Su an tüm geçmişimizi düşünüyorum. Ve aynen dedigin gibi, ah ulan diyorum ne vardı 4 ayda evlenecek, belki diyorum bşr şansımız olabilşrdi ama yok yok yok...Ankara’da bende de var öyle can yakan bir hikaye. Karşılaşmak istemem hiç
İyi kötü hatırlar, bir yandan oh olmuş belasını bulmuşlar, bir yandan da biz olsak nasıl olurdular...
Yapacak birşey yok bu gece ağır geçecek:) ama geçecek...
Tabiii canim adam niye gorusmesin ki ayni anda 4 flortu olup 4 ay icinde evlenince bosluga dusmustur tabi ki her zaman gorusmek isteyecegim bir karaktersin diyecek baska me desin adam her seyi soylemis. Verilmis sadakaniz varmis diyorum oturun kutlama yapin evlendigi icin kurtulmussunuz.
Ankarayı unutmak mümkün mü arkadaşım, benim iq kaçtı da terkettim acaba diyorum, sonra aklıma bunun gibi dengesizler geliyor. Değişiklik iyidir dedik kaçtık ama ah Ankara, benim kanayan yaramsınAnkara seviyor böyle şakaları
Ne desem ki.. Belli ki düzgün bir adam değil. Öyle olsa evliliğine rağmen 4 saatini eski sevgilisiyle harcamazdı. Ben biliyorum bu tipleri. Daima açık kapı bırakmaya çalışırlar. Sen o oyuna gelme. Kendi kendine hayatını bozacak o nasıl olsa, senin emeğin geçmesin.
Şu anda güzel kar yağıyor yine. Ankara’yı öyle hatırla, sevgiler :)
Ankara’da aşık olmak güzel dimi:)ankara hepimizde izler bırakmiş :)
Arkadasım ben zaten sütsüz olmadığımı yazımda da belirttim. Tabiki de görüşmem. Benim duygusallığım su an resmen geçmişi yaşıyorum. Çat kapı evime grlmelerini, hastayken naneli çay getirmelerini falan...Yaa çok kötü bir duruminsan ne diyeceğini bilemiyor ama o şuan evli kendinizi karısının yerine koyarak bir düşünün tekrar görüşmeniz doğru olur mu ki hani bile isteyerek. Tabii ki sizin fikriniz sizin hayatınız ama inş çok mutlu olun sizde inş aşktan sevgiden midenizde kelebekler uçuşsun ayağınız yerden kesilsin o derece sonu mutlu bitsin tabii inşAllah...
Beynim durdu, düşünemedim. Hep kınardım, ama insan başına gelince mala bağlıyormuş.Konusmaniz bile hata bence. Eski sevgilisisiniz. Siz evli olsanız ve eşiniz eski sevgiliyle 4 saat konuşsa ve sizden hata olarak bahsetse ne kadar kabullenir, normal bulursunuz ?
İki yılımı mahvedene yaptığım gibi bir konum vardı. Ordaki şahıs bu :))Cık İpekcan çok yanlış yapmışsın neden dersen adamın poposunu kaldırmışsın
Adam sana kazık atmış yine olsa yine atar böyle bencil tiplerden bir b.k olmaz boşanma hikayesi de muhtemelen yalandır sana acındırıp düşürmek için
Bak şimdi bence sen de ona bir sürpriz hediye paketi yapmalısın. Sen de ona ben seni sildim ama kalbimden silememişim vb yaz sonra iyice yemle canım cicimli yazana kadar boşanmasını da sor sonra da ekran görüntüsü çekip karısına, ailesine at .... bir şerefsiz yazKendisine de şerefsiz it sen kim beni bir daha kandırmak kim cücükbeyin yaz.
İleride evlendiğinde eşinin eski sevgilisiyle senşn arkandan atıp tutması ve 4 saat sohbet edip buraya geldikçe ara buluşalım demesi senin için problem olmayacaksa görüşmeye devam edebilirsin ama bunu kaldıramazsan keşke hiç kabul etmeseydin oturmayı filan.. bu arada söylemeden geçemicem uzun ilişkiyi bitirip 4 ayda evlenen bir rüzgar gülünün mutsuzum boşanma eşliğine geldim vs sözlerine inanmazdım, ucuz kurtulduğum için şükrederdimArkadasım ben zaten sütsüz olmadığımı yazımda da belirttim. Tabiki de görüşmem. Benim duygusallığım su an resmen geçmişi yaşıyorum. Çat kapı evime grlmelerini, hastayken naneli çay getirmelerini falan...
Yok kuzucum zaten görüşmem...ankara cidden büyük bir köy artık emin oldum her yerde herkesle karşılaşılıyor.
konuya gelirsem ben sizin yerinizde olsam hiçbir hamlede bulunmam. zordur tahmin ediyorum ama keşke oturup konuşmayı dahi kabul etmeseydiniz, sıradan bir arkadaş değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?