M
Mi_Chica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Mi_Chica
Geçen sene bir arkadaşım sevdiği bir çocuk başkaıylasevgili diye ağlamıştı.Bende samçamala bi erkek için ağlanırmı demiştim..Bana 'Aşk' demişti.Benden bne inanmıyorum öyle aşka falan yalan bunlar erkekler aşık olmaz şahsen ben asla bi erkek için ağlamam aşık falan olmam demştim,saece hoşlanırım dedim,dalgasına dedim.Geçen sene olaya dalgasına diye başladığım bir çocuk vardı.Bakışmalar,atışmalar,benimle uğraşmaşlar.Beni yakın erkek arkaaşlarımdan yada arkadaşlarıma anlattıgım aldıgım tekliflrden falan kıskanıyordu.Bakışlarındna anlıyordum.Bu senede aynı şekilde devam ediyor.Herşeyi bana hitaben söylüyor,benimle konuşurken yüzünde kocaman bir gülümseme oluyor ve elini napacagını bilemiyor heycanlı heycanlı konuşuyor.Sevgilisi var kızın kendisini sevdiğini öğrenmiş hemen atlamış sevmiyor belli.Benm öğrenmemi istemedi,konuyu kızdan açtım kestrip attı.Mesajlarında kıza aşkım bile deemiş kız rehberinde isim+okul olarak kayıtlı.aşkım diye kaydetsene dedim tmm yaa gibisinden konuşup kafasını çevirdi.Bana açılan birisinden bahsediyordum elindeki kağıdı buruşturup önüme attı sinirle kalktı gitti masadan,başka zamanlardada bşka şeylerle uğraşşıyor ters ters bakıyor falan.Ve ben farkettim ki bu çocuga kapılmışım...Yanında birini gördüğümde elimde olmadan sinirleniyorum,dahipleniyorum onu hakkım olmadan!
Ne yapmalıyım,büyük konuşmamalıydım resmen tükürdüğümü yalıyorum...Kendime hakim olamıyorum=/O beni seviyor gibi geliyor snra içimden bir ses muhalefet oluyor yok öyle birşey sevse çıkarmıydı diye arkadaşlarım unutmak için diyor inanasım gelmiyor ama içimde bir yerde inanıp hayallere dalmaktan vazgeçmiyor..=/