C Kollu Röntgen Çekimi(HSG) Çektirenler!!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Merhaba Kadınlar Kulubu'nun güzel bayanları
Burda hepimizin çabası aynı sağlıklı ve tez vakitte bebek sahibi olmak,size sormak istediğim hsg hep ağrılı korkulu rüyamız ama ben bişey duydum c kollu röntgen cihazı varmış bırakın çekimden sonra kanamayı akıntı bile olmuyormuş ,ağrı yok dencek kadar azmış ,benim gibi hsg çektirecek olan bayanlara burdan güzel deneyimlerinizi yazarmısınız bu alet ile ilgili lütfen..(bu arada daha doktora gitmedim 10 aydır hamile kalamıyorum ama doktor hsg deyince başım dik korkusuz çektirelim demek istiyorum..)
sevgiler..

nerede yapılıyor fiyatı nedir bu konuda bilgide verin lütfen hanımlar.

nerede yapılıyor fiyatı nedir bu konuda bilgide verin lütfen hanımlar.
Canım bende hsg cekındım ama can kollu mu bılmıyorum ama hıççççç korkma ben ıstanbulda radyomar radyotom da çekıldım öyle kasıldım kı sonra bumuymuş dedım
Yanı ne agrı ne sızı sadece ayağa kalkınca ıcerı verılen sıvı ıçın ped verıyorlar o kadar
Inan rahat ol
Hangı hastaneye gıdeceksen arastır gıdenlerın yorumunu oku ama korkma

Canım bende hsg cekındım ama can kollu mu bılmıyorum ama hıççççç korkma ben ıstanbulda radyomar radyotom da çekıldım öyle kasıldım kı sonra bumuymuş dedım
Yanı ne agrı ne sızı sadece ayağa kalkınca ıcerı verılen sıvı ıçın ped verıyorlar o kadar
Inan rahat ol
çok teşekkür ederim cnm peki kaç tl ye çekiyorlar

Inan rahat ol

siz bu c kollu röntgenden çekildiniz demi ,duyunca rahatladım sizden yorum için teşekkürler..

siz bu c kollu röntgenden çekildiniz demi ,duyunca rahatladım sizden yorum için teşekkürler..

yok tatlim bilmiyorum c kollumu degil mi hatta ben cok arastirdim merkezleri bunu ilk kez sizden duyuyorum. ben arastirmalarimda makinanin yeni teknolojimi yoksa eskimi oldugunu arastirdim. cunku eskiler cok fazla radyasyon veriyormus bunu bizzat muayene oldugum dr soyledi hatta bizim hastanede yaptirma sakin dedi fazla radyasyon yayiyor dedi. bunlara lutfen dikkat et.
ama dedimya yaptirdigim merkezde eger yapilanlari monitorden izlemesem hiccc birsey yapmadilar sanicam o derece rahat oldu yani

elma_sekerim01 hsg çektirmediysen şişli echomarı tavsiye ederim. ayaklarım titriyordu o kadar heyecanlıydım , Dr. Cevat (Bayrak) gelip güleryüzle bana işlemleri anlattı, yanındaki hanımda gelip benimle konuşup heyecanımı atmamı sağlamaya çalıştılar, çok ilgililer, işlemde de ağrım olmadı benim için en zor kısım spekulum takılması oldu diyebilirim.Sonrasında şişliden meciyeköye yürüyüp metrobüse bindim. Çektirmediysen hiç bekleme

elma_sekerim01 hsg çektirmediysen şişli echomarı tavsiye ederim. ayaklarım titriyordu o kadar heyecanlıydım , Dr. Cevat (Bayrak) gelip güleryüzle bana işlemleri anlattı, yanındaki hanımda gelip benimle konuşup heyecanımı atmamı sağlamaya çalıştılar, çok ilgililer, işlemde de ağrım olmadı benim için en zor kısım spekulum takılması oldu diyebilirim.Sonrasında şişliden meciyeköye yürüyüp metrobüse bindim. Çektirmediysen hiç bekleme

fiyat nedir peki ?

ben izmirdeyim özel hastaneleri araştırıyorum çektirmenin zamanı geldi geçiyor bile en azından aşılama yaptırabilirim,öbür türlü elim ayağım bağlı bekliyorum ,egepol hastanesi nasıl acaba ? bilen yada orda çektiren var mı?

Merhaba Kadınlar Kulubu'nun güzel bayanları
Burda hepimizin çabası aynı sağlıklı ve tez vakitte bebek sahibi olmak,size sormak istediğim hsg hep ağrılı korkulu rüyamız ama ben bişey duydum c kollu röntgen cihazı varmış bırakın çekimden sonra kanamayı akıntı bile olmuyormuş ,ağrı yok dencek kadar azmış ,benim gibi hsg çektirecek olan bayanlara burdan güzel deneyimlerinizi yazarmısınız bu alet ile ilgili lütfen..(bu arada daha doktora gitmedim 10 aydır hamile kalamıyorum ama doktor hsg deyince başım dik korkusuz çektirelim demek istiyorum..)
sevgiler..
Cnm merhaba bende şişlede echomarda cektırdım , hıc korkulacak bir durum yok forumda ayılanlar bayılanlar olmuş bende okuyup cok korkmuştum ama hıc gerek yokmuş... Hatta başka bir arkdaşımı da yonlendırmıstım oda hıc sıkıntı yaşamadı tavsıye ederım

dün bahçelievler medicalparkta @AliİhsanGönenç'e çektirdim 10 saniye sürdü :) 400 tl hiç korkulacak bişe yok

Cnm merhaba bende şişlede echomarda cektırdım , hıc korkulacak bir durum yok forumda ayılanlar bayılanlar olmuş bende okuyup cok korkmuştum ama hıc gerek yokmuş... Hatta başka bir arkdaşımı da yonlendırmıstım oda hıc sıkıntı yaşamadı tavsıye ederım
Hayırlı olsun hemen mi hamile kaldın Hsg den sonra darısı başımıza

ben izmirdeyim canım cevap için teşekkür ederim burda bi özel hastane araştırıyorum
merhabalar konu aylar öncesine ait ama izmirde nerede çektirdiniz HSG. istediğiniz gibi ağrısız bir yer bulabildiniz mi? Bir de ne kadara çektirdiniz? Ben de izmirdeyim ve yer arıyorum. Anestezi pek istemiyorum o yüzden c kollu denilen alet acaba nerede var? Bilgi verebilirseniz sevinirim. iyi ve sağlıklı günler dilerim.

X