buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evimde cok degerli bir sey yoksa ben anahtarin kalmasina da rahatsiz olmazdim belkide ben cok rahatim bilmiyorm, anahtarin geri alinmasi bu konunun üstüne cok ayip olur bence.
Bende rahatsız olmam ama konu sahibi bunu mesele ediyor belli ki. ileride daha büyük sorunlar yaşanmaması için ilk mesajımda da dedim "doğru zamanda" "gönül kırmadan" alabilir. Yani olayın üstüne git al demedim. :)

Son düzenleme:
Benim annemde benim sevdigimi bildigi bir seyi paylasmamiz durumunda kalinca benim canim istemiyor derdi sirf ben yeyim diye. Cok duygulandim ve üzüldüm su an bu konuya
Aynen kendi doymus ya da daha istemiyormus gibi sen ye derler, zaten cok ozledim duyguluyum. Kiymetlerini bilelim kolumuz kanadimiz onlar. Esimizin anne babasi da ayni sekilde.

şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Ses çıkarmayın çikolata için siz kötü olursunuz.Tabi karıştırması ayıp bence

Aynen kendi doymus ya da daha istemiyormus gibi sen ye derler, zaten cok ozledim duyguluyum. Kiymetlerini bilelim kolumuz kanadimiz onlar. Esimizin anne babasi da ayni sekilde.
Bende özledim gurbetteyim zaten. Benim eski esimin anne babasi kücükken ölmüstü. Niye anne babasi yok, keske olsalardi evimize gelip kalsalardi yemek yapsaydim diye cok dert edinmistim.

Şimdi size durumu marketten alışveriş yapıp o marka çikolatanın fiyatını bilip hemde annelere ve babalara aldığım İçin bilerek söylemek gerekirse ne 150 200 tl lik çikolata ne de çok pahalı çikolata . Minimum paketli olanların fiyatı 17.99 maksimum ise ki bu bir sepetin içinde yaklaşık 1,5 kg gelen çikolata 150 Ankara Ülker satış mağazasında ki diğer marketlerde de aynı .
İlk başta çikolataya kıyamamış sonra da yok dolaplar kurcalanır diye kıvırmış.
Düşünüyorum benim babam olmuş olsaydı sevinirdim ki kendi evi gibi hiç çekinmemiş der kenara çekilirim eş babası olunca da acaba yemek felan mı baktı kontrol ediyor diye düşünür o çikolatayı yediği zamanda yemekler oradaydı tatlıyla kesmeseydin der azıcık bişiler söylerdim ama hiç bi zaman yenen birşeyin hesabını tutacak kadar pinti ve var yemez olmadım allah daha çok versin hepimiz yiyelim dedim geçtim işte var sa yemezsen yerler Allah’ını seversen çikolatanın özel günü mü olur buna çok güldüm pinti arkadaş

Adamın canı çekmiş yemiş ne var bunda büyütülecek çikolataya esyaya bu kadar değer vereceğinize insanlığa insanlığıniza değer katın.sizin anne yâda babanız yemiş olsaydı aynı tepkiniz olur muydu acaba.

Şimdi size durumu marketten alışveriş yapıp o marka çikolatanın fiyatını bilip hemde annelere ve babalara aldığım İçin bilerek söylemek gerekirse ne 150 200 tl lik çikolata ne de çok pahalı çikolata . Minimum paketli olanların fiyatı 17.99 maksimum ise ki bu bir sepetin içinde yaklaşık 1,5 kg gelen çikolata 150 Ankara Ülker satış mağazasında ki diğer marketlerde de aynı .
İlk başta çikolataya kıyamamış sonra da yok dolaplar kurcalanır diye kıvırmış.
Düşünüyorum benim babam olmuş olsaydı sevinirdim ki kendi evi gibi hiç çekinmemiş der kenara çekilirim eş babası olunca da acaba yemek felan mı baktı kontrol ediyor diye düşünür o çikolatayı yediği zamanda yemekler oradaydı tatlıyla kesmeseydin der azıcık bişiler söylerdim ama hiç bi zaman yenen birşeyin hesabını tutacak kadar pinti ve var yemez olmadım allah daha çok versin hepimiz yiyelim dedim geçtim işte var sa yemezsen yerler Allah’ını seversen çikolatanın özel günü mü olur buna çok güldüm pinti arkadaş
Cikolatanin özel günü bana da cok tuhaf geldi eskiden vitrin misafir odasi misafir takimi falan olurdu onun gibi misafir cikolatasi:))) valla acikcasi ben pahaliyi aile fertlerine yedirirdim misafirde normal cikolata yesin!

150 tl çikolata pahalı değildir.net.
ne çikolatalar var, neyse reklam olmasıj saymayalım.

😂😂 siz öyle diyorsunuz da konu sahibesinin belki de gördüğü göreceği ve de bildiği en pahalı şey buzdolabındaki çikolatadır. Kanımca da dünyanın en pahalı şeyi sanmakta. Bir de misafire saklıyormuş ki daha da acı. Bizim buralarda görgüsüz deniyor yediğinin giydiğinin markasından ve fiyatından anlatmaya başlayana. Çok acı bir durum aslında. Ben yaklaşık 6 yıl oldu boşanalı. Kayınpederime hala baba derim. Canım o benim. Onlara birşey olmasın. Varlıklarını sağlıklarını bilmek bile güzel güven veriyor bana. Babamı hiç hatırlamıyorum ben 3 yaşımdayken ölmüş.

😂😂 siz öyle diyorsunuz da konu sahibesinin belki de gördüğü göreceği ve de bildiği en pahalı şey buzdolabındaki çikolatadır. Kanımca da dünyanın en pahalı şeyi sanmakta. Bir de misafire saklıyormuş ki daha da acı. Bizim buralarda görgüsüz deniyor yediğinin giydiğinin markasından ve fiyatından anlatmaya başlayana. Çok acı bir durum aslında. Ben yaklaşık 6 yıl oldu boşanalı. Kayınpederime hala baba derim. Canım o benim. Onlara birşey olmasın. Varlıklarını sağlıklarını bilmek bile güzel güven veriyor bana. Babamı hiç hatırlamıyorum ben 3 yaşımdayken ölmüş.
Allah rahmet etsin ilk cumlelerinize cok guldum

doğurup büyüttüğü adamla evlenip, hayatını yaşayıp sonra o adamın çıktığı kabuğu beğenmemek, haksız eleştirmek de bence çok kötü. o adam çocuğu için kimbilir ne fedakarlıklar yaptı ama gelini 2 çikolata için burada tanımadığı kadınlarla beraber onu linç etmek istiyor. yazık.

Bence buzdolabını açması çok yanlış. Ortalıkta bir yerde görüp yese neyse derim .

Sebebini merak ettim. Neden?? Ne koyuyorsunuz buzdolaplarınıza da açılması ayıp ya da yanlış oluyor cidden merak ediyorum çevremde de var sizin gibi düşünenler. Benimkinde peynir zeytin mevsim sebzesi meyvesi çocukların ve benim ilaçlarım var. Ne var o dolaplarınızda.

doğurup büyüttüğü adamla evlenip, hayatını yaşayıp sonra o adamın çıktığı kabuğu beğenmemek, haksız eleştirmek de bence çok kötü. o adam çocuğu için kimbilir ne fedakarlıklar yaptı ama gelini 2 çikolata için burada tanımadığı kadınlarla beraber onu linç etmek istiyor. yazık.
Kesinlikle katılıyorum. Görgüsüzlük bu sanırım.

Sebebini merak ettim. Neden?? Ne koyuyorsunuz buzdolaplarınıza da açılması ayıp ya da yanlış oluyor cidden merak ediyorum çevremde de var sizin gibi düşünenler. Ne var o dolabınızda.

hahahah--- ama o dolap onun mahremiiiiiiiii
KP hangi hakla acar o buzdolabini?? hangi hakla yer kiytirik özel gün cikolatisini...
hangi hakla yasar? nefes alir? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X