- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
- Konu Sahibi Sarracenia
-
aynen. Videolarda izledim yüzde bayağı gezdiriyorlar. Bende ise hemen bitti. Seansları uzatmaksa maksat zamanla anlarım ve konuşurum artık. Mesela bıyık bölgeme o kadar az tuttu ki 5 günde kıllar geri geldi ve hiç dökülme olmadı. Kesip de geziyorum 1 aydır. Utanç verici böyle durmak
Evet. Buz lazerle bizzat kkonuştum. Onlar tavsiye etti burayı. Makina orjinal. Ama görüşmeye gittiğimde doktorla değil yanında ki çalışanlarla görüştüm anlaştım. Yapan acemi galiba.buz lazer in internet sitesi var sitede bu makinanın hangi sehirde hangi merkezde var olduğu yazıyor, isterseniz kontrol edin oradan sahtemi, ya da yapan kişi acemi mi
Bende 1. Seansa girdim . Tüm bacak + koltuk altı + genital + kol+ Göbek yaptırdım . 1.5 saat sürdü. Buz lazerin sitesinden bulduğum Ankara'da ki kliniğine gittim.Bende bu sabah soprano ice ile tüm vucut ilk seansıma girdim. Tamamen acısız olmadığı bir gerçek. Kıl yapım yoğun ve kalın olduğu halde tüm vücut 45 dk kadar sürdü. buzlazerin listesinde bulunan biyer ama seans süresi kısa gibi geldi giden arkadaşlar sizin seans uzunluğunuz nasıldı acaba?
Bende 1. Seansa girdim . Tüm bacak + koltuk altı + genital + kol+ Göbek yaptırdım . 1.5 saat sürdü. Buz lazerin sitesinden bulduğum Ankara'da ki kliniğine gittim.
Ben gidersem tümden gideceğim teşekkürlerben çene göbek kolaltı 70 tl yaptırıyorum normalde 90 mış ama
benimki öğrenci indirimi oluyormuş
ilk seansta 5 günde döküldü sonraki seanslar 10 günü aşınca dökülmeye başladıSoprano ice 15gğn sonra dökülmeye başlar 10gğnde tek yük dökülür 5günde dökülüyorsa o yalandır makine farklıdır
Paket seans aldiysaniz eger kontrol seansi vermiyorlar. bende bugun basladim 15 gun sonra kontrolum varBuz lazerde kontrol atışıda mı veriyorlar? Bana vermediler...
En son sistem diod lazer. tek seanslik 1 islem degil. 10 15 sonra dokulmeler baslayacak. sonra cikacak tabi. Seanslara duzenli gidildiginde zamanla yok olacakBirsey sorucagim kızlar ;bu yeni bir sistem mi ?lazerle ne farkı var?yan etki durumu varmı ?lazerden sonra tekrar cikiyormu? Gebelikten sonra yaptırabilirm çok ihtiyacım var
Eger tuylerin sert ve yogunsa alexandrite yaptir bence yuz bolgesi icin buz lazeri dusun. 1600 iyi fiyat 6 seans icinbende yaptırmayı düşünüyorum kızlar 6 seans kontrollerle 12 seansı buluyo 1600 tüm vucut sızce nasl fıyat
yüzüme maglesef alexandr uygulattım canım suan feci bı sekılde cıkmayan yerlere bıle sıcradı. acıkcası cesaret edemıyorum vucut ıcın deEger tuylerin sert ve yogunsa alexandrite yaptir bence yuz bolgesi icin buz lazeri dusun. 1600 iyi fiyat 6 seans icin
Yuz icin alexi onermiyorlar zaten ince tuyleri tetikledigi icin yuz ve boyun bolgesi icin diod. Vucut bolgesi icin alexandriteyüzüme maglesef alexandr uygulattım canım suan feci bı sekılde cıkmayan yerlere bıle sıcradı. acıkcası cesaret edemıyorum vucut ıcın de
Yeni yıl kampanyaları oluyor mutlaka bıraz daha araştırıp öyle karar vermek en mantıklısı sanırım.Yuz icin alexi onermiyorlar zaten ince tuyleri tetikledigi icin yuz ve boyun bolgesi icin diod. Vucut bolgesi icin alexandrite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?