatın önde gideni..!!
Bu adamı sevsen ne olur allah aşkına..!!
Git kurtul boşan bu adamdan tövbe tövbe..!!
Adama bak sırf bir adam sana bakıyor diye seni dövüyor, babanı arıyor al o..pu kızını diyor..!!
Öff :KK62: çok sinirlendim şimdi bide ben kocamı seviyorsun diyosun ya deliye dönüyorum..!!
Allah aşkına bırak bu piskopatı aklından zorun mu var senin geçmez böyle mikroplarla hayat.!!

Eşini çok mu seviyosun?
Ay şimdi deliiricem..!!
Canım senin eşin varya piskopatın önde gideni..!!
Bu adamı sevsen ne olur allah aşkına..!!
Git kurtul boşan bu adamdan tövbe tövbe..!!
Adama bak sırf bir adam sana bakıyor diye seni dövüyor, babanı arıyor al o..pu kızını diyor..!!
Öff :KK62: çok sinirlendim şimdi bide ben kocamı seviyorsun diyosun ya deliye dönüyorum..!!
Allah aşkına bırak bu piskopatı aklından zorun mu var senin geçmez böyle mikroplarla hayat.!!
Bu kadar sinirlenmeyin konu sahibi bizimle dalga geçmiş rüyasını anlatmış

dalga geçmek için konu açmak çok saygısızca , burda onlarca insan üzülüyor fikir vermeye çalışıyor sonra aklı noksan konu sahibi çıkıp şaka yaptım yok rüyamda gördüm yok beni siteden atın diyor .. hakikaten bu kadar boş insanlar mısınız ???

sırf üyelerin gerçek kimlikleri bilinmiyor diye bu kadar kolay dalga geçmek ne kadar acizce çok sinir oldum beyinsiz

atın beni sitedenmiş atın beni denizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mad:

Sırf bu siteden atılmak için böyle saçma bir rüyamı anlattım.Zaten amacım gerçek bir olay olmadığına inandırmak olduğu için mantık aramayın. K.b
Bu kadar eziyet çekmene ne gerek vardı siteden atılmak için:KK70:
Zorla mı tutuyolar seni burda bacım:KK53:
Diyeydin Muneye bir mesaj atıverirdik.
Ben haber vereyim senin için:cool:

Back
X