Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke şimdi ellerinde çiçek gelseberaber pazar kahvaltısı yapalım dese
özür dileseseni seviyorum deseeeee
ayy inşallah barışırsınız canımmm
insan eşinden bir gece ayrı kalamaz bu adam çıldırmış olmalı![]()
evet....Esimi hıc aramadım,gorumcem evli bir cocugu var kv,gorumcesiyle hıc anlasamayan biri.cocuk yaptım nasılsa koca olmasada olur dıye evliligıne bakan bir beyne sahip.Kv Kp hıcbısey yapmadılar bızım evlılıgımız ıcın cocuklarının basını oksamıs ınsan degıller daha.Ogullarını essek gıbı goren ve hep her anlsmda somurmeye calısan ınsanlar.Ama ıyıde olsa kotude olsa ana baba.
kolay bir durum değil allah yardımcınız olsun ...inşallah eşiniz aklını başına alır da gelir sizden özür diler...
araya girecek eşinize söz dinletecek ya da eşinizin değer verdiği birileri yok muu ...onlarla paylaşsanız bu durumu ..yapıcı olarak araya girseler...
keske,çiçegede gerek yok özür dilesede yeter.Benim yuzume bakcak yuzu kendınde bulamıyormus bu yuzden gelmiyormuş....Bahane.Seven coktan gelirdi ailemde bende bu olaylardan sonra hıcbır tepkide vermedik..
Bu nasıl şey ya? Eve gelmiyor nerde kalıyor eşiniz? Bu olay yüzünden ev terkedilir mi? Siz bir düşünün. Bunu bir kadın yapsa adam alır mı eve 20 gün karısı gelmeyecek eve nerde olduğu belli olmayacak. Ona diyorlardır ki gitme burnu sürtsün. Terbiyesizler. Demişsiniz ki yıllar var bitiremiyorum. Daha önünde de nice yıllar var tatlım.Bir bu kadarını daha feda etsen değer mi? Ezdirme kendini git ailenin evine boşanma davası aç ,kağıtları görsün elinde hiç de acıma. Tövbe yaa sinir oluyorum şu erkek milletine
canım bunu ne zaman söyledi sana
Dun aksam gelinimize soylemiş,ben bunu yaptım onun yuzune bakamam demıs.Benim ailem bu,bende buyum demiş.Zarar gormesini istemiyorum artık hep cektı benim ve ailem yuzunden bu yuzden donmuycem demiş.....
Bugune kadar hep kendimiz hallettik benim ailem yasadıgım hıcbır olumsuzlugu bilmedi bu gune kadar.Gıderken 15 gun dursun kafasını dinlesin demiş.Pztsi babam arayacak tepkisine gore ıcındekileride aktarcak,benim ıcın bısey yaparsa niyeti varsa evliligım devam etcek.....Yoksa mahkemeler beni bekler
bence bu kadar kolay değil aranızda bu şimdiye kadar kötü bişey geçmemişken bir çırpıda bitirmeyin evliliğinizi
emek verdiniz yaşanmışlıklarınız var
eğer gelininiz doğru söylüyorsa bence sen çağır sakin kafayla bir konuşun
ben senin hala eşini çok sevdiğini düşünüyorum
tamam küfür ağır ama erkek sinirini bazen ayıbını bununla kapatmaya çalışıyor tamam dahada batırıyor olayı ama seviyorsan(ki sevdiğine inanıyorum) sakince bir konuşun yıkmayın yuvanızı
görümcenide takma kafana ne olur güzelim....![]()
Evet eşimi hala cok sevıyorum ama aramayıda dusunmuyorum,yalvarırcasına hareket etmek ıstemıyorum.Babam aradıgında ne dıcek bakalım onu bekliyorum.
yok ne kavga edeceğim sizinle, düşünmeden konuşan birisiniz belli ki.. normal hayatta milleti idare etmekten bıktığnnız için burda özünüze dönme ihtiyacı hissetmeniz normal.. (empati yapıyorum)
Esım ailesinin yanında kalıyor sımdı.Ailesinden gecmiş olsun demek ıcın hıcbırı aramadı da.Beni aramasalar bile ailemi arayabilirlerdi.Babam kendını zor tutuyor,patlamaya hazır bomba gıbı.Neyi bekledıgımı hala ne umutla bekledıgımı bende anlamıyorum,bıseyler duzelse bıle koskoca 21 gun var tek basıma acı ıcınde gecırdıgım,12 kilo verdıgım.....
Ben sizi anlıyorum. Benimde bu şekilde fevri ve tecrübesiz dönemlerim oldu. Ama hayat şimdi daha kolay benim için çok şükür.
Siz empati kelimesinin anlamını biliyormusunuz? Benim yazdıklarımda bu kelimenin geçtiği tek bir cümle var mı? Hatırlamıyorumda...
Ben her zaman özümü yansıtmışımdır.
Milleti idare etmeye gelince;
İnsanların cehaletini çoğu zaman görmezden gelirim. Hoşgörülü olmak dinimizin bir emridir. Sevdiklerime karşı her zaman toleranslı olmaya çalışırım. Çok sinirlendiğimde kırıcı olduğumda olur. Kendimle barışık bir insanım. Allahım kibirden korusun.
Bu yazdıklarınızdan amaç beni bozmak sanırım. Kendinizi iyi hissedecekseniz söyliyim çok bozuldum, rezil oldum, foruma nasıl gireceğim bir daha?
...
Konu sahibi arkadaşım;
Hayatınızdaki herşey yoluna girer inşallah. Sevgiler...
hah tam ne güzel ifade etmiş kendini, bu defa anladım derken .... neyse amacım kimseyi kırmak flan değil sadece arkadaşın şunu da yapsan bunu da yapsan yorumlarına üzüleceğini düşündüm onun için fazla tepkili olmş olabilirim.. ha sakin bir anında o tavsiyelerde bulunsanız abes gelmezdi belki ama ölümden döndüm diyor.. neyse amacımı aştıysam özür dilerim yine de..
Alemsiniz vallahinerde yazmışım bu dediğinizi ben?
arkadaşım onu ben yazdım siz dğlneyse biz anlaşamıyoruz ayrılalım en iyisi artık :)
çok zor bi durum bende yaşamıştım aynısını ama devam ettim sevdigim için