Tabiki canim bende farkli seyler istedigimi zi hic aklima getirmedim zaten. Sadece senin kadar iyimser degilim. Sen gunun birinde bu savasin siyasetle sonlandirilabilecegine inaniyorsun, bense cozume cok istesemde inanmiyorum. Pkk bitse oteki baslar memlekette hain dolu.
iste bu yuzden bu memlekette analarin gozyasi kurumaz.insallah yanilirim insallah artik gercekten bahar gelir memlekete.a
Ben silah ile dag'a gidip masum yada iyi birsey oldugunu söylemiyorum. Sadece zaman ile karsilikli kirginliklar yaratildigini diyorum. Eger bu olayin icinden cikmazsak ömür boyu negatif bir kisir döngü olur. Hep karsilikli atismalar olur.
Simdi pkk bu olaylari yapmazsa bile zaman ile ic savas cikar. Hem kürt, hem Türk gencler doldurusa gelir ve olaylar cigirindan cikar. Ki zaten kitapcilar yakiliyor bile, insanlar dövülüyor, asker genclerimiz zaten öldürülüyor...
Artik gercekten korkuyorum, secime kadar daha kac anne evladini, kac kadin eslerini topraga verecek?
Bence sen ile ben ayni seyleri istiyoruz, sadece o seylere nasil ulascagimizda fikir ayriligimiz var. Ne diyeyim Pelin, biraz klise olacak ama gercekten analarin aglamadigi günü görürüz beraber..