Büyük sorunum BABAM

ilknur1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
3
0
36
Kocaeli
ben nerdeyse 2 senedir babamla aynı evde olmama rağmen konuşmuyorum.vesebebini bilmediğim bi şekilde ondan nefret ediyorum sorun şu ki nerdeyse bi haftadır kardeşim babamla konuşmuyo ve sebebi bnmkiyle aynı sayılır:59:ne yapıcamı şaşırdım sizce bi şekilde olaya müdahele edip babamla kardeşimi zorda olsa barıştırmalımıyım lütfen bana bi fikir verin kafam çok karışık:43:

anlamadim....sebepsiz yere babanizdan nefret ediyorsunuz ve konusmuyorsunuz oyle mi??/:26:

bi haftadır kardeşim babamla konuşmuyo ve sebebi bnmkiyle aynı sayılır

demişsiiniz. illa ki bir sebep vardır. herhalde özel bir konu olduğu çin açıklamak istemiyorsunuz. sebebini veya sebepleri geçiştiriyrsunuz:97:. özel değilse, babanızla aranızdaki sorun nedir :69:

Bende aynı ewdeyim babamla düşman gibiyiz konuşunca kawga ediyoruz sebebi küfürbaz olması...Ortada ne neden var ki konuşmuyosun merak ettim..?

ne olursa olsun o bir baba. Nefret etmiyorsunuz bence sadece nefret ettiğinizi sanıyorsunuz. Birde şöyle düşün bakalım. Baban olmasaydı? Babanın öldüğünü düşün? İçin yanmaz mı üzülmez misin? Eğer düşüncesi bile seni korkuttuysa nefret etmiyorsun demektir. Bende annemle kötüydüm ne yapsa gözüme batardı annemden gerçekten nefret ediyorum ve sırf annem yüzünden intihar ettim 1 saat daha farketmeselerdi ölmüş olcaktım. Ve kader bu ki yine benim hayatımı annem kurtardı. Hastanede benim başımda o bekledi o ağladı. Yaşını bilmiyorum ama ergenlikten dolayı çok saçmalıyor insan..

Bir baba ile evladın aynı evin içerisinde 2 yıldır konuşmamasına sebep ne olabilir ki?

canim 2 yildir degil bir haftadir konusmuyorlarmis babalariyla.

boyle davranislar yaparak en cok kendinize kotuluk ediyorsunuz...
babaniz bu dunyadan gocup gidince onu mumla ararsiniz, ayrica bu yaptiklarinizdan otur cok vicdan azabi cekersiniz...
bir an once barisin...

Babamı kaybedeli 4 gün sonra bir yıl olacak...konu sahibi arkadaşım, babanızla

problemleminiz nedir bilmiyorum ama bence küslüğünüzü sona erdirin...

Baba insan için özellikle de bir kız için çok önemli....

Ve küslüğe değmiyor...

ben nerdeyse 2 senedir babamla aynı evde olmama rağmen konuşmuyorum.vesebebini bilmediğim bi şekilde ondan nefret ediyorum sorun şu ki nerdeyse bi haftadır kardeşim babamla konuşmuyo ve sebebi bnmkiyle aynı sayılır:59:ne yapıcamı şaşırdım sizce bi şekilde olaya müdahele edip babamla kardeşimi zorda olsa barıştırmalımıyım lütfen bana bi fikir verin kafam çok karışık:43:

Sen babandan neden nefret ettiğinin sebebini bilmiyosun, ama kardeşinin sebebinin seninle aynı olduğunu söylüyosun..
E biliyo musun, bilmiyo musun..
Peki aynı sebepten sen kendin babanla konuşmuyosun da, kardeşini neden barıştırmak istiyosun?

ben bişi anlamadım:53: babamla ii yıldır konusmuyorum nedenini bilmiyorum kardesim benimle aynı sebepten küstü onu barıstırmak istiyorumm mu diyosunn... garip bi yaklasımmm:68:

minicik cocuk ellerimi avcunun içine hapsettiğinde yüreğim yüreğinde eriyordu babacıgım parmaklarım büyüdü diye mi tutmuyosun artık ellerimi keşke hep küçük kalsalardı.....

güzel bir söz paylaşmak istedim

babalar kızlarına kızlarda babalarına cok düşkündür hayatımda ilk tanıgım ve sevdiğim erkek babamdır ... eğer konusmuyorlarsa ciddi kırılganlıları vardır .... evlat olarak küçük olarak bu kırgınlıgıda affettırmek bize düşer....babanızı kırmayın kaybedınce ne söylemek istersen iste söyleyemiyosun ben babamı kaybetmedım allaha şükür aallah uzun ömür versin ama kırmamak için de elimden geleni yapmaya calısıyorum lütfen onlar sonucta bizden büyük bazen küskünlükleri bize gereksız gelebılır ama olsun baba ya o adı üstünde baba senı her an koruyup kollayan karsılıksız seven..... babanızın ahını almayın ne olur

kusura bakmayın baba konusunda cok hassasım ben

Son düzenleme:

Pardon arkadaslar!!!!!
Yanlin anlamisim :1:
bir arkadasin yorumunu duzeltmistim 2 yil degil 1 haftadir konusmuyorlarmis diye :27:
2 yildir konusmuyorlarmir, sifir noktalama isaretiyle kullanilan cumleler bu kadar anlasiliyor maalesef :37:

Back
X