Büyük lokma ye büyük konuşma

brc58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
8
1
1
32
Hayatınızda hiç büyük konuştuğunuz oldu mu? Ve büyük konuştuğunuz şey başınıza geldi mi? Ayrıntılarıyla yazarsanız sevinirim

yaş farkı çok olan bir ilişki yaşayan (erkek kızdan yaklaşık 15 yaş büyük) arkadaşım hakkında büyük konuşmuştum. yanlış yapıyorsun çok diye.. ama aynı durumda yakın zamanda kaldım. duyguların bedenlerle değil karakter daha doğrusu ruhlarla ilgili olduğunu öğrendim. daha kimsenin ilişkisine bilmişlik taslamam :)

Asla il dışında okumam dedim, okudum. Asla iibf'de okumam dedim iibf mezunuyum. Asla o ayıyla çıkmam dedim o ayıya deli gibi aşık oldum. Asla Anadolu yakasında oturmam dedim ilerde evlenirsem kesin orada otururum o da başıma gelir :işsiz:

Büyük konuşmamayı hala öğrenemedim o ayrı.

Oyle bir tiple asla cikmam dedim. Birlikteyim 8 yıldır. Cok şükür :)
Üniversite konusunda da büyük konusmustum. Hayatimizda cok var aslinda böyle örnekler..bir kısmı mutlu eden büyük kararlar olsa da daha büyük olan kısmı bizleri üzen seyler.. asla dedigimiz veya bir baskasinda görüp keske yapmasa dedigimiz bazi seyler basimiza geliyoe ve üzücü seyler yasayabiliyoruz maalesef ki.

2-2,5 yıl kadar önce yeni girdiğim iş yerinde aynı ofisi paylaştığım müdürüm bana yazıldığında ''ayyy odadan çıksada kurtulsam.ay hayatta olmam ben bu adamla" demiştim. Şimdi o adamla evliyim karnımda çocuğunu taşıyorum. Çok şükür çok aşık, çok mutlu ve varlığına duacıyım:nazar:.Rabbim daim etsin.

Back
X