• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük mutsuzluklar/haksizliklar sonrasi gercek aski/sevgiyi bulmak mümkünmü?

Durusu1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
240
-9
98
Öncelikle herkese mrb!
Ben yurtdisinda dogmus buyumus orda yasayan 27 yasinda birisiym. Unv mezunuyum calisiyorum bankciyim. Bos zamanlarda fitnesse fln gidiyorum arada arkadaslarla ne görusuyorum evde ailemle fln vakit geciriyorum.. evcilim ama cikicagim zamanda cikar güzel vakit geciririm. Çevrem hem az türk hem yabanci arkadaslarim var yabanci olanlarda kafa dengim.
Gelelim problemime ;

Benim öyle cok erkek arkadasim fln olmadi. Gayet bakimli ve cogu tarafindan begenilirim ama karakterim daha iyi ne istedigmi biliyorum oda sevmek sevilmek ciddi bir iliski.....
Burda insanlar daha cekingen türkiyedeki gibi degil.. Daha 10 gun öncesi ayni isyeri fakat ayri isyerinden turk 30 yasinda dedigim insan tarafindan terkedildim 10 ay Sonra.. eskisi gibi hissedemiyomus gelicege dair bi plani yoktu ben nezaman biraz me oldu oluyor fln diyince tartismalar artti. Ona yaptigim fedakarliklar hersey kimseye yapmadim ama sonu buyuk hayal kirikligi zor kendime geliyorum.....
Artik nerde nasil yablis insanlardan biktim daha öncede öyle tanisma faslinda birakildim....
Tinder fln cok meshur burda daha önce denedim 2-3 kisiye kahve ictim ama birakildim yani istedikkerini alamadilar sanirim sözde ciddilerdi.....
Ordanda saglam insan pek cikmiyor... arkadas cevresi hep kiz ve ben benim gibi musluman turk olsun istiyorum cevrede var ama denk gelmiyorum..... Nasip kismet Evt hep dua ediyorum görucu usulde abes geliyor görsem etsem konussam tanam dicem... acelem yok ama yas geciyor ve inanin cok zor artik mutlu olmak istiyorum sahiplendigmi hissetmek istiyirum umidimi yitirdim:(((
Sizin hayal kiriklar sonrasi hayatinizin askini buldunuzmu??

Acele etmemelisin. Rabbime inancın varsa kadere ve kazaya zaten inaniyorsundur 😊 Kaderinde evlilik var ise Dağlar birbirinden ayrılsa gene birbirinizi bulursunuz. Arkadaşların varsa bol bol sosyalleşmek en iyisidir. Yaşını kafana takma ruh Önemli olan 😉

En dibe battım yine de benimkiler çatır çatır evlendi :)) ya ben ya bennnn :) herkesin kaderi farklı birini bulur birini bulmaz bana hayat bu konuda adil olmadı malesef dilerim size olur.Fakat şu var kimse için kendimi artik heder etmiyorum benim üzüntüm zaten belli şahıs için olmaz genel anlamda neden hep aynı son derim .Bazıları mesela hayatından örnek verir vay be derim ne güzel sonu iyi olmuş en azından kendime bakıyorum yıllardır aynı hüzün o yüzden bu konu benim hayatim böyleydide bak böyleoldu diyen birini dinleyince eline birsey gecmez sadece zamanla güçlü olmayı öğrenirsin kendi yaralarıni kendin sarmayi öğrenirsin ayyhh konusmayim konustukça kendi hayatima sinirim bozuluyor :)

Öncelikle herkese mrb!
Ben yurtdisinda dogmus buyumus orda yasayan 27 yasinda birisiym. Unv mezunuyum calisiyorum bankciyim. Bos zamanlarda fitnesse fln gidiyorum arada arkadaslarla ne görusuyorum evde ailemle fln vakit geciriyorum.. evcilim ama cikicagim zamanda cikar güzel vakit geciririm. Çevrem hem az türk hem yabanci arkadaslarim var yabanci olanlarda kafa dengim.
Gelelim problemime ;

Benim öyle cok erkek arkadasim fln olmadi. Gayet bakimli ve cogu tarafindan begenilirim ama karakterim daha iyi ne istedigmi biliyorum oda sevmek sevilmek ciddi bir iliski.....
Burda insanlar daha cekingen türkiyedeki gibi degil.. Daha 10 gun öncesi ayni isyeri fakat ayri isyerinden turk 30 yasinda dedigim insan tarafindan terkedildim 10 ay Sonra.. eskisi gibi hissedemiyomus gelicege dair bi plani yoktu ben nezaman biraz me oldu oluyor fln diyince tartismalar artti. Ona yaptigim fedakarliklar hersey kimseye yapmadim ama sonu buyuk hayal kirikligi zor kendime geliyorum.....
Artik nerde nasil yablis insanlardan biktim daha öncede öyle tanisma faslinda birakildim....
Tinder fln cok meshur burda daha önce denedim 2-3 kisiye kahve ictim ama birakildim yani istedikkerini alamadilar sanirim sözde ciddilerdi.....
Ordanda saglam insan pek cikmiyor... arkadas cevresi hep kiz ve ben benim gibi musluman turk olsun istiyorum cevrede var ama denk gelmiyorum..... Nasip kismet Evt hep dua ediyorum görucu usulde abes geliyor görsem etsem konussam tanam dicem... acelem yok ama yas geciyor ve inanin cok zor artik mutlu olmak istiyorum sahiplendigmi hissetmek istiyirum umidimi yitirdim:KK43:((
Sizin hayal kiriklar sonrasi hayatinizin askini buldunuzmu??
Konunuzu okumadım ama başlığınza cevabım, hayır böyle bir kural yada kesinlik yok maalesef. Sizi üzenler mutlu olurken , siz yine mutsuz olabilirsiniz.

Birlikte olsan basit bakıyorlar, ciddi istesen kaçıyorlar

Eskide cinsellik için evlenirdi erkekler

Artık cinsellik her gün biriyle olacak kadar kolaylaştı

Cinsellik yaşasan bağlansan birden kıskanıp biraz dengen bozulsa kaçıyorlar

Ciddi istiyoruz bu seferde onlar geegün pilav mı yenir diyor

Ben işin içinden çıkamadım

Acele etmemelisin. Rabbime inancın varsa kadere ve kazaya zaten inaniyorsundur 😊 Kaderinde evlilik var ise Dağlar birbirinden ayrılsa gene birbirinizi bulursunuz. Arkadaşların varsa bol bol sosyalleşmek en iyisidir. Yaşını kafana takma ruh Önemli olan 😉

Elbette var inancim tam artik isyan fln etmek istemiyorum ama nerde nasil cikicak karsima fln bunlari dusunmeden edemiyorum rabbim yazarsa olur biliyorum ben cok zorluklar cektim artik mutlu olmak istiyorum Hemde cok ama bir arayis icinde olmalimiyim olmamalimiyim onuda bilmiyorum.... Bende ilerde coluk cicuk sahibi olmak istiyorum tatillere girmek istiyorum bilmiyorum :/

En dibe battım yine de benimkiler çatır çatır evlendi :)) ya ben ya bennnn :) herkesin kaderi farklı birini bulur birini bulmaz bana hayat bu konuda adil olmadı malesef dilerim size olur.Fakat şu var kimse için kendimi artik heder etmiyorum benim üzüntüm zaten belli şahıs için olmaz genel anlamda neden hep aynı son derim .Bazıları mesela hayatından örnek verir vay be derim ne güzel sonu iyi olmuş en azından kendime bakıyorum yıllardır aynı hüzün o yüzden bu konu benim hayatim böyleydide bak böyleoldu diyen birini dinleyince eline birsey gecmez sadece zamanla güçlü olmayı öğrenirsin kendi yaralarıni kendin sarmayi öğrenirsin ayyhh konusmayim konustukça kendi hayatima sinirim bozuluyor :)

Canım benim Cok tesekur ederim güzel yorumun icin.... nedense kenfimi okudum bi hayli.. Yok degmiyormus kendinden ödun vermiceksin verince böyle oldu oluyor bilmiyorum cinsellik vermeyince sıkıcı tuhaf oluyorsun turkler bile öule. Ciddisin skici gibi oluyor basit olsan öyle olmak ztn bana göre dehil bilemedim :/ yasi buyuk olgun olsun diyorum 30 yasindakiler bile ne istedigni bilmiyor

Birlikte olsan basit bakıyorlar, ciddi istesen kaçıyorlar

Eskide cinsellik için evlenirdi erkekler

Artık cinsellik her gün biriyle olacak kadar kolaylaştı

Cinsellik yaşasan bağlansan birden kıskanıp biraz dengen bozulsa kaçıyorlar

Ciddi istiyoruz bu seferde onlar geegün pilav mı yenir diyor

Ben işin içinden çıkamadım

Cok güzel dediniz aynen öyle Gercekten ki ben cinselligi fln ciddi bi adim atan o prensim dedigim kisiyle yasamak istiyorum ki bekledim, bu yolda birakildim istenmedim Dogru dehilmis dedim.... bilmiuorum yasi buyukler olgun biraz daha ne istedigni bilir diyirum onlarda bes beter... nerde aricagmi ne yapicagmi bilmiuorum

Biten ilişkiniz için üzüldüm kendinizi toplamaya çalışın mümkünse şu an gündeminizde aşk olmasın kalbiniz kırık bu acı bir geçsin herşey bir rayına otursun bu şekilde yeni aşklara yelken açarsanız çok mutsuz olma ihtimaliniz var
Zaman her şeyin ilacıdır.Hem yaralarınız sarılır hem de nasibinizi bulursunuz hayırlısıyla...

Konunuzu okumadım ama başlığınza cevabım, hayır böyle bir kural yada kesinlik yok maalesef. Sizi üzenler mutlu olurken , siz yine mutsuz olabilirsiniz.

Haklisiniz keske bir formul bi bisey olsa :/ hep dua ediyorum hep diyorum aramayim ozamanda Kim nasil bulucam diyorum arayan sevdasinida buluyor belasinida

Cehennem gibi bir ilişkiden çıkmışsınız, önce bir terapi alın. Yoksa şimdi bulacağınız tip de onun laciverti olur.

Gercekten öyle okadar sey yaptim terkedildim kötu sekilde ama cok iyim huzur buldum resmen iyilesiyorum yavas yavas... hic lyle aylarca beni etkilemesine izin vermicem. Annem kardesim bir iki uskin dost ve bi aile dostum ablam gibi insanlar surekli konusuyor benimle cok destek cikiyor sukur daha kolay atlatiyotum

Biten ilişkiniz için üzüldüm kendinizi toplamaya çalışın mümkünse şu an gündeminizde aşk olmasın kalbiniz kırık bu acı bir geçsin herşey bir rayına otursun bu şekilde yeni aşklara yelken açarsanız çok mutsuz olma ihtimaliniz var
Zaman her şeyin ilacıdır.Hem yaralarınız sarılır hem de nasibinizi bulursunuz hayırlısıyla...

Öyle yapicam dinlenicem sadece ama cok sukur bu sureci atlatmama yardimci olan ailem ve yakinlarim var daha iyi oluyorum gunden gune. Haketmedihmi biliyorum ya Oyuzden degmicegni bildigim icin inadina yasiyorum decam ediyorum

Hangi ülkedesin? Neden hep Türk erkegi? Eminim yasadigin ülkede seninle samimi görüsecek, seni cinsellik icin arac olarak görmicek cok erkek vardir.

Isvcred yasiyorum... yabanci olanlar malesed kisa surede cinsellik istiyor Oyuzden bildigim icin yanasmiyotum bile, evlenmeden beraber yasama fln hersey istiyolar...
Önceden illa turk erkegi demiuordum ama zamanla benim gibi görenek, ayni dil , yetistirilme tarzi, az kültur ve en önemlisi din oldugu icin son 1-2 sne daha cok onlari istedim ama hayirlisi daha önenli...

Isvcred yasiyorum... yabanci olanlar malesed kisa surede cinsellik istiyor Oyuzden bildigim icin yanasmiyotum bile, evlenmeden beraber yasama fln hersey istiyolar...
Önceden illa turk erkegi demiuordum ama zamanla benim gibi görenek, ayni dil , yetistirilme tarzi, az kültur ve en önemlisi din oldugu icin son 1-2 sne daha cok onlari istedim ama hayirlisi daha önenli...
Türk erkeği çok mu iyi sanki? Onlar da kolay ve güvenli, temiz cinsellik için uzun soluklu ilişki yaşayıp heveslerini alınca bırakıyorlar. Yabancılar dürüstmüş hiç değilse.

Türk erkeği çok mu iyi sanki? Onlar da kolay ve güvenli, temiz cinsellik için uzun soluklu ilişki yaşayıp heveslerini alınca bırakıyorlar. Yabancılar dürüstmüş hiç değilse.

Illa türkler diye degil biraz karakter Meselesi biraz din ve dusunme tarzi fln yakin olsun istiyorum bana Oyuzden turk istedim Baska musluman da olabilir ama karakter duzgun bulmak zor bu zamanda

Illa türkler diye degil biraz karakter Meselesi biraz din ve dusunme tarzi fln yakin olsun istiyorum bana Oyuzden turk istedim Baska musluman da olabilir ama karakter duzgun bulmak zor bu zamanda
Bulacaksan da oranın vatandaşı bir Türk bul. :)) Türkiye' den İsviçre vatandaşlığı avcısı bir öküz ithal etme de aman diyim.

Bulacaksan da oranın vatandaşı bir Türk bul. :)) Türkiye' den İsviçre vatandaşlığı avcısı bir öküz ithal etme de aman diyim.

Yok sanifim yanlis oldu berabdr oldugum burdan benim gibi biriydi.. turkiyeden birini getirmek söz konusu dehil burdan istiyorum ama bulmak imkansiz Dogru insan Dogru yer Yok ssnki :/

Back
X