Tüm tüylerde etkili değil ama ben 4. Seansı yaptırdım. Makinenin görmediği tüyler var.
Ben soprano ice la lazer yaptırdıgımda bacaklarımda yuzde 90 bıttı kalanları da gozle goörülmeyecek kadar neredeyse cilt rengime döndü, o yüzden seansları tamamlamak önemli yarıda bırakılırsa etkili olmaz. soprano ıce ı tavsiye ederim
Ben soprano ice la lazer yaptırdıgımda bacaklarımda yuzde 90 bıttı kalanları da gozle goörülmeyecek kadar neredeyse cilt rengime döndü, o yüzden seansları tamamlamak önemli yarıda bırakılırsa etkili olmaz. soprano ıce ı tavsiye ederim
Merhaba nerede gittiniz? bende gitmek istiyorum şuanda araştırıyorum düzgün bir yerde gitmek istiyorum ama bir türlü bulamadım :)Ben soprano ice la lazer yaptırdıgımda bacaklarımda yuzde 90 bıttı kalanları da gozle goörülmeyecek kadar neredeyse cilt rengime döndü, o yüzden seansları tamamlamak önemli yarıda bırakılırsa etkili olmaz. soprano ıce ı tavsiye ederim
Yüz bölgesi soprano ice cihazını denedim. İlk seans çok başarılı geçti hatta 2. seans zamanında tüylerin çıkmaması nedeniyle 2. seans ertelendi. Derken herşey bununla başladı. Aradaki sürenin uzamasından ilgili yer çalışanları pek bir rahatsız olmuşlardı. 2. seansa daha düşük ısı ve atış yaptılar ve felaket...yaptıkları bölgelerin tüyleri tetiklendi. Normalden daha sert ve daha uzun hale geldi. Ne yazık ki artık fazla para kazanmak için iş etiği,ahlak fln kimsede kalmamış. Kime güveneceğimizi şaşırdık ki seans başı ücret 120 tl ucuz da değil aman pahalı olsun iyi olsun diyoruz yine aynı şarlatanlıklar Şuan 3. seans yapıldı para iadesi yapılmıyormuş ve tüylerin tersine yüzüme dokunduğumda sertliği hissediyorum. İzmirden yazıyorum. Geriye 4 seans hakları kaldı. Sonuca göre sosyal medya her yerden ifşa edeceğim bu yaptıklarınıı
evet kısaltılıyor ve ilk defa bu 3. seansta dokununca sert sert tüy haline gelmişlerdi.Şuan devam etmemeyi düşünüyorum. Para iadesi konusunda bakalım neler olacak. Ama bile bile yüzüme neden böyle bir kötülük yapayım ki???Daha önce yüzümde ufak bir alanda alex ve nd denenmesine ve onların işe yaramamasına karşın o cihazlar bile işlem yapıldıktan sonra bu şekilde sert sert çıkarmamışlardı. Yüz bölgesinde başarılı sonuç alan bir arkadaşımın gittiği yerle görüşeceğim önce, bakalım ordaki uzman doktor ne diyecek? Gelişmeleri de buradan bir bir yazacağım.sizinde yüzünüzü trimmerle kısaltıyorlar mı? ben soprano accord cihazıyla yaptırıyorum yüzüme dokunmak dahi istemiyorum ayva tüyleri kısa sert sert batıyor üstüne azalma olmadı 7 seans oldu
http://buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html adresine gir cnm Malatya'da bir klinik gözüküyor. Ben gidiyorum ama Kıbrıs'tayım buz lazere giriyorum çevremde de gidenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?