2 ay sonra evleneceğim henüz 2 tane düdüklü tenceren dışında bir eşyam yok. Sizden ricam en memmun olduğunuz marka ve modelleri yazmanız. Ben tek markaya bağlı kalmadan alacağım inşallah. Ben aklıma gelenleri sorayım bilenler yazarsa çok sevinirim. Çokta pahalı olmasın samsunga bakmştm çok pahalıydı
Çamaşır makinası kurutmalı olanlar nasl ? - Bizim kurutmalı henüz kurutmasını kullanmadım ama memnunum makinemdem Lg ürünü 8 Kg yıkama 4 Kg kurutma olanından
Hamur yoğurma makinası alacağım kullanan var mı mikser almama gerek kaır mı? - Ben blender set şeklinde aldım alacaksanız Braun siyah serisini öneririm
Katı meyve sıkacağı hangisi olabilşr? - Braun iyi diye biliyorum ben almadım düşünüyorum ama
bulaşık makiması? - Siemens tercih ettik beyaz eşyada kesinlikle Siemens ya da Bosch öneririm
El blendrında en kullanışlı olan? - Ben blender set şeklinde aldım alacaksanız Braun siyah serisini öneririm
Çaycı? - Kattle aldım Bosch olarak demlikte çay sevdiğimden çaycı tercih etmedim.
Kahve makinası? - Almadım cezve işimi görüyor ama hergün kahve içenler için düşünülebilir Arzumu öneririm
Kazanlı ütülerde hangisi? - Buharlı ütü tercih ettim Philips Azur kazanlı olarak tam bilmesem de yine Philips derim ütüde
Buzdolabı? - Siemens nofrost tercih ettik yine Siemens ya da Bosch öneririm aynı fabrika üretimi ikiside zaten
Fırın özellikle altlı üstü en iyi pişiren benm için çok önemli hangisi? - Fırın evimizde vardı artı olarak almadık
Birde ben bunu evime aldım çok iş görüyor herkese tavsiye ederm dediğiniz bir alet varsa görüşlerinizi öenmsiyorum. Teşekkür ederim
ütü 6 yıldır braun kullanıyorum çok memnunum. 6 yıl önce 190 tl ye mi ne almıştı annem.Tost makinasını yazdım bşr köşeye. Ütü var mı öneri? Çaycı bide önemli benm için soğutmasn iyi drmlesin mis gibi koksunn oruç oruç gözğmden geçti şu anda:)
Ne zaman aldınız arçelik alayım dedm ama sonradan çok bozdu diyorlar dopru muHerşey arçelik benim. .
ankastre Bosch ..
Servisi hemen geliyor ve Parçaları ucuz. .Ne zaman aldınız arçelik alayım dedm ama sonradan çok bozdu diyorlar dopru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?