Buyuk Sevdam bitti...

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
merhaba,eşimle 10 yıldır birlikteyiz 3 yıldırda evliyiz.Birbirimizi deli gıbı severek evlendik,cok zor sartlarda herseyımızı kendımız yaparak evlendik...Evliligımızde tartısmalarımız oldu ama tartıstık 5 dk sonra biz ne yapıyoruz deyip sarıldık birbirimize.Cunku hep baskaları yuzunden ve ailelerimiz yuzunden tartıstık.Eşimin ailesi cok sorumsuz ve dedikodu yapmayı cok sevenlerden,bense iki yüzlü olmayı sevmeyen dusundugumu soyleyen biriyim...Eşimin ailesi yine bana laf soyledı ve esım ben susmadıgım ıcın s...gıt babanın evine dedi ve bir sürü sey bu duruma cok onurum ve gururum kırıldı cunku haksız olan onlardı ve onları susturamadıgı ıcın bunu yaptı...Gıdelim,beni burdan gotur dedıgımdr otur onlar ailem dedi...Bana degeri bitmişti anlatamadıgım ve yazamadıgım cok sey var bunun sonucunda ölmek ıstedım ama kurtarıldım.Cok sevıyorum ama bıttı.BEnim ıcın beni degerli kılmayan ve hala aramayan,gelmeyen adamı kafamdan cıkarmak zorundayım ama yapamıyorum.BU kadar mı degerim yokmus.

Hala bekliyorum bir umut var mı diye kalbim,mantıgımın önüne gecıyor...Beni ben olmaktan sogutan ve yasama sevincimi kıran senden bişey bekliyorum.....

Siz şuan ailenizin yanındamısınız ?
aslında keske sizde eşiniz sus dediğinde biraz sussaydınız,empati kurun sizin ailenize eşiniz öyle yapsaydı,siz eşinizimi destekliycektiniz?

neolursa olsun ailesi,bazen mecbur kalıyoruz susmaya oda yuvamız için

Anladığım kadarıyla ailenizin yanındasınız şu an.
Peki kaç gündür aramıyor eşiniz sizi?
Şu saatten sonra tavsiye verilir mi, verilse de işe yarar mı bilmiyorum.
Ama keşke bazı şeyleri içinizde tutmaya çalışsaydınız.
Sevmek zorunda değilsiniz ailesini ama saygı duymak zorundasınız, en azından yuvanız için.

merhaba,eşimle 10 yıldır birlikteyiz 3 yıldırda evliyiz.Birbirimizi deli gıbı severek evlendik,cok zor sartlarda herseyımızı kendımız yaparak evlendik...Evliligımızde tartısmalarımız oldu ama tartıstık 5 dk sonra biz ne yapıyoruz deyip sarıldık birbirimize.Cunku hep baskaları yuzunden ve ailelerimiz yuzunden tartıstık.Eşimin ailesi cok sorumsuz ve dedikodu yapmayı cok sevenlerden,bense iki yüzlü olmayı sevmeyen dusundugumu soyleyen biriyim...Eşimin ailesi yine bana laf soyledı ve esım ben susmadıgım ıcın s...gıt babanın evine dedi ve bir sürü sey bu duruma cok onurum ve gururum kırıldı cunku haksız olan onlardı ve onları susturamadıgı ıcın bunu yaptı...Gıdelim,beni burdan gotur dedıgımdr otur onlar ailem dedi...Bana degeri bitmişti anlatamadıgım ve yazamadıgım cok sey var bunun sonucunda ölmek ıstedım ama kurtarıldım.Cok sevıyorum ama bıttı.BEnim ıcın beni degerli kılmayan ve hala aramayan,gelmeyen adamı kafamdan cıkarmak zorundayım ama yapamıyorum.BU kadar mı degerim yokmus.

sen ailenin yanındasın sanırım
kocanda aramıyor
aramasında bence
seni kovmuş öküz herif:47:

Canım gerçekten üzülmüşsün inan hissettim yazdıklarını okurken.

Aslında gençler yanlış yetiştiriliyor. Kendimizi ezdirmemek adına erkekleşiyoruz. Ailesi haksız bile olsa eşinin önüne geçersen adam seni desteklemez. Orada susacaktın. Eve döndüğünüzde soracaktın hesabını.

Eşini seviyorsun sen.

Yapman gereken ne biliyormusun?

Birkere o lafı sindireceksin. Aksi halde barıştığınızda temcit pilavı gibi adamın önüne getirip durursun.

Eşin önü sonu arar seni. Aradığında onu sevdiğini ama söylediğine çok kırıldığını söyle. "Artık bir aileyiz, birbirimizin hatrına ailelerimizi idare etmemiz gerekiyor kabul ediyorum. Sen beni ailene karşı mahcup etmeyeceksin, bende önüne geçmeyeceğim bir daha." de.

Eşinin ailesine karşı saygılı ol. Cır cır konuşma dürüstlük adına.

Evlilikler başka türlü yürümüyor canım. Ayrıca bu kadar üzülme herşey olacağına varır.

Biraz daha ayrıntılı yazsan eşinin ailesi sana ne dedi? Affedilcek hata var affedilmeyecek şey var. Susacak şey var susulmayacak şey var? Nedir olay ayrıntılı yazarsan bizde sana öyle yardımcı olmaya çalışalım canım?

sustum zaten 10 senedirde hep sustum.Bu sefer hersey gorumcemden patlak verdi susamadım.Buraya yazamadıgım cok sey var.Beni konusturan suydu:gorumcemin bayramda annesinin evindeyken tuvalet cok kokuyor elinde eldiven var bi tuvaleti temizlesene demesiydi....bunada dayanamadım artık,eldiveni vereyim sen temizle dedim

bu gune kadar hep bişey soyledıklerinde ya ıcıme attım yada esimle paylastım.Esım onların huyu bu dedi hep.Neden onları bildıgı halde bunu bana yaptı,neden sahip cıkmadı,neden ailem dedi ki???Erkek oldugu icın mı,erkeklik yapıp beni kovdugu ıcın mı.Gelir özür diler dedim ama.....

sustum zaten 10 senedirde hep sustum.Bu sefer hersey gorumcemden patlak verdi susamadım.Buraya yazamadıgım cok sey var.Beni konusturan suydu:gorumcemin bayramda annesinin evindeyken tuvalet cok kokuyor elinde eldiven var bi tuvaleti temizlesene demesiydi....bunada dayanamadım artık,eldiveni vereyim sen temizle dedim

"Canım belim çok ağrıyor. Şimdilik sen temizlesen olur mu?" deseydin, yada gülüp geçseydin olmaz mıydı?

bu gune kadar hep bişey soyledıklerinde ya ıcıme attım yada esimle paylastım.Esım onların huyu bu dedi hep.Neden onları bildıgı halde bunu bana yaptı,neden sahip cıkmadı,neden ailem dedi ki???Erkek oldugu icın mı,erkeklik yapıp beni kovdugu ıcın mı.Gelir özür diler dedim ama.....

Ailesini eşinin yanında yüzlediğin için yaptı bunu sana. Erkekleri aklı başında mı sanıyorsun canım sen :31:? O durumda sessiz kalsaydı ailesi ona kılıbık diyecekti. Kaç erkek sindirebiliyor bunu?

Haklısın elbette ama idare edeceksin.

Çevir kazı yanmasın, bu işler böyle...

Siz şuan ailenizin yanındamısınız ?
aslında keske sizde eşiniz sus dediğinde biraz sussaydınız,empati kurun sizin ailenize eşiniz öyle yapsaydı,siz eşinizimi destekliycektiniz?

neolursa olsun ailesi,bazen mecbur kalıyoruz susmaya oda yuvamız için
Hep empati yaparak ben benden gıttı zaten....ONLAR soyledı,lafın nereye gıttıgını bilmeden kırılıp kırılmıycagını dusunmeden.

eğer seni gercekten seviyorsa kovduğu için pişman olur ve seni arar ama bunları yapmıyoorsa sevmiyor demektir
neden başkaları yüzünden tartışırız ki eşlerimizle
ewet bi arkadaşda yazmış en azından yaşlı oldukları için saygın olsun
olmalıydıda ,
amabekle rabbime dua et yuvan yıkılmasın dilerim
sabır en güzeli ah bide yapabilsek....

"Canım belim çok ağrıyor. Şimdilik sen temizlesen olur mu?" deseydin, yada gülüp geçseydin olmaz mıydı?

daha önceden yaptıkları ve soyledıklerı ıcın yapamadım.Tak etti cunku.Kurbanda bilirsiniz etler dogranır.Ben et dogramaktan anlamıyorum benim etleride dogra demesi,cay koyup o cayın saatlerce kaynaması,hıcbır işin ucundan tutmaması ve sürekli laf sokması ve soylemesi üstüne kül kedisi muamelesi yapması cok zoruma gıttı

Çok üzüldüm sizin adınıza yazdıklarınızda biraz da kendimi buldum aşk yönünden... Allah ayırmasın diycem ben size.. Bilirim bir yuva kolay kurulmuyor bizde kendi yuvamızı kendimiz kurduk , aileler yüzünden çok huzursuz olduk ama yine birbirimize sarıldık... Bir süre sonra çok sevse de yoruluyor insan mücadele , sorumluluk ve yaşanılanlardan... En acı olanı ise sevdiğiniz insanın en yakını ailesinden darbe yiyorsunuz hep susmayı , uzak durmayı, bir yuvanın ne kadar kutsal olduğunu bilmiyorlar :47:

bu kadar empati de fazla bence.. söylediğinde tuhaf bişey yok ki tuvalet temizle diyor ya yok deve!! bence az bile tepkisi.. bunu büyütende kabahat..

hangimiz bunu yapabilir ki, çay koy ya da et doğra demeye benzemiyor bu laf, aşağılama var belli ki, sinir bozucu... ben de olsam tavrımı koyardım, aslında en başından tavır koymalıydı ki bu kadarına cesaret edemesinler.

Annemde degıl kendi evimdeyim,onu ne kadar cok sevdıgımı anlaması ıcın 20 gundur gorusmuyoruz ama hala aramadı,kalbim durdu tekrar yasama dondurduler ama hıc nasılsın,nasıl oldun diye aramadı,ailemide benide.Hersey bu kadar kolay olmamalıydı....

daha önceden yaptıkları ve soyledıklerı ıcın yapamadım.Tak etti cunku.Kurbanda bilirsiniz etler dogranır.Ben et dogramaktan anlamıyorum benim etleride dogra demesi,cay koyup o cayın saatlerce kaynaması,hıcbır işin ucundan tutmaması ve sürekli laf sokması ve soylemesi üstüne kül kedisi muamelesi yapması cok zoruma gıttı

Canım bak herkes kendine yakıştırdığı gibi davranırmış. O onun terbiyesizliği. Sen sessiz kalıp bildiğini yapacaksın.

"Ben et doğramayı beceremiyorum." dedi dimi, "Böyle becerikli annenin kızı et doğramasını bilmez mi?" diyecektin :1:.

Bir taşta üç kuş;

-Kaynanana iltifat ettiğin için görümcen sana saldıramayacaktı,
-Görümcene lafı çakmış olacaktın, üstüne hala yapamam diyorsa beceriksiz olduğunu kabul edecekti,
-Sende o işleri yapmak zorunda kalmayacaktın :31:...

Son düzenleme:
Back
X