Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

sana yakışıyor sarı saç
yani çok esmerlerde böyle durmaz teninle de çok uyumlu

Dünyanın en başarılı top modellerinden biri olan İtalyan Lolita Vanessa Hessler, Amerika'ya gelin gidiyor...

Adı açıklanmayan zengin Amerikalı'nın New York'ta bir finans şirketinde üst düzey yönetici olarak çalıştığı belirtiliyor. 2 kez İstanbul'a gelen ve Boğaz'a hayran kalan Vanessa, "Aradığım aşkı buldum. Şu anda çok mutluyum. New York'ta yaşamak çok heyecanlı olacak" dedi.

alıntıdır..............

saçlarına bittimmm çoooooooooooook doğal duruyor acaba hangi boya tonuyla bunu elde edebiliriz

zaten doğal sarışın çok fazla işlem yok heralde saçında ondan böyle güzel duruyo sanırım ama hangi boyayla bu saç olur bilmiyorum bende merak ediyorum=)

benim yakın bir arkadaşımın saç rengi vanessanın doğal renginden 2 ton fln açık o da evde kendi boyuyara böyle tonlar yakalıyor işte alt renk çok önemli yoksa ciddi işlem istiyor.

ben bi kız biliyorum internetten,şahsen tanımıyorum ama venessa filan yanında halt etmiş sanırım yüz güzelliği konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…