- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
Bencede...
Bu arada sizde zor bir süreç geçiriyormuşsunuz. Hayatınızdaki herşey en kısa zamanda yoluna girer umarım...
teşekkür ederim,inşallah ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede...
Bu arada sizde zor bir süreç geçiriyormuşsunuz. Hayatınızdaki herşey en kısa zamanda yoluna girer umarım...
eşinle barışmana sevindim inş bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaması dileğiyle hep mutlu olun![]()
Mutlu sonlara bayılırım. Senin adına çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin....
bende ailesi yüzünden çok problem yaşadım ama evliliginin devam etmesini istedigim için kabul etmek zorunda kaldım seviyormuyum hayır ama saygı duymak zorunda oldugum için saygı duyuyorum.bazı erkekler ailesi ne kadar haksızlıkta yapsa malesef görmüyo yada eşine öyle hissettiriyo bilmiyorum.ne bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin misali benimkisi.
erkekler aileleri söz konusu olunca ne kadar da değişkler şu anan kadar ben hiç görmedim şöye gögsünü gere gere karısını savunanaı. kadın söyleyince kötü oluyo yuva için sus diyoruz ama ya kişiliklerimiz neden hep biz susmak zorundayız ki bizim yuvamız sa onların neyi peki. kadınsan suussesini çıkarma onlar bizim ailelerimze saydırınca oluyo ama şuç birazda bizde aslında kendi kendimize laf söyletiyoruz her seferin de.. kavga sırasında insanın azından çok şey çıkabiliyo hne desembilmiyorum aslında belki eşinde gurur yapıyodur sen ara diye bekliyodur üzgündür mutlaka kolay değil sonuçta bi sans daha verin birbirinize derim ben.