- 20 Ağustos 2017
- 62
- 43
- 38
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
Hazır değilsiniz belki de ben hamile kalmak istediğimde tedirgindim bakabilir miyim çok küçük oluyor diye ancak sonra sonra karnımda büyüdükçe tekmelemeye başladıkça tarif edilemez bir his ile geçti zaman . Doğdu kokusu güç verdi . Küçücük bedeni beni öyle güçlü bir insana çevirdi ki . Demem o ki kendinizi kasmayın hazır değilseniz de bekleyinEvliliğimiz 2 seneye yaklaştı, kv dışında eşim ile bir problemimiz yok çok şükür. Kv konusunda da benim yanımda. Şu aralar gündemimiz bebek, aslında çok istiyorum, çok severim. Ancak korkuyorum. Ya bakamazsam? Ya ağır gelirse? Veya bu dönemde çocuk yetiştirmek çok zor, her an başına bişey gelirse korkusu. Hatta ölürsem ve annesiz kalırsa diye bile düşünmüşlüğüm var.
Bu düşünceler normal mi, yoksa hala hazır değil miyim anne olmaya?
Siz nasıl karar verdiniz? Bu düşünceler varmıydı?
Korkmakta haklısın kardeşim, 14.aydan bildiriyorum biz komple ailecek bittik:)Evliliğimiz 2 seneye yaklaştı, kv dışında eşim ile bir problemimiz yok çok şükür. Kv konusunda da benim yanımda. Şu aralar gündemimiz bebek, aslında çok istiyorum, çok severim. Ancak korkuyorum. Ya bakamazsam? Ya ağır gelirse? Veya bu dönemde çocuk yetiştirmek çok zor, her an başına bişey gelirse korkusu. Hatta ölürsem ve annesiz kalırsa diye bile düşünmüşlüğüm var.
Yani kaç yaşında olursanız olun kaç yıl geçerse geçsin çocuk büyük bir sorumluluk. Gerçi bu bebeğinizin fıtratına da bağlı bazı bebekler çok sorunsuz (uyku yeme içme emme problemi olmayan) oluyorlar bazıları ise her konuda aşırı hassas çok yorucu oluyorlar. Anne olmak bambaşka bir duygu ama hayatınızı her şeyiyle tamamen değiştiren bir şey. Ölçüp tartıp siz karar verin.Evliliğimiz 2 seneye yaklaştı, kv dışında eşim ile bir problemimiz yok çok şükür. Kv konusunda da benim yanımda. Şu aralar gündemimiz bebek, aslında çok istiyorum, çok severim. Ancak korkuyorum. Ya bakamazsam? Ya ağır gelirse? Veya bu dönemde çocuk yetiştirmek çok zor, her an başına bişey gelirse korkusu. Hatta ölürsem ve annesiz kalırsa diye bile düşünmüşlüğüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?