Büyüklere çizgi filmler

Uzun zaman olmuş konu açılalı ve son cevap geleli ama
konuyu görünce ben de fikrimi beyan etmek istedim :)
Benim favorim Family Guy tabii ki de. Süper bi dizi.
Bütün sezonların bütün bölümlerini hatta uzun metraj olan filmini bile izledik
eşimle. Arada da Simpsons seyrediyoruz cnbc-e de denk geldikçe.
South Park' ı da çok merak ediyorum. Simpsons ile South Park'ı indirip izleyeceğiz
en kısa zamanda.
Ama Family Guy'ı hiç izlemediyseniz; şiddetle tavsiye ediyorum. Bağımlısı olacağınız
bir dizi. Her gece 2-3 bölüm izliyorduk ve gülmekten altımıza ediyorduk neredeyse...
kaydirigubbakcemile3

anime seven var mı buralarda?? en yeni ve naif olanı avatardı.. capon çizgifilmii.. avatar o yüzden anime sayılmıyo ya neyse.

geçen ay avatarın tüm bölümlerini ardarda izleyip bitirdiydim çoookk güzeldi şimdi tekrarlarını veriyolar hala.

ayrıca en son cowboy bebop un serisini bitirdim avatarımda görüldüğü üzre :) değme dizilere taş çıkartır ve kesinlikle çocuklar için değil :( hüngür hüngür ağladım sonunda :( neyse şpoyler vermiim :( şimdi fullmetal alchemiste başlıyım diyorum izleyen varmı onu?

Ben...!!! Avatarı ben de bitirdim. Full metali bilmiyorum da dün Bleach'ı bitirdim tavsiye ederim :3:

Sunger Bob ve Madagaskar Penguenleri favorim
The Sımpsons,South Park ve Family Guy denk geldikçe bakarım

çizimi güzel olmayan çizgi filmleri beğenmiyorum onun yerine 3d ile yapılmış olanları izlemeyi tercih ederim. barbie nin filmleri gibi. çizgi film olarak çizimi güzel olan anime beğeniyorum lady oscar iyi ,sihirli şovalyeler iyi mesela.

Back
X