- Konu Sahibi samanyolu61
-
bilgi için teşekkürler benimde doğumuma bir aksilik çıkmazsa mart sonuna doğru..inşallah...doğum ücretlerini her seferinde sormayı unutuyorum ne hikmetse..
evet teşekkür ederim..allah yardımcımız olsun..cümlemize kolay doğumlar nasip etsin inşallah eyvahedigeldismileRica ederim.Umarım yardımcı olmuşumdur.Sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah.Sağlıcakla...
merhaba kime basladiniz :) ben hala gidemedim dedeniz beye hala giden varmı acaba
deniz beye gittim ve nedense begenmedim surat asık soru sorsam öyle bişey söylüyo çok ilgisizdi begenmedim ışık hanım var ona gittim oda bana hiç bişey anlatmıyo şimdi silivri medical parka gidiyorummerhaba kime basladiniz :) ben hala gidemedim de
ben 5 ylığım hala içime sinen doktor bulamadım canım sen çekmecedemi oturuyosunhadi yaa varya yeminle 3.aya giriyorum.bir bulamadim istedigim.gibi birini
anladım canım tabi insana göre değişior ben gittiğimde geç saatti çıkmak üzereydi artık ondanmı bilmiyorum ama hiç beğenmedim ben. ben ikili testi yaptırmadım gerek duymadım çünkü tedavisi yok bide teyzeme %85 down sendromlu demişlerdi kadının hamileliği zehir oldu sonuçta doğdu şükür bişeyi yok ondan dolayı olumsuz bakıyorum bu konuya. bi tek ayrıntılı ultrasona giricemikili test muhabbetini soyledi yapmam gerektigini tabi yine bana birakiyor ama yapma taraftari degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?