"büyük saygisizlik..."

momo25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.900
2.469
ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu durumda nasil davranmak lazim kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi saygisizlik olarak algilamis.

Son düzenleme:
Abartilacak ne var ki?
Farkında olmamis deyiverin. Bir daha ki gidisine opsun bir sey olmaz.
Olabilir böyle seyler. El öpmenin saygı ile alakalandirilmasi da en gıcık olduğum şeydir.

ah kizlar ahh... 2 gün önce kiz kardesim erkek arkadasinin ailesi ile tanismaya gitti (ki cok yakin zamanda isteme ve nisan olcak)

amma velakin bizim kiz kp nin elini öpmemis. hem geldiginde hem vedalasirken... adam cok icerlenmis. bu halt nasil temizlenir kizlar? kiz kardesimi sevmis ama bu haraketi büyük saygisizlik olarak algilamis.
bunu bir halt olarak görmeniz çok saçma ki bu kız sizin kızkardeşiniz.Bende çoğu insanla tokalaşırım bunu bir halt olarak görmedim hiç birzaman kp de olsa aynısını yapardım çok yaşlı değil ise

özür bekliyormus kizlar... ne de olsa babasi sayilirim demis,

Yil olmus 2015 derde bak:KK51:bu halt nasil temizlenir derken??
Kizkardesinizin arkasinda durup yaptiginin saygisizlik olmadigini dusunebilirsiniz mesela

bunu bir halt olarak görmeniz çok saçma ki bu kız sizin kızkardeşiniz.Bende çoğu insanla tokalaşırım bunu bir halt olarak görmedim hiç birzaman kp de olsa aynısını yapardım çok yaşlı değil ise

ya haklisin da karsi taraf cok abartinca artik ben de bi anda öyle düsündüm,el öpmeyi cok ciddiye alanlar var hala bu bir gercek..

Yil olmus 2015 derde bak:KK51:bu halt nasil temizlenir derken??
Kizkardesinizin arkasinda durup yaptiginin saygisizlik olmadigini dusunebilirsiniz mesela

ya Allah askina bi dedigime o kadar takilmayin :) halt sanki ne ki,cok ciddiye almayin her lafi,sadece özür mü dilenmeli diyorum bu durumda

özür bekliyormus kizlar... ne de olsa babasi sayilirim demis,

He tabi daha tanışmaya gidildiğinde babası sayılıyor, bir daha ki sefere öper istiyorsa işte, özür falan dilemesin. Benim babam el öptürmüyor diye gülerek cevap veririm ben olsam eğer bunu uyuz uyuz söylerse.

Babasi falan sayilmaz daha dugun olmadi cunku. Benim ablam kayinpederinin elini nikahini kiyana kadar öpmedi.
El opmekten de cok tiksiniyorum ben yaaa. Kaynanam falan opturmez ama kayinpederim opturuyor bi tuhaf oluyorum ben de cenemi degdiriyorum :-) :-)

O el öpme konusu benim de sorunum olmuştu. Eski insanlar yaşlılar saygı ifadesi olarak algılıyor ama. Kardeşiniz çok inatçı değilse bu konuda genç işte unutmuş vs deyip geçiştirin bir daha da öpsün unuturlar.

He tabi daha tanışmaya gidildiğinde babası sayılıyor, bir daha ki sefere öper istiyorsa işte, özür falan dilemesin. Benim babam el öptürmüyor diye gülerek cevap veririm ben olsam eğer bunu uyuz uyuz söylerse.

acaba kizi sevmedi de bahanesi de bu mu diye düsünmeden de edemiyor insan...

acaba kizi sevmedi de bahanesi de bu mu diye düsünmeden de edemiyor insan...

Yani bunu sonraki gidiş belirler bence, kabak tadı verinceye kadar olayı uzatırsa anlarsınız öyle olduğunu ama şimdilik normal bildiğin huysuz adam seviyesinde :KK48:

El opmekle dudak asinmaz derler :) Opmemisse opmemis nolmus yani,sayginin kistasi el opmek mi?Kendi saygili olsaydi da heyecanina verip dillendirmeseydi:63:

Yani bunu sonraki gidiş belirler bence, kabak tadı verinceye kadar olayı uzatırsa anlarsınız öyle olduğunu ama şimdilik normal bildiğin huysuz adam seviyesinde :KK48:

yani benim kizkardesim de o kadar kolay el öper ki anlatamam,olacak olan olyuor iste.. anlik heyecan, erkek arkadasi özür dile diyor...

Bencede içerlenecek bi durum yok. Bey amca çok duygusalmış. Durum saygısızlık değil. İş resmiyete binmemiş ki.

X