- 1 Eylül 2022
- 1.084
- 247
- 53
- Konu Sahibi Lavinyamla
-
Aslinda c life sayfasina sorabilirsin herhangi bi sorun olmaz derse kulanabilirsin de adetin de yeni bitmis zatenMaalesef kullanmam gereken bir ilaç var onu kullanmam gerekiyor , eğer bu ay olmazsa reglken başlıcaminşallah gerek kalmaz
Ne bileyim pek ilaçla bitkisel şeyleri karıştırmak istemiyorum, zaten çok ilaç tüketen biri değilim korkuyorum tepki verir hepten bozar dengemi diye sıra sıra sakin gitmek en iyisiAslinda c life sayfasina sorabilirsin herhangi bi sorun olmaz derse kulanabilirsin de adetin de yeni bitmis zaten
Haklisin vala sukur sonucunda guzel cikti hepsine bi sans ver bakalim sonuc ne olucak demek suana kadar yazan herkezle ayni ayda basliyoruz bkalim sonuclar nasil olucakNe bileyim pek ilaçla bitkisel şeyleri karıştırmak istemiyorum, zaten çok ilaç tüketen biri değilim korkuyorum tepki verir hepten bozar dengemi diye sıra sıra sakin gitmek en iyisi
Yaa ne guzel insalah bizde de etki eder bende pcosluyum bir cok pcoslu bayan olumlu sonuc almis bakalim biz kac ayda alicaz adet bitiminzle birlikte mi basladiniz acabaBende görünce yazmak istedim, c-life etkisi oldu mu bilmiyorum ama kullandığım ay ikizlere gebe kaldım.
Ben kullandığım da aşırı şekilde yumurtlama belirtileri yaşamıştım. Böyle şeyler bunyeden bünyeye de değişiyor bence.
Bol su tüketimi ile kullandım
Benim de pcosum var, ama hormonlarim da sıkıntı yoktu. Sadece ultrosonda çıkıyor.Yaa ne guzel insalah bizde de etki eder bende pcosluyum bir cok pcoslu bayan olumlu sonuc almis bakalim biz kac ayda alicaz adet bitiminzle birlikte mi basladiniz acaba
Hepimiz hamile kalırız inşallahhhHaklisin vala sukur sonucunda guzel cikti hepsine bi sans ver bakalim sonuc ne olucak demek suana kadar yazan herkezle ayni ayda basliyoruz bkalim sonuclar nasil olucak
Benimde hormonlarim temjz cikti sukur vala canim yiyip kilo almayanlardanim bendeBenim de pcosum var, ama hormonlarim da sıkıntı yoktu. Sadece ultrosonda çıkıyor.
Kilonuz varsa, kilo verin pcosta çok büyük etkisi var
Amin insalah ya artik bakalim kim mujdeli haberi vericek guzel haberlerini bekliyorum canimHepimiz hamile kalırız inşallahhh
Bu ay değilde sonraki aydan unutluyumAmin insalah ya artik bakalim kim mujdeli haberi vericek guzel haberlerini bekliyorum canim
Kac gunde eline ulasti canim ovulasyon testiyle takip edicekmisin yumurtlamayi ben adet oldugum gibi basliycam oruclar araya giriyor ama aksam yemegiyle sahur arasi yuruyus su tuketicem mecburen kistlerimin buyumemesi icin hemen bisey yapmam gerekBu ay değilde sonraki aydan unutluyum
Valla kuzum Allah nasip ederse göbek çektirme, bel çektirme diye birşey varmış onu da yapıcam bu macunu ertelicem bidahaki aya anca kullanırımKac gunde eline ulasti canim ovulasyon testiyle takip edicekmisin yumurtlamayi ben adet oldugum gibi basliycam oruclar araya giriyor ama aksam yemegiyle sahur arasi yuruyus su tuketicem mecburen kistlerimin buyumemesi icin hemen bisey yapmam gerek
Hala hala gobek bel cektirme de varmisValla kuzum Allah nasip ederse göbek çektirme, bel çektirme diye birşey varmış onu da yapıcam bu macunu ertelicem bidahaki aya anca kullanırım
Bide bu aralar hep stresle geçti ehliyet sınavım vardı ona stres yaptım hsg stres yaptım hepsi geçti gitti çok şükür şimdi direksiyon sınavlarım var ramazana denk gelecek hep bir koşturma içinde olucam bilmiyorum nasıl olcak
Çekmek dedikleri bastırıp bırakıyorlarHala hala gobek bel cektirme de varmisay hadi hayirlisiyla alirsin insalah ciden hepsi birer stres insani etkiliyor ama cektirme isi falan ne canim oyle herseyi de yapsan daha kotu olmaz mi
Nedir bu ilaç neye yarıyorHanimlar c life karismini kulanip hamile kalan var mi kac ay kulanip gebe kaldiniz bu sureci yasayanlar yazabilir mi
İlk defa duyuyorum vala tehlikeli degilmi ya cesaret edip ben yapamazdim sahsen kas yapalim derken goz cikartmasinlarÇekmek dedikleri bastırıp bırakıyorlaröyle bildiğin çekme değil
Bitkisel karisim hayt tohumu corek otu falan bir cok bitkinin karisimindan macun istegramdan c life diye yazsan cikiyor hamile kalmak icin adet duzensizlikleri icin bir cok kadin hastaliklarina iyi geliyormusNedir bu ilaç neye yarıyor
Yok yok öyle düşündüğün gibi birşey değil oİlk defa duyuyorum vala tehlikeli degilmi ya cesaret edip ben yapamazdim sahsen kas yapalim derken goz cikartmasinlar
İnsalah faydasi dokunur ama bu karisimi da ihmal etmeYok yok öyle düşündüğün gibi birşey değil o
Bu arada 3 günde geldiİnsalah faydasi dokunur ama bu karisimi da ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?