Aaa hafi yaa... Kesinmi canim bu bilgin..Ettiremezsin diye biliyorum canım. Ona göre yapıyorlar. Bence sipariş gelmeden yeniden görüş.
Aaa hafi yaa... Kesinmi canim bu bilgin..
Cok uzakta canm ya kampanya vardi.. 700aldim yatagi newreaimi cibinligi icinde.. 15 gun icinde gelcekmis.. Monte etcek arkadaslardan rica.etsem yaparlar diye dusnmustum.. Ama raylari vidalayacklar sonucta ayni seyin teraine yaparlar diye dusunmustum ama dusunmekle olmuyr iste.. Keake sorsaydim ya.. Artik ne cikarsa bahtimiza ne diyimmBenim kızımın beşiği de büyüyenlerden. Kardeşim monte etti. Görünüşte yeri değişebilecekmiş gibi duruyor ama ben değişmez diye biliyorum. Ama kesin bir bilgi değil. Mutlaka sor aldığın yere.
İnşallah yapılabilir o zaman. Görünüşte olabilecek gibi duruyor. Telefonla soramıyor musun?Cok uzakta canm ya kampanya vardi.. 700aldim yatagi newreaimi cibinligi icinde.. 15 gun icinde gelcekmis.. Monte etcek arkadaslardan rica.etsem yaparlar diye dusnmustum.. Ama raylari vidalayacklar sonucta ayni seyin teraine yaparlar diye dusunmustum ama dusunmekle olmuyr iste.. Keake sorsaydim ya.. Artik ne cikarsa bahtimiza ne diyimm
Telefonda sorsam canim anlmazlarki ne dedigimi.. Birde biliyrsun telefon ettiklerim.. Musteri temsilcileri oluyr.. Malin gorunusu ile ilgili zannetmiyrum bir bilgi vercegini..İnşallah yapılabilir o zaman. Görünüşte olabilecek gibi duruyor. Telefonla soramıyor musun?
beşik güzelmiş canım çok hoşuma gitti nerden aldın acaba öğrenebilir miyiö?bende buyuyen beşik ve dolabını almayı düşünüyorumGüncellllllll
Arkadaslar bana baska fikri olan varmi.. Bnm gibi buyuyrn besigin komidinin yerini degistirmek isteyen yokmu..
Suan fabrikada.. Canm... Onlar gelince.. Ayarliycaklar iste iozamn soliycem ama yapildigina sewindim.. Bnmde arkadasim almis.. Altindaki yatagi dondrup yapmislar.. Bakalim hayrlisi allhtan bnm aldigim yer.magaza.. Uzak.. Tel etsemde.. Musteri tmsilcisi cikiyr.. Dahada gelmedi besik. 7gun.icinde dediler.. 9gun oldu bakalim.. Beklmedeyiz..ilk bebeğime almıştım bu yatağın takımı var bende, sonra 2. bebeğim olmadan evvel taşındık ve açık olarak kullandık. 2. bebeğim gelince küçüğe bu oda takımını vermeyi planladım, oda diğer evin tam tersi konumunda ve dolayısıyla senin dediğin gibi baş kısmına almaya çalıştık. şimdi beşiğin iç kısmında bazı aparatlar var, onları diğer kısma cm ölçüp monte ediyorsun, aynı şekilde trabzanları da, sorunu bu şekilde çözümledik ... ama benim tavsiyem, aldığın yere illaki bunu bildir, adamlar kendileri halledip getirsinler ... ben ilk aldığımda adamlar sormuştu, mutlaka ara ve konuş, anlamazlar diyorsun ama anlarlar ne demek istediğini, adamların işin bu
Canim ben evve diye bir magazadan aldim.. 700e. Aldim.. Herseyi ic8ndeydi..beşik güzelmiş canım çok hoşuma gitti nerden aldın acaba öğrenebilir miyiö?bende buyuyen beşik ve dolabını almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?