Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok düşüktü 3 yıldır aynı pantolonu giyiyo gram uzamıyo kemik yaşıda ileri çıkınca çok kısa kalacağını öğrendik ama ne hikmetse büyüme hormonu testi normal çıkmışNormalde yıllık uzama hızı nasıldı
İnşallah iyi gelir , bende çok endişe ediyorum sağ salim tedavimiz biter normale döneriz inşallah. Gelişmelerden haberdar edin beni bakalım doktorunuz ne diyecek.
İnşaallah güzel şeyler yazarız sizde bizde
Hemen doktorunuza haber verin hangi ilacı kullanıyorsunuzMerhabalar biz 4 aydır buyume hormonu kullanıyoruz cokda iyi gidiyordu uzamadan vardi ama bir haftadır yan etkiler yaşıyoruz kalp çarpıntısı titreme, simdide kulak çınlaması bas donmesi,bu süreçte bunlari yasayan varmi
Merhabalar biz 4 aydır buyume hormonu kullanıyoruz cokda iyi gidiyordu uzamadan vardi ama bir haftadır yan etkiler yaşıyoruz kalp çarpıntısı titreme, simdide kulak çınlaması bas donmesi,bu süreçte bunlari yasayan varmi
[/QUOmehaba ne yaptınız merak ettim
Kontrole gittiniz mi nasıl gidiyor tedaviÇok düşüktü 3 yıldır aynı pantolonu giyiyo gram uzamıyo kemik yaşıda ileri çıkınca çok kısa kalacağını öğrendik ama ne hikmetse büyüme hormonu testi normal çıkmış
Merhaba gittik yeteri kdr büyüme olmadğından ilacın dozu artırıldıKontrole gittiniz mi nasıl gidiyor tedavi
Bu ay sonunda kontrolümüz var 9 ay olacak tedavi göreli , kemik yaşına tedaviye başladığımız bakilmmisti tekrar bakilmadi. İlaç dozu kaça çıktı uykusu nasıl kaçta uyuyorMerhaba gittik yeteri kdr büyüme olmadğından ilacın dozu artırıldısizin nasıl gidiyo kaç aydır tedavidesiniz ve kemik yaşınızda problem varmı
merhaba arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuzBu ay sonunda kontrolümüz var 9 ay olacak tedavi göreli , kemik yaşına tedaviye başladığımız bakilmmisti tekrar bakilmadi. İlaç dozu kaça çıktı uykusu nasıl kaçta uyuyor
merhaba arkadaşlar
Ben ankarada gidiyorum nesibe hocayamerhaba arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz
Bende ankaradayım. soyadını rica edebilir miyim? hastanede miBen ankarada gidiyorum nesibe hocaya
Merhaba sizin tam ne şikayetiniz vardıki? Ben çoook araştırdım yardımcı olabilirimBende ankaradayım. soyadını rica edebilir miyim? hastanede mi
Merhabalar, benim kızım tam 11 yaşında, büyüme hormonu normal ve ergenlik henüz gözükmüyor. boyu 137 cm, yaşıtlarına göre çok kısa. bende 160cm im bu arada. hacettepede bir doktora takipteyiz ben büyüme iğnesi yazmasını istiyorum o da büyüme hormonları normal olduğu için rapor çıkaramıyor, çokta vermek istemiyor ergenlik gözükmediği için. ama ben çok tedirginim yaşıtlarına göre çok çok kısaMerhaba sizin tam ne şikayetiniz vardıki? Ben çoook araştırdım yardımcı olabilirim
Bizimkiden 2 hafta sonra nasipse 3. Ayımız dolacak ama evde ölçümle 1-2 cm ya uzadı ya uzamadı benim gözlemlediğim kızımda iyice yıprandı sonuç alamadığımız için çok ağlıyo
Merhaba doktorlara göre sizin kızın boyu gayet normal benim kızımda 11 yaşında boyu sizinkiyle hemen hemen aynı büyüme hormonu normal o yüzden vermediler hatta büyüme hormonu testi bile yapmadılar defalarca gittk hep başlarınsan savdılar bi şekilde bizde bıkıp özele gittik orda ilk baktıkları şey vücudunda büyüme hormonu varmı yokmu .. vücudunda büyüme hormonu varmış ama büyütmüyo bu hormon sonuç olarak kısa.. büyüme hormonu tedavisine başlattı her ay aylık yaklaşık 10 bin tl iğneye para ödüyoruz ama en azından içimiz rahat kızımıza karşı diyoruz elimizden geleni yapıyoruz.. sizese tavsiyem sakıınn beklemeyin çok az zamanınız kalmş büyüme plağı kapandıktan sonra büyüme hormonuda işe yaramaz ... bu arada kemik yaşına baktırdınızmı?Merhabalar, benim kızım tam 11 yaşında, büyüme hormonu normal ve ergenlik henüz gözükmüyor. boyu 137 cm, yaşıtlarına göre çok kısa. bende 160cm im bu arada. hacettepede bir doktora takipteyiz ben büyüme iğnesi yazmasını istiyorum o da büyüme hormonları normal olduğu için rapor çıkaramıyor, çokta vermek istemiyor ergenlik gözükmediği için. ama ben çok tedirginim yaşıtlarına göre çok çok kısa
Kusurabkmayın geç cevap yazdım unuttum burayıMerhabalar, benim kızım tam 11 yaşında, büyüme hormonu normal ve ergenlik henüz gözükmüyor. boyu 137 cm, yaşıtlarına göre çok kısa. bende 160cm im bu arada. hacettepede bir doktora takipteyiz ben büyüme iğnesi yazmasını istiyorum o da büyüme hormonları normal olduğu için rapor çıkaramıyor, çokta vermek istemiyor ergenlik gözükmediği için. ama ben çok tedirginim yaşıtlarına göre çok çok kısa
Merhabalar, hangi doktora gittiniz öğrenebilir myiim? İsim soyisimMerhaba doktorlara göre sizin kızın boyu gayet normal benim kızımda 11 yaşında boyu sizinkiyle hemen hemen aynı büyüme hormonu normal o yüzden vermediler hatta büyüme hormonu testi bile yapmadılar defalarca gittk hep başlarınsan savdılar bi şekilde bizde bıkıp özele gittik orda ilk baktıkları şey vücudunda büyüme hormonu varmı yokmu .. vücudunda büyüme hormonu varmış ama büyütmüyo bu hormon sonuç olarak kısa.. büyüme hormonu tedavisine başlattı her ay aylık yaklaşık 10 bin tl iğneye para ödüyoruz ama en azından içimiz rahat kızımıza karşı diyoruz elimizden geleni yapıyoruz.. sizese tavsiyem sakıınn beklemeyin çok az zamanınız kalmş büyüme plağı kapandıktan sonra büyüme hormonuda işe yaramaz ... bu arada kemik yaşına baktırdınızmı?