Büyük Küçük Beyaz eşya için yardım istiyorum

Azizinsan

İnsan insan derler idi insan neymiş şimdi bildim..
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
980
1.706
2 ay sonra evleneceğim henüz 2 tane düdüklü tenceren dışında bir eşyam yok. Sizden ricam en memmun olduğunuz marka ve modelleri yazmanız. Ben tek markaya bağlı kalmadan alacağım inşallah. Ben aklıma gelenleri sorayım bilenler yazarsa çok sevinirim. Çokta pahalı olmasın samsunga bakmştm çok pahalıydı

Çamaşır makinası kurutmalı olanlar nasl ?
Hamur yoğurma makinası alacağım kullanan var mı mikser almama gerek kaır mı?
Katı meyve sıkacağı hangisi olabilşr?
bulaşık makiması?
El blendrında en kullanışlı olan?
Çaycı?
Kahve makinası?
Kazanlı ütülerde hangisi?
Buzdolabı?
Fırın özellikle altlı üstü en iyi pişiren benm için çok önemli hangisi?

Birde ben bunu evime aldım çok iş görüyor herkese tavsiye ederm dediğiniz bir alet varsa görüşlerinizi öenmsiyorum. Teşekkür ederim :KK66:

2 ay sonra evleneceğim henüz 2 tane düdüklü tenceren dışında bir eşyam yok. Sizden ricam en memmun olduğunuz marka ve modelleri yazmanız. Ben tek markaya bağlı kalmadan alacağım inşallah. Ben aklıma gelenleri sorayım bilenler yazarsa çok sevinirim. Çokta pahalı olmasın samsunga bakmştm çok pahalıydı

Çamaşır makinası kurutmalı olanlar nasl ? - Bizim kurutmalı henüz kurutmasını kullanmadım ama memnunum makinemdem Lg ürünü 8 Kg yıkama 4 Kg kurutma olanından:KK16:
Hamur yoğurma makinası alacağım kullanan var mı mikser almama gerek kaır mı? - Ben blender set şeklinde aldım alacaksanız Braun siyah serisini öneririm:KK59:
Katı meyve sıkacağı hangisi olabilşr? - Braun iyi diye biliyorum ben almadım düşünüyorum ama :KK51:
bulaşık makiması? - Siemens tercih ettik beyaz eşyada kesinlikle Siemens ya da Bosch öneririm:KK54:
El blendrında en kullanışlı olan? - Ben blender set şeklinde aldım alacaksanız Braun siyah serisini öneririm:KK59:
Çaycı? - Kattle aldım Bosch olarak demlikte çay sevdiğimden çaycı tercih etmedim.
Kahve makinası? - Almadım cezve işimi görüyor ama hergün kahve içenler için düşünülebilir Arzumu öneririm:KK76:
Kazanlı ütülerde hangisi? - Buharlı ütü tercih ettim Philips Azur kazanlı olarak tam bilmesem de yine Philips derim ütüde:KK16:
Buzdolabı? - Siemens nofrost tercih ettik yine Siemens ya da Bosch öneririm aynı fabrika üretimi ikiside zaten:KK14:
Fırın özellikle altlı üstü en iyi pişiren benm için çok önemli hangisi? - Fırın evimizde vardı artı olarak almadık:KK55:

Birde ben bunu evime aldım çok iş görüyor herkese tavsiye ederm dediğiniz bir alet varsa görüşlerinizi öenmsiyorum. Teşekkür ederim :KK66:

Tost makinesi almadıysanız Korkmaz Tostkolik öneririm elim ayağım şuanlık:cool:Elektrik süpürgesi Dyson allergy serisi kesinlikle bütçe uygun değilse biraz daha uygun olarak Philips Marathon serilerinden olabilir:KK68:Yemek takımı çkb takımı tencere seti bunları jumbodan tercih ettim çelikte özellikle öneririm onun gerisini Hisar, Korkmaz takip edebilir:KK49:Yatak odası, banyo tekstili olarak Sarev, Taç, Karacahome, Englishhome önerebilirim :KK16:Diğer ürünlerden merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim tercih ettiklerimin modellerini isterseniz yine aynı şekilde yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun şimdiden:KK16:

Tost makinasını yazdım bşr köşeye. Ütü var mı öneri? Çaycı bide önemli benm için soğutmasn iyi drmlesin mis gibi koksunn oruç oruç gözğmden geçti şu anda :KK66: :)

Beyaz eşyalarım Bosch.. 10 seneyi geçti alalı hiç bir arızası olmadı çok da memnunum. Özellikle fırın çok iyi pişiriyor tavsiye ederim.. Çaycı olarak bende Beko var inox olanı.. Çayı çok güzel oluyor, benden görüp alan çok arkadaşım var herkes memnun..

Çamaşır makinası kurutmalı olanlar nasl ? : Şimdi alacak olsam, ki bekarlıktan kalmayı kullandığımız için eskimeye başladı, kurutmalı alırdım. şimdi bebek olacak ve pratiklik sağlaması açısından bence kurutmalı iyi olur...

Hamur yoğurma makinası alacağım kullanan var mı mikser almama gerek kaır mı?: hamuru ellerimle yoğuruyorum, oklavayla açıyorum. açıkçası hiç gerek duymadım. almadığım için pişman değilim.

Katı meyve sıkacağı hangisi olabilşr?: aldım ama iki senedir kullanmadım. şimdi bebek olunca kullanma ihtimalim yüksek. hemen şimdi alamana gerek yok bence... fritöz de alma. ben fırında cips gibi patates yapıyorum azıcık yağla, bu nedenle şu az yağla patates kızartanları tefali alan almaya da gerek yok.

bulaşık makiması?: Arçelik. Gayet memnunum.:KK49:

El blendrında en kullanışlı olan?: En kullanışlı olan en az parçası olandır. ben bekarlıktan kalma arzum mini setimi 8 yıldır (2 yılı evliliğe dahil) kullanıyorum. henüz bi sorun yok. sadece sesi fazla çıkıyor. arzum, tefal, arçelik, braun, philips markalarından parçası çok olup yer kaplamayan bi tanesini alman yeterli....

Çaycı?: Homend konuşan çaycı :) çok tatlı yaaa ailecek seviyoruz :KK200: 40 derece, 80 derece ve 100 derece ayarları var. çay demlenince konuşarak haber veriyor :KK51:

Kahve makinası?:Bende iki tane var. biri eskiden kalma fakir ve homend çaycının takımı. ikisi de iyi. iyi ki de arçelik telve falan almamışım. tezgahta boşa yer kaplıyor öyle şeyler....

Kazanlı ütülerde hangisi?: Kazanlı almadım ama philips'ten çok memnunum. philips yerine alternatif tefal olabilir.

Buzdolabı?: Arçelik. Memnunuz.

Fırın özellikle altlı üstü en iyi pişiren benm için çok önemli hangisi?: Bekarken yaklaşık 3-4 sene kadar önce ikinci elciden 40 tl'ye aldığım az kullanılmış bi fırınım vardı. Hala kullanıyorum ve memnunum. Arçelik MF-6.

Birde ben bunu evime aldım çok iş görüyor herkese tavsiye ederm dediğiniz bir alet varsa görüşlerinizi öenmsiyorum: Tost makinesi. Ekmek kızart, tost yap, sucuk ızgara vs her işine yarar :) Ben philips aldım ama şimdi olsam korkmazın seramik ızgaralı olanlarından alırdım...

X