buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evın anahtarını verıp bırsey lazım oldugunda alabılırsın dedıgım kadına veya adama neden bunu yedın dıyemez garıpsıyemezdım sanırım
yanı ben evın anahtarı nıye verılır onu daha cok garıpsıyorum bende var esımde anahtar var cantamı caldırsam anahtarı kaybetsem esım var o gelemezse cılıngır var gıdecegım bırsuru yer var oyuzden ...

rahatsız oluyorsanız anahtarı alın bence

şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
işe o yedek anahtarı almakla başlayabilirsiniz

Susamıştır yahu adam ölüm sıcağı var memlekette. Her yer yanıyor. Ya da şekeri düşmüş iki çikolata bakmıştır. Valla godiva marka çikolatayı altın tepside sunmuyorum ben insanlara. Hatta kv olsun annem olsun bir sürü güzel çikolata getirmişimdir yurtdışından hem onlara veririm hem evimdelerse yediririm. Niye başka misafire saklayayım? Annem, kv daha kıymetli onlar daha çok yesin isterim. Siz yanlış düşünüyorsunuz.

Annem babam dolaptan bisey alip yemek icin izin alacak degil iyice sacmalamissiniz, annenler senden izin almadan buzdolabini acamiyorsa sizde sorun var bence. Luks luks diye tutturdugunuz cikolata kaç para yahu? O kadar kiymetliyse kilit altinda tutsaydiniz bari cikolatayi amma abartmissiniz.

Ev anahtarini da baştan vermeyecektiniz. Herkes anasinin babasinin dibinde oturmuyor. Bizim kimsede yedek anahtarimiz yok evlendigimizden beri, hicbiseycikte olmadi.

Ben sizi anladim siz çikolatanin peşinde değilsiniz ,sadece evinize anahtarla girilmesinden rahatsiz oluyorsunuz ki ilerde daha da teklifsiz olup işi büyütüp her yer kurcalanir mi diye kaygi yapiyorsunuz.Aslinda normal şartlarda anahtar kimseye verilmemeli mücbir sebep haricinde.Kp niz iyi niyetli hem yemiş hem söylemiş :) ,kendi babaniz olsaydi eşiniz böyle sizin gibi düşünseydi napardiniz diye düşünün.Anahtar konusunda rahatsizsaniz bu konu hakkindaki görüşünüzü eşinize uygun yollu söyleyin.Mesafeli olmak istediğinizi belirtin yani.

şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Yokkkk artık bende çaldı sandm. Eve girdi midesi kazındı belki dolapta çikolata bulup yemiş bide oğluna söylemiş. Ne kibar adam. Ben olsam baba begendiysen sana alalım der alıp evine de götürürüm o çikolatalar yendi diye açlıktan mi oldunuz .

Yahu adam bu sıcakta susamıştır açmıştır dolabı.Şekeri düşmüştür ya da.Sanki sistematik gelip dolabı boşaltıp gidiyor.Ne kadar ayıp uyduruktan bir çikolata için aşırdı falan demek.Kendi anneni babanı düşün bu durumda.Adam senin kocanın uşağı mı gitsin evden siparişini alsın bir damla su içmesin çıksın.O kadar rahatsızsan al anahtarını kıymetli çikolatanı da kasaya falan koy.

Kimse kimsenin nasibini yemez o ona nasipmiş demek ki
Kırk yılda bir denk gelecek evinize giricek de dolaplarınızı kurcalayacak da oooo hergun olsa neyse de bence söylemeyin pahalı olupta ne kadar olabilirki yine alırsınız uygun vakitte 2 parca çikolatadır muhtemelen büyütecek ne var bunda

Altı üstü bir çikolata
bunun için izin beklemeniz çok çok saçma değil mi
helal edin gitsin
yazık yaaa bir baba küçücük bir çikolata için kkda konu oluyor üzüldüm cidden o adamın haline :(

Yaptigi gercekten de cok yanlis.Ne kadar ayip,gunah..Adami assak mi kessek mi acaba??:)))Ben kayinvalidemlerin evinde her yeri karistiririm.Abur cubur bir seyler arar.Canimin cektigini de istedigim kadar yerim.Alt tarafi iki cikolata.Ne marka olirsa olsun.Lafini yapmayin bence..
ay bende yaptım onu kayınvalıdemle cok anlasamayız aslında ama o benım evıme ben onun evıne gıdersek cayın yanına atıstıracak ne var ya der acarım buzdolabını bakarım olmazsa esım gıtsın alsın canının ıstedıgı bırsey var mı derım oda bana aynı seyı yapar hatta sevıyorum dıye bazı seylerı alır gelır anlasamayız buyuk gergınlıklerımız oldu o ayrı ama yemelı ıcmelı seyler ana baba evlat gıbı kısılerden esırgenmez bence de

Yaptigi gercekten de cok yanlis.Ne kadar ayip,gunah..Adami assak mi kessek mi acaba??:)))Ben kayinvalidemlerin evinde her yeri karistiririm.Abur cubur bir seyler arar.Canimin cektigini de istedigim kadar yerim.Alt tarafi iki cikolata.Ne marka olirsa olsun.Lafini yapmayin bence..
kayınvalidenizin evinde heryeri karıştırır mısınız???

zaten çikolataya afiyet olsun dedik geçtik. salondan yedek anahtarı alacakken ne diye mutfağa girip buzdolabını kurcalıyor. yani bu durumda evi gezip diğer dolapları da kurcalayabilir? çünkü bu ona normal geliyor. beni rahatsız eden de bu teklifsizlik yoksa yenmiş yenmiş işte, afiyet olsun der geçeriz. ama biraz düşünceli olsun istiyorum.

Buzdolabını kurcalamak için açmamıştır hava çok sıcak. Soğuk bir şey içip ferahlamak istemiştir. Açmışken de canı çekmiştir görünce yemiştir. Yaşlı adam ikramlık çikolatayı sunumu vs bilmiyordur.
Sakın uyarmayın böyle bir şey için. Böyle konularda hassassanız ev anahtarını alın bence.
Ha bir kilo nutellayı kaşıklayıp bitirmiş, çöpünü de bırakıp çıkmış deseniz ben de haklısınız derdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X