Bvlgari'nin Yeni Parfümü: Aqva Divina

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
4.273
2.634
Bvlgari'nin yeni parfümü Aqva Divina, Akdeniz’in mucizelerinden doğan yeni bir mücevher gibi. 2015 ilkbahar ve yaz günleri için güzel bir koku seçeneği..

bvlgari-aqva-divina-2015-ilkbahar-parfum-yeni_mkl.jpg

Bvlgari'nin yeni parfümü Aqva Divina, Antik Yunan ve Roma'nın köklerine yapılan derin bir yolculuğu sembolize ediyor. Ünlü İtalyan Ressam Sandro Botticelli tarafından yapılan "Venüs’ün Doğuşu" isimli tablosundan ilham alan Aqva Divina, parlak ve şehvetli bir koku.

bulgari-aqua-divina-2015-yeni-parfum-ilkbahar-yaz.jpg

Bvlgari Aqva Divina aynı zamanda erkek parfümlerinin yer aldığı Bvlgari Aqva parfüm serisinin ilk kadın parfümü. Koklama ile estetiğin birbirini tamamladığını düşünen Bvlgari, bu parfüm için kıymetli taşlarla parfüm notalarını birleştirmiş. Çünkü kokular ve kıymetli taşlar her kadının teninde iz bırakır. Aqva Divina'nın şişesi de bu düşünceyle deniz kabuğunun içindeki kıymetli bir inci şeklinde tasarlanmış.

Bvlgari Aqva Divina'nın üst notalarında; bergamot, tuz minerali, zencefil, orta notalarında; manolya, ayva, alt notalarında; odunsular, kehribar ve balmumu bulunuyor.

Alıntıdır..

Tasarımı şahane yaa çok beğendim acaba kokusu nasıl.. :KK51:
İçeriğinde zencefil varmış.. Zencefilde bvlgarinin parfüm çizgisi sanırım..
Tıpkı Burberry nin çoğu parfümünde şeftali notası barındırması gibi..

Ayy kesin bu da sabunsu ferah bi kokudur çook merak ettim notalarını da begendim:KK36:
Aynen canım ben denedim gerçekten sabunsu bi kokusu var zencefil herzaman ki gibi kendini ilk başta belli ediyor zamanla sabunsu temiz ama etkileyici bi kokuya dönüşüyor.. Evet bu parfüm Bvlgari'nin dedirtiyor adama notaları çok hoş gerçekten.. :)

ben de böyle şişeleri sevmıyorum yumurta gibi =)
görsel ve notalar da okyanus kokularını çağrıştırdı direk
kesın benım tarzım değil

ben de böyle şişeleri sevmıyorum yumurta gibi =)
görsel ve notalar da okyanus kokularını çağrıştırdı direk
kesın benım tarzım değil
Evet değil balım sabunsu bi kokusu var ama etkileyici bi yanı da var senin tarzın vanilyalı misk li olucak.. ben beğendim ama tabiki bi chance değil.. :KK19:

Evet değil balım sabunsu bi kokusu var ama etkileyici bi yanı da var senin tarzın vanilyalı misk li olucak.. ben beğendim ama tabiki bi chance değil.. :KK19:

hıı bakı sabunsuymus ıste kuzum en fazla lıght blueden bıraz daha kadınsıdır baska nolucak =)
bana mistik koku olucak =)

hıı bakı sabunsuymus ıste kuzum en fazla lıght blueden bıraz daha kadınsıdır baska nolucak =)
bana mistik koku olucak =)
Aynen lokumum :KK15: light blue ile kıyaslamam onun gibi acımsı limon kolonyası gibi değil =)
Dediğin gibi kadınsı sabunsu bir kokusu var.. bizim tarzımız mistik vanilya çiçek kuzum bvlgari pek bize hitab etmiyor :KK19:

X