buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

northernlight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.184
2.168
133
40
şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?

İlk defa böyle bir şey olmuşsa sorun etmeyin. Belki adam susadı bi soğuk su ya da soda baktı dolapta. Altı üstü çikolata. Godiva marka galiba. Adresinizi verin de yollayalım bari
ahah yahu tabi ki söyleme bee
helali hoş olsun kız 2 çikolatanın lafı yapılır mı?
Yani yaptığı yanlış ama godiva çikolata öyle aşırı pahalı bir çikolata değil ki.
Adamın canı çekmiş yemiş. Yanlış anlamayın ama kendi annenizin de canı çekip yese , yine böyle tepki verecek miydiniz ?
zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.

Ya bu kadar yapmayın. Afiyet olsun diyip sevinin o da tadına bakmış iyi olmuş deyin. Ya gerçekten buna sevinemez misiniz. Diğer misafirlerden daha mı az değersiz? Canı çekmiş adamcagizin demekki yemiş ne var bunda. Orası oğlunun da evi. Ben okurken bunlari yazmanıza utandım. Evinizden altın asirmamis bir parça çikolata yemiş

İlk defa böyle bir şey olmuşsa sorun etmeyin. Belki adam susadı bi soğuk su ya da soda baktı dolapta. Altı üstü çikolata. Godiva marka galiba. Adresinizi verin de yollayalım bari
tuttum bu yorumu
babadır yesin konu sahibi gerçekten dert etmeyin
inşallah eşinize konuşmamışsınızdır

gerçekten üzüldüyseniz gönderelim :KK70:

zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.
Sürekli çikolata yedi diye bahsedince bende ona taktınız sanmıştım.
Yaptıkları doğru değil ama belki bi bardak su içmek için açtı. Ben hep diyorum kadının ailesi yapınca sorun asla olmaz ama adamın ailesi yapınca laf oluyor.
Bence bu konuyu büyütmemelisiniz.

ne bileyim yaa
ben olsam bişey diyemezdim zaten çok da garip gelmezdi
yani yaşlı diye her yaptıklarınız mazur görecek değiliz de adam bir de söylemiş yani kaldı ki belki susadı buzdolabını öyle açtı da onu gördü canı çekti yedi
olabilir yani.
ay tam yemeyenin malını yerlermiş mevzusu olmuş :D

Adam nerden bilsin Godivanın pahalı olduğunu , görmüş canı çekmiş yemiş işte , kendi babanız olsa cidden bunun lafını yapar mıydınız ??
birşey söylemezdim ama bozulurdum gibi hissediyorum. yani kayınpederimle tamamen aynı: ona da birşey demedim ama bozuldum :)
şöyle diyeyim: ben kardeşimin evinden birşey almak için giriyorsam, o alacağım şeyi alır çıkarım. diğer odalara girip buzdolabını açıp bakma gereği duymam.

demek ki yeteri kadar düşünceli değilmiş size göre :)
anahtarınızı geri isteyin madem

Hiç de yanlış değil oğlunun evi orası. Evet benim annem de izinsiz bir şey yemez hatta dolabı bile açmaz ama bu doğru o yanlış denemez ikisi de normal davranışlar. Allah'ın bi çikolatasını gıdım gıdım saklamak nedir yapmayın yahu o adamın nasibiymiş. Ki adam oğluna söylemiş ee tamam daha ne. Derdiniz yok da dert arıyorsunuz galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X