- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.207
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Gecikmeden gidin arkadaşım.Elle muayene de hep yapıyorum ve hiçbirşey çıkmıyordu ama son iki aydır bilye büyüklüğünde bir top var sağ mememde(
Oda kotu bisey olacak diye birşey yok.bende 7-8 tane var onlardan.senede bir kontrole giderim.hep aynı.doktor adet gordugun surece olur dedi.insallah seninki de o tip biseydir.velhasil kadın olmak zorElle muayene de hep yapıyorum ve hiçbirşey çıkmıyordu ama son iki aydır bilye büyüklüğünde bir top var sağ mememde(
Neden büyük sağ memem .doktora gitmeliyim hangi birime gitmem gerek bilgisi olan varmı? Tümör falan yoktur inş.yaşım29 .
Aşırı bi büyük normalde 90 giydiğim sütyene sağdaki sığmıyor.çözümü nedir?tedavisi var mı? Mamografi çekmiyorlar yaşım küçükmüş:/
Ultrasonla baktırmam lazımmış.var mu böyle olup çekilen hangi birine gittiniz ne çıktı??
Ben küçükken de birazcık büyüktü ama bu kadar değildi büyüyünce farkı çok bariz bir şekilde ortaya çıktı..
Evet bende yeni duydum cok teşekkür ederim40 yaş öncesi mamografi çekilmesi sağlıklı değilmiş. Ben de yeni öğrendim doktorların söylediği bu. Mamografi için yaşınız küçük.
Bunu duymamıştım cok sasırdım bende spor yaparak küçülür diyordumGenelde sag kol fazla kullanildigi icin sag gogus cogu kiside zaten buyuk olurmus ki benim de oyle. Ama asiri bir durum varsa baktirin tabii.
Momografi 40 yaşından önce çekilmiyo diye biliyorum.ayrıca benim sağ göğsümde daha büyükÇapa tıp fakültesi nde işim vardı orada kadın doğumcuya sordum iki doktorda aynı şeyi söyledi ben de çok şaşırdım
mamografi için yaşı genç evet, genç hastalarda usg ile bakmak daha doğru sonuç veriyor.Allah Allah hangi doktor 29 yaş küçük dediyse şaşırdım.
Doktor değiştirmeniz tavsiyesiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?