Valla arkadaşlar ben bu olayı senelerdir araştırıyorum ilaç kullandım uzun bi süre heryerim berbat bi derecede kıllandı . sakın bu işlemleri güzellik merkezinde yaptırmayın bi güzellik merkezine gittim uyguna buldum diye sevindim başta hersey cok iyi gidiyodu tüm vucut ve yüzümüde yaptırdım 10 seans gittim 1500 gibi bi fiyat verdim istanbul pendikde bi güzellik merkezinde seansım bitti eskisinden daha çok kıllandım daha sonra araştırdım ki lazer epilasyonun güzellik merkezlerinde yapılması yasakmış bi klinik buldum mecidiyeköyde baya lüx düzgün bi yer başta fiyatları yüksek gibi geldi ama kuruşu kuruşuna helal olsun 2 3 aydır bir tane kılım çıkmıyor yüzüm de dahil bitti galiba Soprano ice platinium kullanıyolar prpofyonel bi yer şiddetle öneriyorum amacım reklam yapmak falan değil bu kıl derdi bütün kadınların baş belası tek amacım insanlara yardımcı olmak ben zaten avukatım böyle boş işlerle işim olmaz yerin ismi Este Cerrahi isteyen olursa numarasınıda gönderebilirim beni bile mutlu etti ya allah onlardan razı olsun