Buz lazer

Ben yaptırıyorum, 3. seansım bitti. İlk seansta %20 gözle görülebilir sonuç elde ediliyor. Tavsiye ederim.

Sen 3.seanstasın nasıl gidiyor dokulmelerın azalmaların? Bana da 3.seansta mutlu edecek sonuca ulasırsın dedıler.. Ama suan ılk seansı yaptırdım sadece azalmaları cok farkedemıyorum..

arkadaslar merhabalar, bende bu buz lazeri arastiriyorum 2,3 gundur. yaptiran birini buldun sonunda. ben genital bolgeme yaptirmak istiyorum cunku artik biktim basa cikamiyorum, ama asiri korkuyorum oyle boyle degil:KK43: aci esigimmi dusuk bilmiyirum, hic agda yaptiramadim mesela. bu buz lazera acisiz diyorlar gercekten oylemi? ozellikle aci konusunda yorumlarinizi bekliyorhmmm

Buz lazerde hıc acı yoksadece bır sıcaklık hıssedılıyor okadar kesınlıkle agda kadar acımıyor.. Belki genital daha hassas bolge oldugundan acıyabılır bı tık daha ama ben sırt karın ve gogus cevresıne yaptırıyorum herhangı bır acı hıssedılmıyor

arkadaşlar ben vortex cihazla başladım... yüzüme 3 seans gittim tüm vicudumada başladım çarşamba 2. seansa gidecem... bi seansa girdiğimde vücüdümda makina değemiş hiç bi yer kalmıyo... hiç canım acımıyo özel bölgee dahil... yalnız özel bölgemin alt kısımlarında dökülme olmadı nerdeyse ama üst kısımlar çok iyi döküldü bu herkes de mi böyle ? hiç vortex deneyen var mı aramızda deneyimlerni paylaşsa bizmle

Ben 4. Seansı yaptırdım ama ilk seansta hiç fark göremedim. Hatta 4. Seansa kadar pişman da olmuştum ama şimdi büyük bir fark var. Hiç acı hissetmiyor da değilsiniz. Ama 4. Seansım da hemen hemen hiç acı hissetmedim yani yaptırdıkta azalıyor. Kalın tüyler azaldıkça ya da bilmiyorum.

arkadaşlar ben vortex cihazla başladım... yüzüme 3 seans gittim tüm vicudumada başladım çarşamba 2. seansa gidecem... bi seansa girdiğimde vücüdümda makina değemiş hiç bi yer kalmıyo... hiç canım acımıyo özel bölgee dahil... yalnız özel bölgemin alt kısımlarında dökülme olmadı nerdeyse ama üst kısımlar çok iyi döküldü bu herkes de mi böyle ? hiç vortex deneyen var mı aramızda deneyimlerni paylaşsa bizmle

yerli malı ne olduğu çok belli değil, belli başlı artık dünyaca tanınmış markalardan şaşmamak lazım sonuçta cildimize lazer ışını yolluyoruz şakası yok.

ben 2. seanda gidicem ilk seansta koltuk altımın çıkan hepsi döküldü genital bölgemin çoğu döküldü bacak ve kollarımda biraz dökülme oldu ilk seans bu kadar etkiliyse devamı gelir sanırım.. buz lazer yaptırıyorum bende . genital bölge çok acıyo ama diğer yerlerde hiç acı hissetmiyorum ben

ben 2. seanda gidicem ilk seansta koltuk altımın çıkan hepsi döküldü genital bölgemin çoğu döküldü bacak ve kollarımda biraz dökülme oldu ilk seans bu kadar etkiliyse devamı gelir sanırım.. buz lazer yaptırıyorum bende . genital bölge çok acıyo ama diğer yerlerde hiç acı hissetmiyorum ben

İlk seansta bende de çok etkili olmuştu tam hatırlamıyorum ama 2. seanstan sonra biraz fazla çıkıyor gibi oluyor ama sonrasında 3-4 seanslarda koltuk altı tamamen bitiyor nerdeyse 4. seanstan sonra zaten artık kıllarının %60 'ın yok olduğunu belirgin bir şekilde kaybolduğunu görebiliyorsun :)

Merhaba kızlar, ben ve arkadaşım 1 ay önce buz lazere başladık ancak ikimizde de çok fazla dökülme olmadı. Bu normal mi hepsinin dökülmesi gerekiyor mu ? Çok endişeliyiz

Yüz bölgesi için soprano ice cihazını denedim. İlk seans çok başarılı geçti hatta 2. seans zamanında tüylerin çıkmaması nedeniyle 2. seans ertelendi. Derken herşey bununla başladı. Aradaki sürenin uzamasından ilgili yer çalışanları pek bir rahatsız olmuşlardı. 2. seansa daha düşük ısı ve atış yaptılar ve felaket...yaptıkları bölgelerin tüyleri tetiklendi. Normalden daha sert ve daha uzun hale geldi. Ne yazık ki artık fazla para kazanmak için iş etiği,ahlak fln kimsede kalmamış. Kime güveneceğimizi şaşırdık ki seans başı ücret 120 tl ucuz da değil aman pahalı olsun iyi olsun diyoruz yine aynı şarlatanlıklar Şuan 3. seans yapıldı para iadesi yapılmıyormuş ve tüylerin tersine yüzüme dokunduğumda sertliği hissediyorum. İzmirden yazıyorum. Geriye 4 seans hakları kaldı. Sonuca göre sosyal medya her yerden ifşa edeceğim bu yaptıklarınıı:KK20:

Bende bu sabah soprano ice ile tüm vucut ilk seansıma girdim. Tamamen acısız olmadığı bir gerçek. Kıl yapım yoğun ve kalın olduğu halde tüm vücut 45 dk kadar sürdü. buzlazerin listesinde bulunan biyer ama seans süresi kısa gibi geldi giden arkadaşlar sizin seans uzunluğunuz nasıldı acaba?

arkadaslar merhabalar, bende bu buz lazeri arastiriyorum 2,3 gundur. yaptiran birini buldun sonunda. ben genital bolgeme yaptirmak istiyorum cunku artik biktim basa cikamiyorum, ama asiri korkuyorum oyle boyle degil:KK43: aci esigimmi dusuk bilmiyirum, hic agda yaptiramadim mesela. bu buz lazera acisiz diyorlar gercekten oylemi? ozellikle aci konusunda yorumlarinizi bekliyorhmmm
Merhaba ben genital bölgeme buz lazer yaptırıyorum . Acı eşiğim çok düşük o yüzden ben genital bölgemde biraz acı hissettim fakat diğer bölgelerde hiç bir acı duymadım .

X