Doğuma Hazırlık büyüyen beşik kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

umudihar

askilopumm & canim yavrum
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
2.452
1.907
248
36
2014-12-05-10-50-52-1.webp

Arkadaslar.. Ben buyuyen.besik aldim.. Daha. Gelmedi ama.. Benim.kafama birsey takıldı..
Bu gosterdigim fotodaki gibi komidini basinda.. Minte idi.. Ben de sormayı unuttum açıkcası o bastaki komidini.. Ayak ucuna monte ettirebilinirmi..
Sabit degil diimi..
Bu sekilde resimdeki gibi bnm odama ter gibi oluyr.. Ondan.. Merak ettim.. Yardimci olurmusunuz..
2014-12-05-11-38-11-1.webp
Istedigimde bu sekilde monte.edebilirmiyim.. Komidini ayak ucunda..

Ettiremezsin diye biliyorum canım. Ona göre yapıyorlar. Bence sipariş gelmeden yeniden görüş.

Aaa hafi yaa... Kesinmi canim bu bilgin..

Benim kızımın beşiği de büyüyenlerden. Kardeşim monte etti. Görünüşte yeri değişebilecekmiş gibi duruyor ama ben değişmez diye biliyorum. Ama kesin bir bilgi değil. Mutlaka sor aldığın yere.

Benim kızımın beşiği de büyüyenlerden. Kardeşim monte etti. Görünüşte yeri değişebilecekmiş gibi duruyor ama ben değişmez diye biliyorum. Ama kesin bir bilgi değil. Mutlaka sor aldığın yere.
Cok uzakta canm ya kampanya vardi.. 700aldim yatagi newreaimi cibinligi icinde.. 15 gun icinde gelcekmis.. Monte etcek arkadaslardan rica.etsem yaparlar diye dusnmustum.. Ama raylari vidalayacklar sonucta ayni seyin teraine yaparlar diye dusunmustum ama dusunmekle olmuyr iste.. Keake sorsaydim ya.. Artik ne cikarsa bahtimiza ne diyimm

Cok uzakta canm ya kampanya vardi.. 700aldim yatagi newreaimi cibinligi icinde.. 15 gun icinde gelcekmis.. Monte etcek arkadaslardan rica.etsem yaparlar diye dusnmustum.. Ama raylari vidalayacklar sonucta ayni seyin teraine yaparlar diye dusunmustum ama dusunmekle olmuyr iste.. Keake sorsaydim ya.. Artik ne cikarsa bahtimiza ne diyimm
İnşallah yapılabilir o zaman. Görünüşte olabilecek gibi duruyor. Telefonla soramıyor musun?

İnşallah yapılabilir o zaman. Görünüşte olabilecek gibi duruyor. Telefonla soramıyor musun?
Telefonda sorsam canim anlmazlarki ne dedigimi.. Birde biliyrsun telefon ettiklerim.. Musteri temsilcileri oluyr.. Malin gorunusu ile ilgili zannetmiyrum bir bilgi vercegini.. :( ne diyim insallhh olur..

Güncellllllll
Arkadaslar bana baska fikri olan varmi.. Bnm gibi buyuyrn besigin komidinin yerini degistirmek isteyen yokmu..

Güncellllllll
Arkadaslar bana baska fikri olan varmi.. Bnm gibi buyuyrn besigin komidinin yerini degistirmek isteyen yokmu..
beşik güzelmiş canım çok hoşuma gitti nerden aldın acaba öğrenebilir miyiö?bende buyuyen beşik ve dolabını almayı düşünüyorum

ilk bebeğime almıştım bu yatağın takımı var bende, sonra 2. bebeğim olmadan evvel taşındık ve açık olarak kullandık. 2. bebeğim gelince küçüğe bu oda takımını vermeyi planladım, oda diğer evin tam tersi konumunda ve dolayısıyla senin dediğin gibi baş kısmına almaya çalıştık. şimdi beşiğin iç kısmında bazı aparatlar var, onları diğer kısma cm ölçüp monte ediyorsun, aynı şekilde trabzanları da, sorunu bu şekilde çözümledik ... ama benim tavsiyem, aldığın yere illaki bunu bildir, adamlar kendileri halledip getirsinler ... ben ilk aldığımda adamlar sormuştu, mutlaka ara ve konuş, anlamazlar diyorsun ama anlarlar ne demek istediğini, adamların işin bu

ilk bebeğime almıştım bu yatağın takımı var bende, sonra 2. bebeğim olmadan evvel taşındık ve açık olarak kullandık. 2. bebeğim gelince küçüğe bu oda takımını vermeyi planladım, oda diğer evin tam tersi konumunda ve dolayısıyla senin dediğin gibi baş kısmına almaya çalıştık. şimdi beşiğin iç kısmında bazı aparatlar var, onları diğer kısma cm ölçüp monte ediyorsun, aynı şekilde trabzanları da, sorunu bu şekilde çözümledik ... ama benim tavsiyem, aldığın yere illaki bunu bildir, adamlar kendileri halledip getirsinler ... ben ilk aldığımda adamlar sormuştu, mutlaka ara ve konuş, anlamazlar diyorsun ama anlarlar ne demek istediğini, adamların işin bu
Suan fabrikada.. Canm... Onlar gelince.. Ayarliycaklar iste iozamn soliycem ama yapildigina sewindim.. Bnmde arkadasim almis.. Altindaki yatagi dondrup yapmislar.. Bakalim hayrlisi allhtan bnm aldigim yer.magaza.. Uzak.. Tel etsemde.. Musteri tmsilcisi cikiyr.. Dahada gelmedi besik. 7gun.icinde dediler.. 9gun oldu bakalim.. Beklmedeyiz..

Back
X