- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Rezene zaten kullanıyorum ama günde 3 bardak değil tabii, 1 bardak, bazen 2 günde 1 bardak hatta. Biraz arttırabilirim, haklısın:) keten beni çok zayıflatmasın. Korkuyorum valla. O yüzden hep uzak durdum ama günde 1 çay kaşığı tüketsem çok da zarar vermez sanki. Acaba etkisi olur mu bilemiyorum.
İçinde fitoöstrojen olduğu için en etkili şeylerden biri keten tohumu canım 1çay kaşığıda öyle etki etmez zayıflatmasın istiyorsan suyla tüketme ben zayıflama sitesinde okumuştum orda adam demişki keten tohumuyla zayıflamak için yediğiniz miktarın bikaç katı suyla tüketin yoksa bağırsakları yumuşatmaz demiş suyla tüketmezsin sende bende suyla tüketmiyorum çünkü bizlerde kilo almak istiyoruz aman kilo vermeyelim zaten,ben şimdi 3bardak rezenemi içtim bak
kızlar selam ...bende aranıza geliyim mi..???nane çayı içmeye başladım ben bugün bedenim 80 ...az da kilo aldım mı tamamdır tahminimce
evet..kesinlikle...peki egzersiz yapan var mı ? neler yapılır mesela?bende nedense masaja soğuk bakıyorum nedense...yaf büyüklerimiz demezmiydi elletimeyin sarkarlar diyehoşgeldiin :) hepimiz bıseyler yapıyoruz az bucuk farklarla,ama olucak ucarı kacarı yok :)
Canım sende keten tohumu ve rezene alsana burdanda kopma yaz buraya ara sıra sende bunları kullan bence olucak
kızlar selam ...bende aranıza geliyim mi..???nane çayı içmeye başladım ben bugün bedenim 80 ...az da kilo aldım mı tamamdır tahminimce
Haklısın wowocum dersler o kadar yoğun ki arada bakabiliyorum inanin, hicbi seye de devam edemedim. Sınav gecse alisverise çıkıp keten tohumu ve rezene alcam kararliyim. Çörekotu falan da bıraktım. Anliycagin hicbisi yapmıyorum, sadece kilo almaya çalışıyorum o da olmuyor zaten.. önümüzdeki haftaya kadar bu şekilde sonra degisiklik olur inşallah :/ burayi sürekli takip ediyorum okuyorum, sesim çıkmasa da :) hepimize de dua ediyorum, olsun lütfen artık ya..
80 ama işte tam doldurmuyorbirde benimkiler yandan sadece dolgun veo yüzden önden ayrık gbi duruyor...ora bir dolsa fıstı kolur fıstık ....inşallah hepimizin öyle olur ...umarım bu nane çayı işe yarar...Hoşgeldin canım:) ne güzel bedenin 80miş ya keşke benimde 80olsa :)
Yarayabilir naneninde içindr östrojen var ama çok değilnane çayımı içiyorum şu an ..ya kızlar faydası olur mu sizce ya ?
marketten alınan kuru nanenin:44:
Yarayabilir naneninde içindr östrojen var ama çok değil
hmmm ama ben araştırdığım kadarıyla nanede çok östrojen bulnuyor diye okudum
ama çiğ nanede mi yoksa kurusunda mı bilemiycem :44:
sen hangi kürü uyguluyorsun şu an....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?