Büyük yalan!!

Aslında ben arkadaşımızın saygısızlık yaptığını düşünmüyorum sizin yazınızı alıntı yapmış.

Sizin tek bir sorununuz var sanırım oda eşiniz ve bazen kayınvalidenizle yaşadıklarınız. Aslında bunları tek sayfa altında açık açık anlatıp yazabilirdiniz ama siz ayrı ayrı o kadar çok konu açmışsınız bu konuda..Biraz önce bende baktım 1 ay içinde 3,4 konu açmışsınız aynı sorunlardan dolayı, eskiden... Buda arkadaşlarımızın gözünden kaçmamış...

Aslında ben arkadaşımızın saygısızlık yaptığını düşünmüyorum sizin yazınızı alıntı yapmış.

Sizin tek bir sorununuz var sanırım oda eşiniz ve bazen kayınvalidenizle yaşadıklarınız. Aslında bunları tek sayfa altında açık açık anlatıp yazabilirdiniz ama siz ayrı ayrı o kadar çok konu açmışsınız bu konuda..Biraz önce bende baktım 1 ay içinde 3,4 konu açmışsınız aynı sorunlardan dolayı, eskiden... Buda arkadaşlarımızın gözünden kaçmamış...

Iyi de arkadasim benim yazimi sanki yeni yazimmis gibi alinti yapmak buyuk haksizlik onu yazdigimda ben bekardim alinti olan itirafim evliligimin oncesin de idi simdi sanki yeni yazmisim gibi yargilanmak cok agrima gitti dogrusu gene de ayni dusunuyorum ben o itirafi yeni yazmis olsam neyse ve evliyken yazsam hatali olan ben olurdum hatali degilken yargilaniyor olmak cok aci lutfen yargilamadan once dusunsunler ve dogru tartsinlar !!!

Eşinin saklaması hata evet.

Muhtemelen önemsiz gördüğü bir durum, bu yüzden söylemedi.

Ama başka konulardaki yalanlarının ciddiyetini bilemem..

Ama birara sen, bu evliliği bir gözden geçir.

Haklısın arkadaşım. Bence sorun ciddi. Eşinin rahatsızlığı ciddi olmayabilir ama şimdiye kadar , çocuk istediğiniz halde , sana bunu söylememiş olması ciddi sorun. Şimdiye kadar çözüm bile bulmuş olabilirdiniz. Ve mecburiyetten söyledi demişsiniz, ona kalsa hala söylemeyecek yani.

Burada sorun eşinin rahatsızlığı değil, bunu bekarken bile söylemiş olsaydı, arkadaş yine de evlenirdi. Ben çocuk için 10 ay bekleyeceğim, neden olmuyor diye düşüneceğim, 10 ay sonrada mecburen ,eşimden kaynaklandığını öğreneceğim, anlayışlı olamam malesef. Çünkü çoktan söylemesi lazımdı.

Haklısın arkadaşım. Bence sorun ciddi. Eşinin rahatsızlığı ciddi olmayabilir ama şimdiye kadar , çocuk istediğiniz halde , sana bunu söylememiş olması ciddi sorun. Şimdiye kadar çözüm bile bulmuş olabilirdiniz. Ve mecburiyetten söyledi demişsiniz, ona kalsa hala söylemeyecek yani.

Burada sorun eşinin rahatsızlığı değil, bunu bekarken bile söylemiş olsaydı, arkadaş yine de evlenirdi. Ben çocuk için 10 ay bekleyeceğim, neden olmuyor diye düşüneceğim, 10 ay sonrada mecburen ,eşimden kaynaklandığını öğreneceğim, anlayışlı olamam malesef. Çünkü çoktan söylemesi lazımdı.

Beni anladiginiz icin cok tesekkurler yorumunuza da katilmamak mumkun degil!

böyle bir durumda kesinlikle bende cok kirilirdim
haklisiniz fakat cokta uzatilacak bisey degil bence
sizi kaybetmekten korkmustur belki
yada bu hastalik cok zoruna gitmistir diyememistir hani erkekler söz konusu o olunca devlet meselesi gibi görüyorlar gurur yapmistir

Yok bu kadar büyük dert değil bu, benim eşim de ameliyat oldu ,iki oğlum var şimdi,.Hastalık Allahtan gelir, bu konuda daha dikkatli olun,kolay mı bir erkek için belki çocuğum olmayabilir lafı, bir de böyle düşünün yarın ne olacağımızı hiç kimse bilemez,

canım benim sen ne kadar ben onunla her sekilde evlenirdim desende erkekler böyle düşünmüyolar onunla evlenmeyeceğini düşündüğün için saklamıştır bilirsin erkekler güçsüz olmaya dayanamazlar bu durum onun için bi güçsüzlük ki çözülemeyecek bi olay değil ameliyat ile tadavisi var sen hala bebek istiyosan eşinin ameliyat olmasını sağla ve bebişini kucağına al

canım bencede kaybetmek istemediği için söylememiş ama başka yalanları varsa bi gözden geçir derim bende.

Back
X