• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Pişmanlık

Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta

Neden boşandınız

Boşanma sebebiniz ne idi?

Neden boşandınız?
Ben olsam yoluma devam ederdim. İstememek ayrı nefret ayrı. Benden nefret eden biriyle işim olmaz.

Bu içinde bulunduğunuz ruh halini oğlunuza çok belli etmemeye çalışın lütfen bu arada.

Zorla güzellik olmaz. Boşanmışsınız bitmiş adam da istemiyormuş. Yolunuza bakın

Senden sonra profilini sınırlamış bakamıyorum eski konularına😂

E yuh yaniii daha neyine pişmansın sen boşandığının iyimisin sen ya?

Boşandığınıza değil evlendiğinize pişman olun. En büyük acımın sebebi buydu. Neden onunla evlendim diye kendimi yemiştim. Zamanla onu da atlatıp mutlu bir hayata yelken açabiliyorsunuz. Böyle insanlardan boşanmış olmak bile bir nimet.

Amme hizmeti yapayım bari. Tüm konularının linklerini bırakıyorum

Konunuza yazmıştım daha önce hatırliyorum.Esiniz akrabaniz ama sizi travestiyle aldatmis.Dayak siddet hepsi vardi.Bir de üstüne size sürekli çocuk için baski yapıyordu bakmıyorsun vs diye.
Allahaskına hiç mi.kendinize değer vermiyorsunuz siz? Adam pislik sapık.Hastalik kapmadiginiza şükredin. Neyin pişmanlığı bu?
Aşk demeyin sizi rezil etmiş.

Konunuza yazmıştım daha önce hatırliyorum.Esiniz akrabaniz ama sizi travestiyle aldatmis.Dayak siddet hepsi vardi.Bir de üstüne size sürekli çocuk için baski yapıyordu bakmıyorsun vs diye.
Allahaskına hiç mi.kendinize değer vermiyorsunuz siz? Adam pislik sapık.Hastalik kapmadiginiza şükredin. Neyin pişmanlığı bu?
Aşk demeyin sizi rezil etmiş.
Yok işte başka yoookkk nesini anlamıyonuz. Boşluktan sarıyor işte.

Amme hizmeti yapayım bari. Tüm konularının linklerini bırakıyorum

Niye özlersin ki böyle birini😒

Adamın yapısında bozukluk var ama siz hala mimar olma derdindesiniz👎

Çok pişmanım, çocuğumuz için geri dön yaz. Ama sonra aldatilmayi falan sineye cek, buraya konu acip durma aldatiliyorum, kocam beni sevmiyor falan diye.

Kimsenin elinde sihirli degnek yok, adam sevmiyorsa sevmiyor

Bu insanlari nasil memur yapiyorlar hayret! Bir de kpss zor derler.

Back
X