Kizlar Pazar aksamdan yapip diger pazara kadar yetecek yemek fikirleri verin bana. Hafta ici Aksam 9 da evde oluyorum , yapabilmem imkansiz
Pazar yapilanla 1 hafta ldare etmemiz lazim ama cogunda dolapta carsamba persembe goruntusu bozuk oluyor
Nasil saklasam ya da neler yapip saklasam Daha Iyi olur
Kizlar Pazar aksamdan yapip diger pazara kadar yetecek yemek fikirleri verin bana. Hafta ici Aksam 9 da evde oluyorum , yapabilmem imkansiz
Pazar yapilanla 1 hafta ldare etmemiz lazim ama cogunda dolapta carsamba persembe goruntusu bozuk oluyor
Nasil saklasam ya da neler yapip saklasam Daha Iyi olur
bir kaç çeşit kişi sayısı kadr çorba- kırmızı mercimek -domates -şehriye vs
daha sonra kızartılmaya hazır bir kaç çeşit tava böreği örn. sigara böreği
yoğurulup şekillendirilmiş köfte
kavrulmuş kıyma (makarnaya sos yapmak için yada karnı yarık vs yapmak için)
1 haftalik tencere yemegi sanmiyorum ki. Ilk gun ki gibi lezzetli ve taze kalsin. Ama pratik tarifler isinizi gorebilir. Pazar gunu 2 tencere yemek yapabilirsiniz. Buda sizi 2 maksimum 3 gun goturse. Geri kalir 3 gun bu 3 gun icinde. Borek yapip pisirilmeye hazir dolaba strecleyerek koyabilirsiniz. Hazir gidalari tavsiye etmem pek ama. 1 gun icin hazir makarna soslarindan alip makarna haslayip sosyalarak yanina da yogurt yada salatayla bir ogun olmus olur.
1 -2 gunde kahvalti tarzi yapabilirsiniz. Bazi gunler icin pogaca borek yapip atin buzluga. Eve gelincede cikarin cozundukten sonra mikrodalgada isitip yaninada pratik bir kisir yapabilirsiniz makarna salatasida olur.
Kiyma alip kofte yapabilirsiniz gelince sadece kizartirsiniz. Vb.
Ornek vermek gerekirse bir suru ornek verebilirim. Ama bir yemegi 1 hafta tuketmemelisiniz. Pratik zahmetsiz doyurucu seyler yapabilirsiniz. Yinede elinizden geldikce hazir gidalardan kacinin.