arkadaşlar camdan büyük oluklu bir kek kalıbı aldım.
Eki Görüntüle 609298
nasıl olacak diye 1,5 ölçü de bir kek yaptım.ama içi tam pişmedi.önce kabardı sonra söndü.ölçülerde mi bir sıkıntı olabilir? yoksa dolaptan çıkardığım malzemelerden mi? borcamda güzel kabaran yumuşak kekler yapıyordum.bu sefer neden olmadıbüyük kalıplar için kullandığınız kek ölçüsü varsa paylaşır mısınız ?
TATLIM CAM OLANINI DA İLK DEFA GÖRDÜM DOGRUSU:) AMA BEN GECENLERDE İNTERNETTEN SERAMİK KAPLAMALI KEK KALIBI ALDIM .HEM KALIBI HİÇ YAGLAMIYORUM HEM DE BAYA BI KABARIYO.COK MEMNUNUM .DİLERSEN SİTENİN ADRESİ Seramik Kaplamal Frn Tepsileri ve Kek kalplar TAVSİYE EDERİM EN AZINDAN Bİ BAK.KOLAY GELSİN
Aynı kalıptan ben de aldım. İlk başta çok tereddüt etmiştim, çünkü daha önce kullandığım klasik kalıplardan keki çıkarmaya bayaa bi uğraşıyodum. Ama hiç yağlamadığım halde çok kolay hem de hiç şekli bozulmadan çıktı. Size de tavsiye ederim
Bu cam olanını da merak ettim. Nasıl acaba?
Cam olanını sağlıklı diye aldım.kek güzel pişiyor.içi pişmemiş çıkmadı hiç.ama bazen altını yağlamayı ayarlayamıyorum o zaman yapışıyor.belki de iyice soğumasını beklemeden çıkarmaya çalıştığımdandır.kek pişerken her yerini görebilmemiz fırında bekletme süresini ayarlamaya yardımcı oluyor.temizlemesi biraz uzun sürüyor ama genel olarak memnunum.
canım seramiğe göre camın temizliği hem itina istiyor hem de biraz uzun sürüyor.ilk kullandığım zamanlar kek kalıptan çok güzel çıkıyordu.kekin dış tarafı da gayet pürüzsüz oluyordu.kalıp yağlamak ince iş :) şimdi beceremiyorum ya da beklemeden çıkarıyorum.ikinci olasılık daha yüksek.memnunsanız kalıbınızdan kullanmaya devam edin.ama değişiklikleri severim.ben deneyeceğim dediğinizden.yalnız seramiklerin kalitesi de önemli.sizinki nasıl acaba?
canım benim kullandığımın markası seramitok dün komşumda aldı tavsiye ettim bugün birlikte kek yaptık harika cıktı valla kek yapmaktan nefret ederdim öyle diyim sana şimdi keyif alıyorum . almadan önce markayı biraz arastırdım marka yeni çıkmış piyasaya gerçi bi tek Türkiye'de üreten bunlar var diğerleri hep yabancı marka . yeni marka diye tereddüt ettim sitedeki numaradan aradım güzelce anlattılar firmayı hatırladığım kadarıyla baya eski bi firmaymış bu işlere yeni başlamışlar ben ikna oldum aldım memnun oldum. aldım alalı sıkıntı yaşamadım.şimdi senin için bidaha baktım sitelerine videoda koymuşlar gayet güzel olmuş. bi izle istersen videoyu ona göre karar ver.
kal sağlıcakla
hah tam aradığım tarif eline sağlık kızıma doğumgünü pastası yapıcam ama kilitli kalıbım yok pansipanyada yağlı tepsiye olmuyo
deneyince nasıl olduğunu yazarım
hah tam aradığım tarif eline sağlık kızıma doğumgünü pastası yapıcam ama kilitli kalıbım yok pansipanyada yağlı tepsiye olmuyo
deneyince nasıl olduğunu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?