Buzdolabimin buzlugu buz tutmus kapağını açayım derken kapağı da kırdım :( akıl fikir verin bana :/

xmxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
55
0
Arkadaşlar fişi çektim erisin diye bekliyorum biraz kırdım her yer sirilsiklam oldu yaa nasıl temizlenebilir bu buzdolabı başına böyle bişey gelen var mı

Bizim dolapta öyle olurdu.buzluğun donmasına karşı bir düğme oluyor. o düğme ile sadece buzluğun içindeki buzlar eriyor. dolap normal çalışıyor.
kullanma kulavuzuna bir bakın. çok aşırı donmuşsa hepsini gidermiyor maalesef. fişi çektiyseniz bu sıcaklarda kısa zamanda erirler zaten.
arada kontrol edip o düğme ile bu gibi olayı da yaşamayı aza indirirsiniz.

Bizim dolapta öyle olurdu.buzluğun donmasına karşı bir düğme oluyor. o düğme ile sadece buzluğun içindeki buzlar eriyor. dolap normal çalışıyor.
kullanma kulavuzuna bir bakın. çok aşırı donmuşsa hepsini gidermiyor maalesef. fişi çektiyseniz bu sıcaklarda kısa zamanda erirler zaten.
arada kontrol edip o düğme ile bu gibi olayı da yaşamayı aza indirirsiniz.
Canim düğme falan yok ki zaten ikinci elden almıştım geçen sene eski bişey garantisi falan da yok

Canim düğme falan yok ki zaten ikinci elden almıştım geçen sene eski bişey garantisi falan da yok

dolabın ayar düğmesi vardır. sıcaklık ayarı oluyor ya. onun yanında mı yok düğme benzeri birşey. bizimki ona yakındı.
siz en iyisi dolabın markasını modelini google aratıp kullanma kulavuzuna ulaşın. orda daha iyi bilgi olur.

fişini çek erisin altında bir kutusu olması lazım eriyen su oraya gidiyor onu boşaltman gerek erisin buz açılır.

X