- 14 Aralık 2012
- 234
- 60
- 123
- Konu Sahibi altinsarisi
-
merhabalarr..
benim 4 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben sevgilimin tüm yakın uzak akrabalarıyla tanışıyorum gayette samimiyim. Hepside beni çok sever. Ama şimdi sıra ona geldi. İki üç seferdir ertelenen bir tanışmamız var erkek arkadaşım ve benim babam annemin tanışması. bu sefer bir aksilik yok pazar günü olacak. ama bende inanılmaz bir utanma bir çekinme anlatamam. biz babamla hiç böyle bi konuyu konuşmadık hep annem aracı oldu. şimdi düşnüyorum tanışacağımız yere gideceğimiz anı falan ay nasıl sıkıntılıyım anlatamam. yaşım 22 ertelemeyi bile düşünüyorum . daha önce sevgilim tarafından yaşanan aksiliklerden ertelenmişti bende en son kızmıştım oda çekiniyor acele etmiyor diye . şimdide ben çekiniyorum ertelesem çok saçma olacak. bide bu elbet yaşanacak birşey ertelesem ne fayda . babamla resmen salağı oynuyoruz birbirmize karşı off off
merhabalarr..
benim 4 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben sevgilimin tüm yakın uzak akrabalarıyla tanışıyorum gayette samimiyim. Hepside beni çok sever. Ama şimdi sıra ona geldi. İki üç seferdir ertelenen bir tanışmamız var erkek arkadaşım ve benim babam annemin tanışması. bu sefer bir aksilik yok pazar günü olacak. ama bende inanılmaz bir utanma bir çekinme anlatamam. biz babamla hiç böyle bi konuyu konuşmadık hep annem aracı oldu. şimdi düşnüyorum tanışacağımız yere gideceğimiz anı falan ay nasıl sıkıntılıyım anlatamam. yaşım 22 ertelemeyi bile düşünüyorum . daha önce sevgilim tarafından yaşanan aksiliklerden ertelenmişti bende en son kızmıştım oda çekiniyor acele etmiyor diye . şimdide ben çekiniyorum ertelesem çok saçma olacak. bide bu elbet yaşanacak birşey ertelesem ne fayda . babamla resmen salağı oynuyoruz birbirmize karşı off off
ikimizde 22 , 23 e gireceğiz. üni son sınıfız ama onun bir yıl daha uzadı.Yaslar kac canim?
ne tad kaldı ne tuz vallahiEninde sonunda gerçekleşecek bir durum, üstelik yaşla da ilgisi yok. Bunlar tatlı heyecanlar, o gün bir şekilde gelip geçecek sana ne kadar sakin ol desem de olamayacaksın:) Tadını çıkarmaya bak :)
hadi hayırlısı su gibi geçsin inşallahhBende tanistiricam ve babamla diyalogmuz nasil olacak çok cekiniyorum
Yaslar kac canim?
Ben nicklerden once yorumlara bakiyorum. Yaslar kac? Gorunce zipzip mi la bu dedim baktim evet zipzipSiz insanlarla dalga mi geciyorsunuz?
Neden herkese yaş soruyorsunuz. Valla bu gece hic gulecegim yoktu iyi güldüm
Ben nicklerden once yorumlara bakiyorum. Yaslar kac? Gorunce zipzip mi la bu dedim baktim evet zipzip
Konuya gelecek olursak korkunun ecele faydasi yok ertelemeyin bence :)
evet doğru bende öyle düşünüyorum ama hani şuanı kurtarma derdindeyimBen nicklerden once yorumlara bakiyorum. Yaslar kac? Gorunce zipzip mi la bu dedim baktim evet zipzip
Konuya gelecek olursak korkunun ecele faydasi yok ertelemeyin bence :)
hahaha süpermiş ama işte sizinki çok daha güzel,benim babamla asla böyle bir diyaloğum olmadı , bende böyle bi konuşmamız olabilseydi sıkıntı etmez sadece heyecanlanırdım ama :/Hahaha herkes benim gibi yüzsüz değil demek ki
20 yaşındaydım, babam beni okula bırakıyordu. "Erkek arkadaşın filan olursa bana söyleyebilirsin" demesiyle "Baba, erkek arkadaşım var" demiştim
Yazık, el frenine nasıl asılmıştı adamcağız
Oluruna bırakın, nasılsa bir gün olacak :)
Zipzip malatyaliyim 26,5 yasindayim. Cok tatliyim,guzelimCok ilginc ya sadece yaş kaç ve memleket sormuş. Gulmekten kırıldım şurda. Ayyy Karnım ağrıdı.
Sen sormadan ben soyliyim zipzip yaşım 24. Oldu mu? Hahahahahahahhahahah
Bende kactir denk geliyorum..Yaslar kac canim?
senin yaş kaç canım ? :) :) :)Yaslar kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?