büyük satışa geldim mi denir buna.bence denir.

tencere kapal olmus bunlar. yol ver gitsin bide utanmadan hesap soruyo. böyle arkadasim olucagina yalniz ormanda kaliim

Alkol kullanmasi size mi dert oldu. Alkol kotuluk anasi falan drgil onu bi cikarin aklinizdan. Adamin ici pisse ayıkken de pistir.

Demek ona göre sen onun çokta yakın arkadaşı değilmişsin bunu görmüş oldun boşver. Her şer de vardır bi hayır

ben sabahtr küfrediyorum.o sevglsi bilmıs bilmis knustu ya benle. öldüresim var
Sen de neden gidiyorsun ki? Ben olsam gitmem ne söyleyecekse telefonda söylesin, adama bak bir de hesap soruyor haspam. Sen öyle dedin diye mi bitmiş büyük aşklari sanki. Evet fena satışa gelmişsin bırak ne halleri varsa görsünler, sevgili bulunca değişip arkadaşını satandan hayr gelmez zaten.

ayy saka gıbı kafaya bak
tam bırbırlerını bulmus onlar
ben olsam sız olmussunuz tamamsınız der asla ama asla bırdaha gorusmezdım

İki kişi arasında geçen konuşmaları karşı tarafı zor bir duruma sokabileceğini bile bile kendi çıkarları için 3. kişiye aktaran ss alan insanlardan hiç hazetmiyorum.Arkadaşın saf değil emin ol.

O kızdan koşarak uzaklaş bak bu kız saf falan değil saf rolü yapıp işini yürütenlerden haberin olsun.
Bu tip arkadaşlar size hep temiz gibi gelir yaptıkları patavatsızlıkları saflığından sanarsınız ama değil onlar kendilerini kurtarmak için herkesi satabilirler yapmasanız bile kalkıp o böyle söyledi derse o saf görünüyor diye herkes ona inanır. Yapma etme kurtar kendini o çakal yavrusundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…