Byk bir derdim var..

canım sen kotu niyetli olarak soylemesende insanoğlu çok kırılgan.Belliki arkadaşın sana çok kırılmış.Birde demekki sadece arkadaşınmış dostun değil yani.Eğer bir iki yıldan beri süren bir arkadaşlıksa bu tip olaylarda karşı taraf çok dinlemez seni çoktan silmişte olabilir.Yinede onunla konuşman imkansızsa konuşmak istemiyorsa seninle ona bir mektup yaz sende.Ona ne kadar değer verdiğini, ortada yanlış anlama olduğunu falan anlat samimi bir dille.Yok eğer yine karşılık alamazsan boşver.Bazen sevdiklerimize çok değer verince üstüne gidince kıçları kalkıyor ve kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanabiliyorlar allah kolaylık versin canım.umarım düzeltirsiniz aranızı.

ben sana hak veriyorum.
laleye, nesrine de katılıyorum.
iyi arkadaşınsa, iyi biriyse onunda bu küslükden rahatsız olması lazımdı.
hem babası ölmüş , o neden daha bir şımarıp, havalanmış ki.
sen güzel bir tespit yapmışsın.insanların ilgisizliğinden sanırım yoksunmuş ve şimdi o ilgiyi elde etmiş.
yanlışın , bu fikrini kendine saklasaydın keşke.
zaman her şeyin ilacı, pekde ardına düşmen doğru değil.telefonlarını açmıyor ise.
sadece durumu diğer arkadaşlarınla bir konuş ki onlar neden cephe alıyorlar.
karmaşık bir durum bence.

vegeteryan çok ayıp yapmışsın bencede arkadaşlarınla o tarz bir konuşma yapmicaktın konuşanıda susturman lazımdı ayrıca arkadaşların da pek sağlam değilmiş konuşulan şeyi git yetiştir bugün yapmasa bir başka gün olacak birşeymiş,arkadaşında hemen inanmış inanmaması gerekiyordu sana sorması lazımdı doğrumu diye ama şuan onun psikolojiside iyi değil böyle düşün,arkadaşına sevdiği bir pastayı al ve kapısını çal,eminim seni affedecektir,dostluklar çok zor bulunur çabuk kaybedilir zalim olmayalım.ve SONUCU BıZEDE BıLDıR BOL ŞANSSolumunekankayizsmile

Bana da böyle bir ifade kullansalar , daha da yüzüne bakmam . Bence uğraşma , aranız asla eskisi gibi olmaz .

Söylediklerin kötü bi manaya gelmiyor. insanlarda bi tuhaf oldu hemen bi bilerek ve isteyerek yanlış tarafa çekme söylenenleri, karşındakini aşağılama. Tamamen çekememezlik fırsat yaratıp sana karşı cephe alarak hırs çıkartma kendi eksikliklerini seni aşağılayarak örtmek istemeleri. Muhtemelen kompleksli de insanlar. Arkadaşların kötü niyetli, birbirlerine karşıda öyle olduklarına eminim. Artık büyüyorsun anlaşılan, bu böyle devam eder gider kendi aralarında da ve insanların gerçek yüzünü görürsün. Üzülmeye değmezmiş diyeceksin, değer verdiğime değmemiş onlara dersin. Gerçek dostun, arkadaşın değiller. Sana konuşma fırsatı, telafi etme fırsatı bile vermemişler.

Son düzenleme:
arkadaslar öncelikle herkesin yorumu için teşekkürler..evet arkadasımın babası öldü..cok zor bi durum..allah kimsenin basına vermesin..evet belki kendi bildiklerimi kendime saklamalıydım..ama bende bunu hiç bişey yokken söylemedim..inanın bazı seyleri sölesem bana hak verirsiniz..ama burda kimsenin hayatını deşifre etmeye gerek yok..ki ben bu arkadaslığı bitirdim..ne olursa olsun bana gelip sormalıydı..küssün bagarsın cagırsın ama sormalıydı..o iletişimi koparmayı tercih etti..kimseye yalvarark egosunu yukarı cıkaramam..benimde bi gururum var..ben sölemediğim bişeyle yargılandım..ki herkes tarafından..allah herkese aklı basında güvenilir dostlar versin..cıkarcı ya da gecici değil

Back
X