Nişanlının doğru kişi olup olmadığını mı anlamak istiyorsun ?
yoo aslında genel diyebilirim,babam içinde kardeşim içinde çok değer verdiğim abilerim içinde bunların hepsimi böyle dediğim tabii nişanlım içinde sorduğum bir soru..
benim hayatıma nişanlımdan başka erkek girmedi desem yanlış olmaz..her ne kadar içgüdüleri kuvetli bir insan olsamda,insanların tecrüberinin yararlanmaya çalışıp(sanal yada reel) erkekler hakında kafamda bi potre oluşturmaya çalışsamda yinede onları tanıyamıyorum..buda beni bazen manalı yada manasız vesveselere itebiliyor..
teyzemden ve annemden duyduğum o nanide inciler "hepsi aynıdır sana yapmıyorum der herşeyide yaparlar"..burda siz kardeşlerimden duyduğum"kocam erkeklerin çoğunda birçok kadınla birlikte olma istediği vardır doğuştan böylelermiş"sözleri o kadını incitmenin yanında banada söylenmiş gibi olup akabinde dikkatimi yanımda erkeğe çevirveme neden oluyor..
ne kadar genelle yapmanın yanlış olduğunu,kişiden kişiye değişebileceği sözlerini sıralasamda kendime içimde uhde oluşmuyor değil..
şimdi ben siz kardeşlerime soruyorum,özelikle erkeğini eşini tanıyan,erkekleri tanıdığını düşünen,erkeğiyle bu konuları konuşup bir erkek ağzından erkek dünyasına ait tüyolar alan bayanlar diyorumki "erkekler nasıl düşünürler"..
başımıza gelecek olan gelir buna mani olamayız ama tecrübelerden yararlanayım derken erkeğim için heran elimde patlayacak bi bomba hissini taşımak istemiyorum..
ben sizlere gönlümü açtım kimine manalı gelir düşüncem kimine manasız..manasız gelen gönlümü kırmasın zırvalıyor işte deyip geçebilir..çokca kırıcı yorum okuyorum bazen çekinerek yazdım..niyetim büyüklerimin ilk defa haksız çıkmasını istiyor olmam..
Bence haklılar...rahat genelleme yapılabilir...çok erkek tanımak gerekmiyor.hayatındaki erkekleri yakından takip et yeter...baban abin kardeşin nişanlın...güzel birini görünce bakarlar alıkoyamazlar kendilerini,rihanna, beyonce bilmemne bütün açık saçık klipleri filmleri izlerler hem de bayıla bayıla...seni gayet güzel genellerler onların yaptığı çapkınlık olur böyle sıyrılırlar ama çok beğendikleri o kadınlar onlara yüz vermeyince arkasından söylemedikleri kalmaz...güvenirsin.güveninin içine ederler...hem de defalarca...acımadan kalbini kırarlar.hepsi aynıdır.yani bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?