Buyurun Benim Evim

Bence duvarların rengi güzel evi geniş ve aydınlık gösteren bir renk ve koyu renk mobilya ilede güzel duruyor.Allah ağzınızın tadını bozmadan oturmayı nasip etsin

evin çok güzel çok beğendim. mobilyaların çok hoş.bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

ama kapı süsü çok abartılı bence.kapı süsünü tekrar düşün derim.

özloş öncelikle çok teşekkür ediyorum :) belinayın çok anlatması çok met etmesi sonucu kendimi bende burda buldum :) bu arada masamı sormuşsun onu çalışma odasına ( ilerde bebiş odası olacak yere aldım ) şimdilik :) tekrar güzel sözlerin için teşekkür ediyorum..
sanırım kapı süsünü kimse beğenmedi, belinayın ısrarları sonucu denedik ve kimse olumlu şey yazmadığına göre kapı süsünü kaldırmak düşüyor...

evin çok güzelmiş güle güle otur canım
yatak odasındaki tekli koltukları neden koymuştun oraya
çayı görünce bende çay koydum şimdi....

evin çok güzelmiş güle güle otur canım
yatak odasındaki tekli koltukları neden koymuştun oraya
çayı görünce bende çay koydum şimdi....

hülyacım teşekkür ediyorum canım, yatak odasındaki tekli koltuklarımı sormuşssun onlar oturma odama sığmadığı için yatak odasına koyduk yatak odamla takım oldu bir nevi... aslında iyide oldu çünkü eşimle sabahları kahve içiyoruz orda (yani çoğunlukla arkadaşlarımız kalmaya greldiğinde rahatsız olamamalrı için odamızda erken kalktığımda kahvemizi içiyoruz)

evin çok güzel cnm bende arkadaşlara katılıyorum kapı süsü o güzelim evi biden basitleştirmiş gibi..komik durmuş şahsen..ama sen seviyosan kullan tabi hevesini kırmak istemem..senin yaptıgın kapı süsü genelede yeni dogmuş bebek odasına yapılır,dış kapıda çok sırıtmış...allah agız tatıdıyla oturmayı nasip etsin..

belinayimizin ablasi hosgelmis...
valla biz senin evini, dügününü herseyi sag olsun belinay sayesinde cok iyi biliyoruz...
evinde duvar rengi disinda herseyi cok begendim...
bütün odalar birbiriyle uyum icinde....
kapi süsüne gelince cok büyük yani biraz abartili duruyor... (belinaycim kizma sakin, senin fikrin olmasina ragmen hos durmamis)
agizin tadi hic bozulmadan, huzurla, saglikla hergün mutlulugun artarak güle güle otur insallah...
darisi belinayin ve bütün kk bekarlarinin basina...

güle güle otur canım. evin hoş olmuş daha önce de görmüştük seni de aramızda görmek iyi oldu tabi. bu arada ben de kapı süsünü beğenmedim. çok daha şık bi süs yapılabilirdi. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

arkadaşlar çok teşekür ediyorum, belinayda yanımda aynı zamanda okuyor.. kapı süsünü hemen çıkartıcağını belirtti :) bu arada hepiniz kurban bayramını abla kardeş kutluyoruz..

sizinde bayraminiz kutlu olsun citirlar...
kapi süsüne gelince belinay istese daha güzel yapar diyorum...

ALLAH huzurla ve saglıkla evinizde oturmayı nasip etsin...ben şahsen kapı süsünü begendim...degişik geldi.tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.hatta nasıl yapıldıgınıda inceledim ama keşfedemedim.-tatlicadiarzu-...belki dış kapıya degilde yatak odasına yapılabilinirdi diye düşünüyorum....ellerinize saglık.

canım teşekkür ediyorum kapı süsünü belinay söküyo şuan, dediğin gibi yatak odasına yapabiliriz yada ilerde pembe yada maviden bebiş odasına

güle güle otur evinde canım
bana da çok fazla koltuk varmış gibi geldi evde
ben fazla eşyadan hep korkmuşumdur, sık taşındığımız için
inşallah senin öyle bir derdin yoktur
bir de keşke oturma odana farklı tarzda bir koltu takımı alsaydın
evine hareket katardı, ama tabi senin zevkin
mutluluklar dilerim

nacizane bir fikir.
mutfaga katlı çekemeceli bir dolap alıp üstüne tegah üstündeki fırını koyarsan daha iyi olur gibi geldi
tezgah üstünü çok meşgul ediyo gibi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…