büyük tanışma

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
merhabalarr..
benim 4 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben sevgilimin tüm yakın uzak akrabalarıyla tanışıyorum gayette samimiyim. Hepside beni çok sever. Ama şimdi sıra ona geldi. İki üç seferdir ertelenen bir tanışmamız var erkek arkadaşım ve benim babam annemin tanışması. bu sefer bir aksilik yok pazar günü olacak. ama bende inanılmaz bir utanma bir çekinme anlatamam. biz babamla hiç böyle bi konuyu konuşmadık hep annem aracı oldu. şimdi düşnüyorum tanışacağımız yere gideceğimiz anı falan ay nasıl sıkıntılıyım anlatamam. yaşım 22 ertelemeyi bile düşünüyorum . daha önce sevgilim tarafından yaşanan aksiliklerden ertelenmişti bende en son kızmıştım oda çekiniyor acele etmiyor diye . şimdide ben çekiniyorum ertelesem çok saçma olacak. bide bu elbet yaşanacak birşey ertelesem ne fayda . babamla resmen salağı oynuyoruz birbirmize karşı off off

Yaslar kac canim?

Eninde sonunda gerçekleşecek bir durum, üstelik yaşla da ilgisi yok. Bunlar tatlı heyecanlar, o gün bir şekilde gelip geçecek sana ne kadar sakin ol desem de olamayacaksın:) Tadını çıkarmaya bak :)

Bende tanistiricam ve babamla diyalogmuz nasil olacak çok cekiniyorum

Eninde sonunda gerçekleşecek bir durum, üstelik yaşla da ilgisi yok. Bunlar tatlı heyecanlar, o gün bir şekilde gelip geçecek sana ne kadar sakin ol desem de olamayacaksın:) Tadını çıkarmaya bak :)
ne tad kaldı ne tuz vallahi
eminim bütün bayanlar beni anlıyor. hani baba kızın arasında hep bir çizgi vardır ya bu konularda
ay sıkıntılıyımmmm

Siz insanlarla dalga mi geciyorsunuz?
Neden herkese yaş soruyorsunuz. Valla bu gece hic gulecegim yoktu iyi güldüm
Ben nicklerden once yorumlara bakiyorum. Yaslar kac? Gorunce zipzip mi la bu dedim baktim evet zipzip

Konuya gelecek olursak korkunun ecele faydasi yok ertelemeyin bence :)

Ben nicklerden once yorumlara bakiyorum. Yaslar kac? Gorunce zipzip mi la bu dedim baktim evet zipzip

Cok ilginc ya sadece yaş kaç ve memleket sormuş. Gulmekten kırıldım şurda. Ayyy Karnım ağrıdı.
Sen sormadan ben soyliyim zipzip yaşım 24. Oldu mu? Hahahahahahahhahahah

evet doğru bende öyle düşünüyorum ama hani şuanı kurtarma derdindeyim

Hahaha herkes benim gibi yüzsüz değil demek ki

20 yaşındaydım, babam beni okula bırakıyordu. "Erkek arkadaşın filan olursa bana söyleyebilirsin" demesiyle "Baba, erkek arkadaşım var" demiştim

Yazık, el frenine nasıl asılmıştı adamcağız

Oluruna bırakın, nasılsa bir gün olacak :)

hahaha süpermiş ama işte sizinki çok daha güzel,benim babamla asla böyle bir diyaloğum olmadı , bende böyle bi konuşmamız olabilseydi sıkıntı etmez sadece heyecanlanırdım ama :/

Bende denk geliyorum hep arkadaşa ama sadece yaşını sorup çekiliyor..
Hani yaşa göre yorum yapacak desek o da değil yorumu yapıştırıyor konu sahibi yaşını söylüyor ama sonra devamı yok

Yakın bir zamanda yaşadım. Çok acayip birşey oluyor o an. Aradaa sessizlikler, mesafeli birbirni tanıma gayreti falan. Allahtan kısa sürüyor :)

Elbet bir gün tanisacaklar :)

Biran once tanissinlarda , olsun bitsin sende rahatla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…