- 26 Mayıs 2011
- 42
- 8
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb hayır denemedim siz şuan onumu yapıysounuzLahana diyeti nasil denedin mi
Merhaba canım benim de 7-8 kilo vermem lazım nasıl yapıyorsun neler yapıyorsun biraz bilgilendirir misin?ben geldim hoş geldim -13 kg ile arnızdayım şimdi 100 kgyum ve mutluyum dukan candır can
canım ben dukan yapıyorum dukan hakkında bilgin varmı ? dukan yapmak istiyosan kitabı okuman şart canım,Merhaba canım benim de 7-8 kilo vermem lazım nasıl yapıyorsun neler yapıyorsun biraz bilgilendirir misin?
tşk ederim canım:) evevt çok işe yarıyoo ama durakladım hibuskus çayı için mazeme aldım ve şuan mistik çayımı içiyorum sen demi dukancısın:)Tebrik ederim bir ayda çok güzel vermişsin, dukan gerçekten işe yarıyor![]()
tşk ederim canım:) evevt çok işe yarıyoo ama durakladım hibuskus çayı için mazeme aldım ve şuan mistik çayımı içiyorum sen demi dukancısın:)
Teşekkür ederim tatlımcanım kusura bakma bayadır girmiyorum ya acemilik çektimmistik çayımı içiyorum gel beraber olsun,bu arada sayfanı takip edicem artıkkk
Maalesef onu hiç bilmiyorum tatlım...tamam canım çok tşk ederim:) cetvel yapmayı biliyosuun peki![]()