Buzdolapları ve Derin Dondurucular Buzdolabı seçimi yardım

chibi_chibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
1.563
1.053
133
Kızlar çeyizim için beyaz eşya arıyorum; Arçelik mi Bosch mu karar veremedim...

Arçeliğin 5276 NFIY modeli çok begendim.

Bosch da hala karar veremedik. KGN57AL22N'i önerdi satıcı ama inox değil galiba anlamadım...

Önerilerinizi bekliyorum

elbette bosch.benim eşim bosch buzdolabı fabrikasında çalışıyor.benim bütün eşyalarım da dolayısıyla bosch.soracağın bir şey olursa buradan yaz ben hemen ona sorarım.her tür ayrıntıyı sorabilirsin.diğer markaları da sorarım çünkü araştırdıkları için sürekli, bilgisi var.

• Beğen
Reactions: eoe
Kızlar çeyizim için beyaz eşya arıyorum; Arçelik mi Bosch mu karar veremedim...

Arçeliğin 5276 NFIY modeli çok begendim.

Bosch da hala karar veremedik. KGN57AL22N'i önerdi satıcı ama inox değil galiba anlamadım...

Önerilerinizi bekliyorum

slm :)

annemin dolabı bosh KGN57AL22N ama benım çok hosuma gtmedi geçen hafta Samsung RSA1STSL
Buzdolabını aldım çeyizime evimi toparlıyorum beyaz eşya olarak buzdolabım ve çamasır makınem eksiktı onlarıda aldım buzdolabımı 1600 tlye aldım üstelik tam istediğim gibi rengi gri ve cift kapılı :) benden sana tavsiye canım umarım bir an önce dilediğin buzdolabına kavuşursun

teşekkürler kızlar bugünde mediamarkta gideceğiz ceyiz indirim kampayaları varmıış bugün başladı bitmeden kapalım:D

elbette bosch.benim eşim bosch buzdolabı fabrikasında çalışıyor.benim bütün eşyalarım da dolayısıyla bosch.soracağın bir şey olursa buradan yaz ben hemen ona sorarım.her tür ayrıntıyı sorabilirsin.diğer markaları da sorarım çünkü araştırdıkları için sürekli, bilgisi var.

Konu sahibi kusuruma bakmaz umarım, ben bir kaç şey sormak istiyorum.

1- Buzluğu altta bir dolap istiyorum. Buzdolabını koyacağım yerin yüksekliği 1.86. Bosch (ve de Siemens) no-frost combiler 1.85 boyunda. Yukarıda kalacak 1 cm. yeterli olur mu acaba? (Siemens Müşteri Temsilciliği sorun olmaz dedi). Bu arada Siemens de bir tane 1.70 lik dolap var, ama hacmi benim şu an kullandığımdan düşük.

2- Bosch KGN57AW22N (Siemens de KG57NAW22N'e denk sanırım) modelin sebzeleri çürüttüğüne dair şikayetler okudum bir kaç yerde. Eşiniz bu konuda ne der acaba?

3- Siemens KG57NVW20N (Bosch da eşiti nedir bulamadım) hakkında bir görüşü var mı acaba eşinizin?

Yardımlarınız için teşekkürler.

kızlar merhaba bana da fikir verir misiniz? siemens ve bosch un KG58EAW30N modelleri arasında kaldım ...hemen hemen aynı sadece siemens a++ bosch+++ ama sanki siemens için daha az yazmışlar enerji için :( ne dersiniz?
birde low frost larda no frostlardaki gibi yazdan sebze saklayabilir miyiz?
teşekkürler

kızlar merhaba bana da fikir verir misiniz? siemens ve bosch un KG58EAW30N modelleri arasında kaldım ...hemen hemen aynı sadece siemens a++ bosch+++ ama sanki siemens için daha az yazmışlar enerji için :( ne dersiniz?
birde low frost larda no frostlardaki gibi yazdan sebze saklayabilir miyiz?
teşekkürler

Muhtemelen o ikisi aynıdır. Bosch ve Siemens in low frost larının no frostlarından daha iyi olduğunu okuyorum forumlarda. Anladığım kadarıyla low frost eskiden deep freeze denen (şimdi sanırım statik deniyor) dolapların bir kaç gömlek daha iyisi.No frosttan farki yılda bir veya belki de daha uzun bir sürede durdurup oluşabilecek buzlanmayı eritmek gerekiyor. Doalyısıyla yazdan bir şeyler dondurmak mümkün.

Donanım foruma da bir bakın (http://forum.donanimhaber.com/m_55921767/key_KG58EAW30N/tm.htm)

Muhtemelen o ikisi aynıdır. Bosch ve Siemens in low frost larının no frostlarından daha iyi olduğunu okuyorum forumlarda. Anladığım kadarıyla low frost eskiden deep freeze denen (şimdi sanırım statik deniyor) dolapların bir kaç gömlek daha iyisi.No frosttan farki yılda bir veya belki de daha uzun bir sürede durdurup oluşabilecek buzlanmayı eritmek gerekiyor. Doalyısıyla yazdan bir şeyler dondurmak mümkün.

Donanım foruma da bir bakın (http://forum.donanimhaber.com/m_55921767/key_KG58EAW30N/tm.htm)

evet canım bu forum sayfasını takip ediyorum mümkün olduğunca :) bende tavsiye ederim

Biz Bosch buzdolabı konusunda mağduriyet yaşadık. Hem benimki hem de anneminki karlanma yaptı. Bu karlanma sonucu dolap çalışmayı durduruyor. Eğer ki evde yoksan gıdalar çürüyor pislik temizliyorsun. Tamir parası zaman kaybı stres vs. Tavsiye etmem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bosch aldım ben memnunum aylarca kalıyo hatta unuttuğum meyveler var dolabın gerisinde sonradan buldum yeni almış gibi tazeydi ama seri önemli diyorlar ya seriyi yakalamak lazım her seri bir olmuyor

Kızlar benim düşündüğüm konulardan bir tanesi de bu durum.. Ev tutmadan beyaz eşya alınır mı evet bulaşık ve çamaşır makinesi standart oluyor dediler ama buzdolabı farkeder dediler bizde şimdiden alıp düğüne kadar bitirelim istiyorum sizler ne tavsiye edersiniz ?

Back
X