Buzdolabındaki bebek yalanı ortaya çıktı!

Burada savunduğun kişi gecen sene 52 kişinin ölümüne sebep oldu.hemde bahsettiğin erdoganinki gibi yanlislikla gaz kapsullerinin isabet etmesiyle değil, canice bir ruhla bicaklayarak, balkondan atarak, arabayla ezerek yaptilar.

Pardon kimi savunmusum? Neden bahs ediyorsunuz?

Artik bu saatten sonra gecmise degil, gelecege bakmak istiyorum. Kimsenin evladi icin agladigini görmek istemiyorum. Iki tarafta kayiplar yasadi, evlatlar kaybetti. Millet inkar eder ama bircok kürt köyü'de terröre savas altinda yakilip yakildi. Bircok genc hapis'e atilip iskence cekti. Yani konu terrör ve pkk ise, tek suclu burda pkk degil. 30 yil boyunca politikacilarda bu olaydan nemalanmak icin bu savasi körükleyip bir cok gencin ölümüne sebep oldular.

Bunlar derin konular ve su an en önemli konu degil. Su an önemli olan Erdogan'in oy ugruna bircok genci feda etmesi. Birileri sordu da kim askerleri öldürüyor diye, mit var, erdogan'in bircok adamlari vardir. Hani diyorlardi ya maras katliami derin devlet ya
[QUOTE="kararsiz_2013, post: 42579167, kmemberistiyorlarsa bunu ya alinir zaten. Bdp sayesisahibi görüyorlarsa, bu isin daga gitmek degil ile siyaset ile cözülcegini anlarsa bu iyi birsey degil mi?

Artik bu saatten sonra gecmise degil, gelecege bakmak istiyorum. Kimsenin evladi icin agladigini görmek istemiyorum. Iki tarafta kayiplar yasadi, evlatlar kaybetti. Millet inkar eder ama bircok kürt köyü'de terröre savas altinda yakilip yakildi. Bircok genc hapis'e atilip iskence cekti. Yani konu terrör ve pkk ise, tek suclu burda pkk degil. 30 yil boyunca politikacilarda bu olaydan nemalanmak icin bu savasi körükleyip bir cok gencin ölümüne sebep oldular.

Bunlar derin konular ve su an en önemli konu degil. Su an önemli olan Erdogan'in oy ugruna bircok genci feda etmesi. Birileri sordu da kim askerleri öldürüyor diye, mit var, erdogan'in bircok adamlari vardir. Hani diyorlardi ya maras katliami derin devlet yapti diye, bu niye öyle olmasin?[/QUOTE] iste bende diorumki kurtlerin degil ancqk bu sekilde pkk nin destegini gorur. pkk teseron bi yapidir ve zaman zaman tum siyasiler cikarlari ugruna pkk yi kullanir. bunda hemfikiriz. Derin devlette var zaten o da tartisilmaz ama bunlar yinede vatan haini olmayi, eline silah alip daha cikmayi destekleyen sebepler degil. Bu ulkede sadecede kurtler ezilmemis ki bi cok kisi kotu muamelelere maruz kalmistir. o zaman hepimiz silahlanip vuralim kendimizi yollara. pkk konusunda senin kadar iyimser degilim malesef. Dilerim dedigin gibi olur keske ben yanilirim. ki bunuda kendimden biliorum ki bana hic bir guc, maruz kaldigim, kalacagim hic bir muamele elime silah aldirtip daglara cikartamaz. iste tamda bu sebepten pkk nin masum olduguna ve hdp nin Turkiye partisi olduguna hele hele kurtleri savunabilecegine asla inanmiorum.

cok karisik oldu benim bi once yazdigim telefondan girdigim icin kusura bakmayin arkadaslar okurken yorulabilirsiniz

Bunlar derin konular ve su an en önemli konu degil. Su an önemli olan Erdogan'in oy ugruna bircok genci feda etmesi. Birileri sordu da kim askerleri öldürüyor diye, mit var, erdogan'in bircok adamlari vardir. Hani diyorlardi ya maras katliami derin devlet ya
[QUOTE="kararsiz_2013, post: 42579167, kmemberistiyorlarsa bunu ya alinir zaten. Bdp sayesisahibi görüyorlarsa, bu isin daga gitmek degil ile siyaset ile cözülcegini anlarsa bu iyi birsey degil mi?

Bunlar derin konular ve su an en önemli konu degil. Su an önemli olan Erdogan'in oy ugruna bircok genci feda etmesi. Birileri sordu da kim askerleri öldürüyor diye, mit var, erdogan'in bircok adamlari vardir. Hani diyorlardi ya maras katliami derin devlet yapti diye, bu niye öyle olmasin?
iste bende diorumki kurtlerin degil ancqk bu sekilde pkk nin destegini gorur. pkk teseron bi yapidir ve zaman zaman tum siyasiler cikarlari ugruna pkk yi kullanir. bunda hemfikiriz. Derin devlette var zaten o da tartisilmaz ama bunlar yinede vatan haini olmayi, eline silah alip daha cikmayi destekleyen sebepler degil. Bu ulkede sadecede kurtler ezilmemis ki bi cok kisi kotu muamelelere maruz kalmistir. o zaman hepimiz silahlanip vuralim kendimizi yollara. pkk konusunda senin kadar iyimser degilim malesef. Dilerim dedigin gibi olur keske ben yanilirim. ki bunuda kendimden biliorum ki bana hic bir guc, maruz kaldigim, kalacagim hic bir muamele elime silah aldirtip daglara cikartamaz. iste tamda bu sebepten pkk nin masum olduguna ve hdp nin Turkiye partisi olduguna hele hele kurtleri savunabilecegine asla inanmiorum.[/QUOTE]

Ben silah ile dag'a gidip masum yada iyi birsey oldugunu söylemiyorum. Sadece zaman ile karsilikli kirginliklar yaratildigini diyorum. Eger bu olayin icinden cikmazsak ömür boyu negatif bir kisir döngü olur. Hep karsilikli atismalar olur.

Simdi pkk bu olaylari yapmazsa bile zaman ile ic savas cikar. Hem kürt, hem Türk gencler doldurusa gelir ve olaylar cigirindan cikar. Ki zaten kitapcilar yakiliyor bile, insanlar dövülüyor, asker genclerimiz zaten öldürülüyor...

Artik gercekten korkuyorum, secime kadar daha kac anne evladini, kac kadin eslerini topraga verecek? :(

Bence sen ile ben ayni seyleri istiyoruz, sadece o seylere nasil ulascagimizda fikir ayriligimiz var. Ne diyeyim Pelin, biraz klise olacak ama gercekten analarin aglamadigi günü görürüz beraber..

Tabiki canim bende farkli seyler istedigimi zi hic aklima getirmedim zaten. Sadece senin kadar iyimser degilim. Sen gunun birinde bu savasin siyasetle sonlandirilabilecegine inaniyorsun, bense cozume cok istesemde inanmiyorum. Pkk bitse oteki baslar memlekette hain dolu. iste bu yuzden bu memlekette analarin gozyasi kurumaz.insallah yanilirim insallah artik gercekten bahar gelir memlekete.a
iste bende diorumki kurtlerin degil ancqk bu sekilde pkk nin destegini gorur. pkk teseron bi yapidir ve zaman zaman tum siyasiler cikarlari ugruna pkk yi kullanir. bunda hemfikiriz. Derin devlette var zaten o da tartisilmaz ama bunlar yinede vatan haini olmayi, eline silah alip daha cikmayi destekleyen sebepler degil. Bu ulkede sadecede kurtler ezilmemis ki bi cok kisi kotu muamelelere maruz kalmistir. o zaman hepimiz silahlanip vuralim kendimizi yollara. pkk konusunda senin kadar iyimser degilim malesef. Dilerim dedigin gibi olur keske ben yanilirim. ki bunuda kendimden biliorum ki bana hic bir guc, maruz kaldigim, kalacagim hic bir muamele elime silah aldirtip daglara cikartamaz. iste tamda bu sebepten pkk nin masum olduguna ve hdp nin Turkiye partisi olduguna hele hele kurtleri savunabilecegine asla inanmiorum.

Ben silah ile dag'a gidip masum yada iyi birsey oldugunu söylemiyorum. Sadece zaman ile karsilikli kirginliklar yaratildigini diyorum. Eger bu olayin icinden cikmazsak ömür boyu negatif bir kisir döngü olur. Hep karsilikli atismalar olur.

Simdi pkk bu olaylari yapmazsa bile zaman ile ic savas cikar. Hem kürt, hem Türk gencler doldurusa gelir ve olaylar cigirindan cikar. Ki zaten kitapcilar yakiliyor bile, insanlar dövülüyor, asker genclerimiz zaten öldürülüyor...

Artik gercekten korkuyorum, secime kadar daha kac anne evladini, kac kadin eslerini topraga verecek? :(

Bence sen ile ben ayni seyleri istiyoruz, sadece o seylere nasil ulascagimizda fikir ayriligimiz var. Ne diyeyim Pelin, biraz klise olacak ama gercekten analarin aglamadigi günü görürüz beraber..[/QUOTE]

Tabiki canim bende farkli seyler istedigimi zi hic aklima getirmedim zaten. Sadece senin kadar iyimser degilim. Sen gunun birinde bu savasin siyasetle sonlandirilabilecegine inaniyorsun, bense cozume cok istesemde inanmiyorum. Pkk bitse oteki baslar memlekette hain dolu. iste bu yuzden bu memlekette analarin gozyasi kurumaz.insallah yanilirim insallah artik gercekten bahar gelir memlekete.a

Artik gercekten korkuyorum, secime kadar daha kac anne evladini, kac kadin eslerini topraga verecek? :KK43:

Bence sen ile ben ayni seyleri istiyoruz, sadece o seylere nasil ulascagimizda fikir ayriligimiz var. Ne diyeyim Pelin, biraz klise olacak ama gercekten analarin aglamadigi günü görürüz beraber..
[/QUOTE]

Insallah Pelin! Cenazeleri görünce icim parcalaniyor :(

Back
X