Merhaba kızlar.Büyüklerimizin herşüyin doğrusunu sadece bunıarın biliyoemuş gibi davranmasından yoruluyorum bazen.sen çocuksuz büyük kadar anlamazsın düşünceleri
. Bebeğimin kilosu iyi artmasına rağmen bebek sesini çıkarmamış sütün yetmiyordur lafı
Sütüm yetmese kilo almaz dedğimde de kalitesizdir tok tutmuyor lafını duymak
.2 aylık bebeğe doğulduğundan su ver su ver çocuğun ağzı kurudu diye diretmeleri.zararlı dediğimde de şimdikiler internet annesi diye de bir laf çıkardılar.büyük kızıma meyve verdiğimde bu alerjik,bu karın ağrısı yapar.kendikeri Cips,paketli qıdalar alıyorlar.bir defa almayın dedim iki defa sonunda bu çocuğa bir şey olursa sizlik dediğimden beri burun sallamalar başladı.Anlamıyorum çocuğu anneden daha iyi kim düşünür.Öncelikle büyüklere karşı hep saygılı olmaya çalıştım. Asla lafımı sokayım içimde kalmasın diyede bir yapımda yok.kalp kırmamaya dikkat ediyorum.Ama bazen çıldırasım geliyor.bu yukarıda saydıklarımı tabikide yapmıyorum evldıma.sorun zorla yaptırmaları değil,yapmadığımı görmelerine rağmen konuşmaları.burada içimi dökmek için açtım konuyu.biliyorum çevremiz böyle adamlarla dolu.kim nasıl başa çıkıyor bilmek istedim. Ama galiba kalp kırmadan çözümü yok)

Son düzenleme: