Tuvalet Eğitimi büyük tuvalet sorunu

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

cadi34cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
738
634
33
40
arkadaşlar oğlum tam 2,5 yaşında 5 ay önce tuvalet eğitimini verdik ve başardık şükürler olsun gece hariç gündüz hep lazımlıgına yaptı zorda kalsam tuvalete bıle oturttum dışardayken falan yaptı oyle korkuyorum durumu falan hıc olmadı hatta banyoda lazımlığında otururuken bır oyuncak alıp elıne sen git derdi bana 10 dk falan takılıp bitirip beni çağırırdı.Ama son 20 gündür falan küçük tuvalette hiç sorun yok ama büyük tuvalet sorun cıkarmaya başladı.Odaya girip kapının arkasına geçip orda yapıyor altına eğer farkedersem hemen lazımlıgına koyuyorum orda yapmıyor kalkar kalmaz yapmaya başlıyor.Soruyorum konusuyorum korkuyormusun dıyorum ama kucuk tuvalette sorun olmadıgı ıcın korktugunu dusunmuyorum.ödül sistemi yapim dedım ama oda ters tepti tuvaletını yapmadan oyuncak dıye ağlamaya başlıyor.
yardımmmmmmm

merhaba benim kızımda 2.5 yaşında 4 aydır tuvalet eğitimi alıyor. tam öğrendi artık diyorum altına yapmaya başlıyor sabrediyorum. sonra söylemeye başlıyor bu sefer oldu diyorum yine altına yapıyor. şu 1 haftadır çişde sorun yok şükür kakayı da bazen altına yapıyor bazen söylüyor. bende artık yılmış durumdayım hala tam öğrendi gözüyle bakmıyorum maalesef. bize sadece zaman lazım 6 ayda iyice tuvalet alışkanlığını ediniyorlarmış. sabırr diyorum başka bişey demiyorum. bu durumda bizim yapabileceğimiz birşey yok. üstüne gitmeyin yaoması için ödül sistemi vs uğraşmayın. kendi haline bırakın ben öyle yaptım

ilginiz için teşekkür ederim öncelikle birde geceleri ne durumdasınız uyandırıyormusunuz yoksa hala bezmi.Ben hala bezliyorum geceleri ama sabah uyanır uyanmaz gıdıyoruz tuvalete yapıyoruz.Bezi genelde dolu oluyor sabahları

öyle yapmayın. ben 4 aydır 1 kere dahi bez kullanmadım. geceleyin 1 kere kaldırıyorum. eğer kaldıramazsam 1 kere kaçırmış oluyor veya fazla su içmediyse sabaha kadar yapmıyor

Back
X