Kızlar 3 yıllık buzdolabım 1 ay öncesine kadar gayet güzel çalışıyordu ama 1 ay ince ilk defa sogutmamaya başladı servis cagirdik derin dondurucuyu çok doldurmussunuz biraz boşaltın düzelir dedi yaptık düzeldi ama şuan yine aynı sorunu yaptı bu sefer yine boşalttim falan ama yinede sogutmuyor ve uüstüne alarm vermeye başladı. Dolabın bosch marka nofrost bu arada. Benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar var mi aramizda
Aynisindan bendede var içini çok doldururken kapak kapanma bi süre sonra alarm verir.kapak kapanmadigiiçin soğutma yapmaz.alarmı kapat .sonra buzdolabın fişini şok yeniden tak.düzelir. çok doldurma içini. 4 yıldır kullanıyorum ben.sadece kurban etini çok doldurdum geçen yıl başıma geldi aynı durum bu şekilde hallettim.yani kapağında temassız lik vardir
Ilgili bolume tasindi
Buzdolabi ve derindondurucular bolumunde ..İyi de benim konumun çeyizbbölümüyle ne alakası var. Derdim ceyizime hangi buzdolabının alayip değil ki.
Margacığım bir sorun oldu sanırım çeyiz bölümüne taşınmış konu ama tamamdır taşıdım ben ilgili bölümeBuzdolabi ve derindondurucular bolumunde ..
Tesekkurler abla beyaz esya bolumune tasimistim bende alt baslik olarak telde oyle gorununce . Tamamdir tesekkurler :)Margacığım bir sorun oldu sanırım çeyiz bölümüne taşınmış konu ama tamamdır taşıdım ben ilgili bölüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?