Saç Rengi ve Saç Boyama Büyükçekmece'de kuaför arıyorum..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
Arkadaşlar merhaba, 4-5 aydır Büyükçekmece'de oturuyorum. Şöyle memnun kalacağım, sürekli gidebileceğim bir kuaför arıyorum ama henüz bulamadım. Bir kaç tanesini denedim ama tavırları pek hoşuma gitmedi. Burda çok kuaför var ve hepsi sanki lüks gibi duruyor dışardan. Bir de ücretler diğer semtlere nazaran fazla. Ücreti vs geçtim, davranış olarak memnun kalayım en azından. Bir yere kaşa gittim, kadın lütfediyormuş gibi çabuk çabuk kaş aldı, 10 tl'ye..
Uzattım kusura bakmayın ama kaş ve boya için özellikle arıyorum, varsa memnun olduğunuz bir yer, tavsiye edin lütfen, çok mutsuzum saç diplerim çıktı yahu..

Son düzenleme:
kimse yazmamış ama ben bir kaç yeri denedim ve güven ayhan kuaförde karar kıldım bir süredir.. boya kesim ve kaş memnun kaldım kızlar, belki birine yardımım dokunur.

Bir de kadın kadını kıskanır güzel olsun istemez diye özellikle erkek kuaföre güvenenlere sesleniyorum. İşine aşık ,seviyeli saygılı her konuda eğitimli çooooook cici bir kuaför & estetisyen buldum Büyükçekmece'de. Salonunda randevuyla çalışıyor. Nükhet hanım ile uzun zamandır istediğim saç kesimini ,olmaz dedikleri permalı, düzeltilemeyen kaşlarımı yapabiince her yerdemutluluğumu anlatır oldum,eeee kadına destek şart! Başarı takdir edilmeli. Büyükçekmece palmiye meydanında Nükhet 0212.882 39 39 iğneli epilasyona başlayacağım çenemdeki kıllar fena .güvendim çalışmasını seyredince,herkes memnun. Uzun oldu ama buna layık kızcağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…