buz terapisi yaptıran var mı?

nefasetbirsey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
3
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar, buz terapisini duydunuz mu hiç? lekeler, çatlaklar, çiller, vitiligo gibi şeyler için buz tedavisi çok gündemde son zamanlarda. Türkiye'de çok fazla yerde yok İstanbul'da 1-2 yerde var. yorumlarda hiç olumsuz bir şey okumadım ama uygulayan kişi estetik uzmanı, dr değil ve dr.ların pek tavsiye ettiği birsey değil sanırım.
önce deneme seansı yapıyorlar küçük bir bölgede, sonbra ona göre kaç sean solacağı ve fiyat hakkında bilgi veriyorlar. Ben deneme için gittim. 2 haftada o bölgede koyulaşma oldu kabuk tuttu ve kabuklarla birlikte lekeler de gitti. Tekrar kontrol için gitmedim gidip fiyat ve bilgi alacağım. olumlu gibi görünüyor ve garanti veriyorlar fakat ben korkuyorum tüm yüzüme yaptırabilir miyim, ilerde bir zararı olur mu, kırıştırır mı ya da başka şeylere sebep olur mu bilmiyorum. Çillere başka çözüm de bulamadım hiçbir lazer yöntemi işe yaramıyor. Buz terapisi için garanti diyor estetik uzmanı. Yaptıran oldu mu, sonucu paylaşırsanız sevinirim. :2:

merhaba arkadaşlar, buz terapisini duydunuz mu hiç? lekeler, çatlaklar, çiller, vitiligo gibi şeyler için buz tedavisi çok gündemde son zamanlarda. Türkiye'de çok fazla yerde yok İstanbul'da 1-2 yerde var. yorumlarda hiç olumsuz bir şey okumadım ama uygulayan kişi estetik uzmanı, dr değil ve dr.ların pek tavsiye ettiği birsey değil sanırım.
önce deneme seansı yapıyorlar küçük bir bölgede, sonbra ona göre kaç sean solacağı ve fiyat hakkında bilgi veriyorlar. Ben deneme için gittim. 2 haftada o bölgede koyulaşma oldu kabuk tuttu ve kabuklarla birlikte lekeler de gitti. Tekrar kontrol için gitmedim gidip fiyat ve bilgi alacağım. olumlu gibi görünüyor ve garanti veriyorlar fakat ben korkuyorum tüm yüzüme yaptırabilir miyim, ilerde bir zararı olur mu, kırıştırır mı ya da başka şeylere sebep olur mu bilmiyorum. Çillere başka çözüm de bulamadım hiçbir lazer yöntemi işe yaramıyor. Buz terapisi için garanti diyor estetik uzmanı. Yaptıran oldu mu, sonucu paylaşırsanız sevinirim. :2:

Valla ben ilk senden duydum ama cil kadar guzel bir sey varmi kiz :)) ne guzel iste o senin guzelliginin bir parcasi :)

Bir işe yaramıyor diye duydum bende kolumdaki izler için gidecektim suna hanima arkadasim sivilce icin gitti faydasini gormedi dene ama istersen yinede

Merhaba peki siz gittinizmi sonra tedaviye sonucu ne oldu?

arkadaşlar ben gittim büyük umutlarla ve testi yaptırdım test ücreti 100 tl hadi ona ok dedim zaten test diye yaptığıda 1-2 yere aleti dokundurmak yani çok küçük bir bölgeye uyguluyor neyse ofisten çıktığımda uygulama yapılan yer kırmızıydı dedim normal, ama sonraki günler resmen siyaha dönük kapkara oldu sertleşip kabuk bağladı ve 1,5 hafta gibi bir sürede kabuk atıp doküldü alttan pembe bir doku görünür oldu bunun normal olduğunu tam cilt rengini almasının süre alacağını söylemişti neyse dedim ve o bölegedeki leke de gidince tamam komple yapalım kurtulucam bu lekelerden diye düşündüm kontrol randevusu gelip görüştüğümüzde ooo çok iyi sonuç vermiş tüm yüze çalışacağım ilk seansta % 80 gider lekeler ama dudak üstü için 1-2 rutuş seansı daha çalışırız dedi veeeee uygulamanın ücretini söylediğinde şok oldum 3.000 EURO yanlış duymadınız evet 10.000 tl hatta kura göre daha da yüksek olabilir inanamadım ben düşünüyordum yani en fazla ne olur 2-3 bin hadi 4 bin onuda taksitler şeklinde öderim kredi kartına falan ha taksitte yok işlem falan bitmeden direk işleme başlarken sayıcaksın parayı eline garanti veriyoruz diyorlar ya onuda sordum biz tabi mevcu lekeler bidaha geri gelmez buna garanti veririrz ama hani sivilce çıkar işte bişey olur leke olur ona garanti veremeyiz dedi tamam tabiki bu normal de anlatırken vaadettiği öyleki 30 yaşındasın 20 yaşına dönüceksin öyle bir olucakki cildin e böyle mükemmel olucak cildim madem niye mevcut lekelere garanti veririr ama oluşacaklara garanti veremeyiz diyorsun

arkadaşlar ben gittim büyük umutlarla ve testi yaptırdım test ücreti 100 tl hadi ona ok dedim zaten test diye yaptığıda 1-2 yere aleti dokundurmak yani çok küçük bir bölgeye uyguluyor neyse ofisten çıktığımda uygulama yapılan yer kırmızıydı dedim normal, ama sonraki günler resmen siyaha dönük kapkara oldu sertleşip kabuk bağladı ve 1,5 hafta gibi bir sürede kabuk atıp doküldü alttan pembe bir doku görünür oldu bunun normal olduğunu tam cilt rengini almasının süre alacağını söylemişti neyse dedim ve o bölegedeki leke de gidince tamam komple yapalım kurtulucam bu lekelerden diye düşündüm kontrol randevusu gelip görüştüğümüzde ooo çok iyi sonuç vermiş tüm yüze çalışacağım ilk seansta % 80 gider lekeler ama dudak üstü için 1-2 rutuş seansı daha çalışırız dedi veeeee uygulamanın ücretini söylediğinde şok oldum 3.000 EURO yanlış duymadınız evet 10.000 tl hatta kura göre daha da yüksek olabilir inanamadım ben düşünüyordum yani en fazla ne olur 2-3 bin hadi 4 bin onuda taksitler şeklinde öderim kredi kartına falan ha taksitte yok işlem falan bitmeden direk işleme başlarken sayıcaksın parayı eline garanti veriyoruz diyorlar ya onuda sordum biz tabi mevcu lekeler bidaha geri gelmez buna garanti veririrz ama hani sivilce çıkar işte bişey olur leke olur ona garanti veremeyiz dedi tamam tabiki bu normal de anlatırken vaadettiği öyleki 30 yaşındasın 20 yaşına dönüceksin öyle bir olucakki cildin e böyle mükemmel olucak cildim madem niye mevcut lekelere garanti veririr ama oluşacaklara garanti veremeyiz diyorsun
Ben kolumdaki izler için gidiyorum ilk testte yüzümdeki çillerin bir kısmına uyguladı çillerim döküldü yapılan bölgedeki cildim pırıl pırıl güneş koruyucu hiç kullanmadım ve 3 senem olmasına rağmen uygulama alanında çil çıkmadı kolumdaki izler içinse. 3 yıldır gidiyorum çukurluk gitti fakat izler henüZ gitmedi daha 10 seansındaki var geçer mi muamma ama kapatıcı makyajla kapanır sanki inanılmaz pahalı ben kolum için 5000 lira ödedim çiller için hiç konuşmadım ama on bin çok fazla bence pazarlık yapılınca rahat rahat düşüreceğine inanıyorum insan bu tedaviye çil için gider ama diğer iLerde çok etkili değil

yalivess merhaba benim güneş lekelerim var ve dün suna dinçe test için gittim. aynen anlattığın gibi ufak bir yere uyguladı 100 tl verdim ama tedaviye aldığında kaç lira olacak hiç sormadım. seninki güneş lekesi miydi? lekelerin büyüklüğü ne kadar? benim sadece iki elmacık kemiği civarımda var. soylediğin kadar yüksek fiyat çıkar mı acaba? bide test yaptırdığın yer şu an nasıl rengi toparladı mı?

Agsa21 sen toplam kaç seans için 5000 tl ödedin? ucret uygulanan bolgeye ve büyukluğe göre değişiyor galiba. güneş lekeleri için ne kadar fiyat çıkıyor biliyor musun?
Ben kolumdaki izler için gidiyorum ilk testte yüzümdeki çillerin bir kısmına uyguladı çillerim döküldü yapılan bölgedeki cildim pırıl pırıl güneş koruyucu hiç kullanmadım ve 3 senem olmasına rağmen uygulama alanında çil çıkmadı kolumdaki izler içinse. 3 yıldır gidiyorum çukurluk gitti fakat izler henüZ gitmedi daha 10 seansındaki var geçer mi muamma ama kapatıcı makyajla kapanır sanki inanılmaz pahalı ben kolum için 5000 lira ödedim çiller için hiç konuşmadım ama on bin çok fazla bence pazarlık yapılınca rahat rahat düşüreceğine inanıyorum insan bu tedaviye çil için gider ama diğer iLerde çok etkili değil

Agsa21 sen toplam kaç seans için 5000 tl ödedin? ucret uygulanan bolgeye ve büyukluğe göre değişiyor galiba. güneş lekeleri için ne kadar fiyat çıkıyor biliyor musun?
Ben kolumdaki izler için gidiyorum 10 seans oldu bir on seans daha sürer dedi izlerim yüzün yarısını kaplayacak büyüklükte bitiş garantisi verdiği için seans sayısı iZlerde çok önemli değil forumda bir arkadaşa çil için 10000 tl fiyat çıkartmış ama çok fazla sanırım tüm yüze milim milim uygulayacak anlamadım güneş lekeleri çillerde yüzde yüz etkili ama bende test için 3 çil üzerine uygulama yapmıştı döküldü çillerim bir daha çıkmadı söylemişti de uygulama yapılan alanda çıkmaz DİE diğer çillerimin yanında o 3 cm lik alanda parazit yapıyor yanaklarda burunda çil 3 cm de çil yok ve pırıl pırıl bence pazarlık yapılsa 5000 bile iner bana kolum için 8000 demişti 5000 verdim her gidişimde ücret verdim taksitle yanı :)

Ben bu tedaviye basladim. Ankara'dan Istanbul'a giderek once yuzumun kucuk bolgesine test yapti Suna Hanim. 100 tl karsiliginda. Sonra 2 ay sonra gittigimde test sonucunun olumlu oldugunu yuzumun bir bolumundeki gunes lekelerinin gececegini soyledi. 3000 tl istedi. Tabi onden oduyorsun, taksit ya da sonradan odeme yok. Oyle soyledi.Ucret yuksek geldi ;ama gececek diye odemesini yaptim. Keske sozlesme imzalasaydim. Islem yapildi yuzumun yarisi yanik sekilde zar zor Ankara'ya dondum..15 gun sonra kabuklar dokuldu pembe deri tertemiz geldi. Tam duzeldi derken 2 ay sonra yine lekeler cikti ,hemde daha koyu sekilde. Sonra yine gittik Istanbul'a . Tabi her gidisimiz yol parasi , harcadigimiz ciddi masraf oluyordu o da ayri konu.
2.kez yapildi. Sonuc ayni ,yine leke cikti.3.kez gittik , yine yapildi ve sonrasi leke cikti. 4. Kez yine gittik yapildi ve Suna Hanim 4. Kez yaparken dediki: "artik islem yapa yapa deri inceliyor , bir daha tekrarlarsa yapmayiz". Ucret iadesinini yapip yapmayacagini sordugumda ,yapacagini soyledi. Araya yaz girdigi icin ,sonraki sene Ekim ayina kaldi kontrol. Bu arada yuzumde yine lekeler cikti tabi.
Tedavi Ekimden Nisan basina kadar yapiliyor. Bahar ve yaz donemi gunes ciktigindan hic islem yapilmiyor.
Kontrole yuzumde lekelerle gittigimde sasirdi ve cildimin farkli oldugunu soyledi.
Yeniden yapmak istedi. Bende 4 kez yapildi(testle birlikte 5), sonuc vermedigini artik yuzumun inceldigini ,ucret iadesini istedigimi soyledim . Ilk gittigimde lekelerin fazla oldugunu su an azaldigini falan soyledi. Her donemin fotografi vardi ,gosterdim, ikna olmadi. Hicbir farklilik yoktu ilk gittigim zamandan oysa. Sadece kis ayina girdigim icin belki cok az ton acildi lekeler. Ama herkesin gordugunde kesinlikle fark olmadigini soyleyebilecegi kadar netti lekeler.
Laf kalabaligi yaparak zar zor odedigim ucretin yarisini vermeyi kabul etti.
Odemeyi de 1 ay sonra anca yapti hesabima 3 kez aradigim halde.
Adi duyulmus, kendine guvenen ve yaptigi iste tek olan insan ( kesinlikle isine saygi duyarim.yaklasimi cok iyi), eger basarili olamiyorsa bence ucretin tamaminin iadesini de yapmasi gerekirdi. Aldigi para ciddi bir rakamdi. Ustelik bizden dolar olarak almasina ragmen tl olarak iade etti ( O da ayri bir konu).
Yani kimse kolay kazanmiyor. Biz zor sartlarda gidiyoruz ;ancak 5 dk da kac bin kazaniyor kendisi.
Ben kesinlikle onermiyorum.
Eger inanip gitmek isteyen olursa ya da farkli tedaviye karar veren olursa da kesinlikle iyi bir sozlesme imzalasin. Gececeginin garantisini veren , gecmezse ucret iadesinin tamaminin alabilecegi bir sozlesme olsun.
Ben de hic olumsuz yorum gormedigim icin basladim; ancak sonu husran ve harcagim onca paraya oldu.
Psikolojik boyutu da farkli tabi... o lekeli halde ise bile gidemeyip senelik izin alip evde oturdum.
Hepinize gecmis olsun diyorum.

Son düzenleme:
Back
X